Jump to content

Dennis Hoff

Senior
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ik zou hem toch in wat meer betalen dan model auto's als je niet in de toekomst elke dag onder de motorkap wil duiken. ;) Ik weet dat dit een overgeneralasatie is maar zijn vrijgezellen wel een goede doelgroep die je bij je klasieke auto's wil hebben ?
 2. Ik vind het een leuk idee, persoonlijk zou ik het niet doen want ik ben geen grote liefhebber van klasieke auto's. Maar 1 ding dat je wel in je achterhoofd moet houden dat die oldtimers aardig wat onderhoud nodig hebben. Ik zou nog wel even goed bekijken voor welke doelgroep je het doet klasieke auto clubs organiseren nu ook al regelmatig van deze tochten waarbij deelnemers in hun eigen auto deze tochten kunnen maken.
 3. Mooie site, ik ben het eens met basg ik heb bij de foto met zwembad meer het gevoel dat het over een vakantie gaat of zo en niet over vastgoed ook de foto bij polaris world spreekt mij meer aan. Hier nog wat dingetjes de bovenste foto op deze pagina zit te laag. http://www.nibos.nl/index_onsaanbod.html ook laad de pagina(http://www.nibos.nl/index_polarisworld.html) aardig langzaam bij mij. Is het niet een idee om wat anders te gebruiken dan apple quicktime want ik vind het ook aardig irretant dat de video automatisch start en ook dat ik niet "gewoon" kan selecteren dat ik ergens anders in de film wil kijken.
 4. Hierbij nog een voorbeeldje ze willen mischien in de toekomst de software ontwikelaars verantwoordelijk houden voor bugs. http://infoworld.com/t/software-licensing/watch-out-developers-here-come-lawyers-436 Nu ben ik ook van mening dat software zoveel mogelijk bug vrij moet zijn maar om nou software ontwikkelaars verantwoordelijk te maken voor elke bug.
 5. Ik vind hun product wel mooi maar eerlijk gezegd vraag ik mij af hoe dit complementair kan zijn. Het enige waar ik enige vorm van samenwerking kan zien is dat de gebruikers van Wakoopa screenshots kunnen oploaden en delen wanneer ze Premember hebben geinstalleerd o.i.d. . @ Meelezers. Er is nu documentatie online om wat beter te vertellen wat je moet doen om aan de gang te gaan. MOD EDIT: dit is dan weer niet de bedoeling van HL. Jouw website is bekend en het gaat hier om "wat vinden jullie van mijn...." Hoe het product werkt, kunnen we al lezen via de link in het openingsverhaal. Verder links dumpen is niet nodig. Groet Joost
 6. J.haan is in een aantal minuten aan het eind v/d week je uren invullen simpel genoeg ? Ik heb net een tijdregistratie product op de markt gezet waardoor je dit kan doen als je het meeste van je tijd achter de pc werkt. Je kan er simpel terug in de tijd mee kijken aan welke programma's en gedeelte van programma's je hebt gewerkt en zo dus de tijd bijhouden. zie mijn signature voor de link naar mijn site. Stuur maar een pmtje als je het programma/concept interresant vind want ik ben meer dan bereid om het verder uit werken.ook omdat het programma relatief eenvoudig is om uit te bereiden. Zo is er nu de mogelijkheid om te importeren vanuit outlook en documenten te maken in word maar ik kan er relatief makelijk een andere mogelijkheid bij maken.
 7. zou je niet zelf een blog kunnen beginnen inplaats van andere bloggers voor jouw berichten laten posten. Lijkt volgens mij reuze leuk om te zien hoe je stap voor stap tot zo een klein kunstwerk komt. want als ik ff snel google op "pralines blog" vind ik niets in die trant, Je hoeft natuurlijk niet het geheim van de chef te verklappen maar volgens mij kan je zo aardig wat geintereseerden trekken. Als hij het goed aanpakt en een "lekker" suikervrij product kan bedenken zou dit mischien wel wat kunnen worden. Er zijn meer suikervervangers dan alleen de goedkope suiker vervangers die tegenwoordig in alle light en suikervrije producten word gedaan.
 8. Ik had al zo'n idee, ik had daar eerst in mijn reactie zelfs een opmerking over gemaakt in de trant van "jij kunt zo met Dennis gaan samenwerken, of doe je dat al?", maar in tweede instantie toch maar weggehaald. Ik had verwacht dat het programma een soort overzicht zou maken van alle actieve programma's met de totaaltijd erbij. Dus als er op een ochtend 7 keer met hetzelfde Excel sheet is gewerkt, dat het programma dan die 7 tijden op zou tellen. Groet, John John, Ik zal nu wel in mijn eigen voet schieten maar zo een programma bestaat al alleen dan op programma basis.(dus kan niet de diverse sheets optellen maar kan wel zien wanneer je met excel werkte en hoelang) hier is een 2 min video ervan. http://www.chrometa.com/howitworks.php het voordeel van Premember is juist boven zo een programma dat je ook daadwerkelijk terug kan kijken en dat je het duidelijker in context kan laten zien waar en wanneer je met welk programma of deel van het programma werkte. Het is namelijk niet altijd zo als je een programma hebt openstaat dat je aan het werk bent of dat als je een tijdje niet met je pc bezig bent dat je niet aan het werk bent. Dat je de filter in moet stellen is een noodzakelijk kwaad want jij als gebruiker zal waarschijnlijk alleen naar de voor jouw belangrijke programma's kijken. Ik wist niet of dit duidelijk was overgekomen maar hier nogmaals : De screenshots van alle vensters worden altijd opgeslagen met de filters geef je alleen de kleur aan. In de toekomst kunnen we waarschijnlijk wel de filters verbinden aan de gewerkte tijden maar dit zal wel enige ontwikkelings tijd kosten. We gaan iedergeval werken aan de documentatie en ook aan een wizard werken. (dat als je de 1e keer het programma opstart op een makelijke en duidelijke manier de diverse projecten en filters kan instellen).
 9. Ik vind het best wel een leuk product alleen ik denk dat je beter aan je boodschap moet werken. Om dit aan ouderen te verkopen denk ik dat je meer moet referen in de trant van makelijk een brief schrijven aan je kleinkind en dan emailen oid. Ik zie niet echt hoe kennis doorgeven binnen je product valt.
 10. je kan ook simpel een logo met "bank" nemen dat gebruiken ze bij paypal. http://www.paypal.nl/nl
 11. Zeer bedankt voor je uitgebreide commentaar. Ik zal nog wel denken hoe dit beter naar buiten te brengen en ik zal zeker wat extra documentatie gaan typen. Wat je als gebruiker moet doen is : 1 Eenmalig de divers filters instellen voor de diverse schermen die je wilt zien.(dit kan je het beste doen als je een tijdje met het programma hebt gewerkt want dan kan je makelijk de diverse scherm titels uit een lijst selecteren). Hierbij een versimplificeert voorbeeld ter illustratie : Pietje is accountant en werkt het grootste deel van zijn tijd met excel in documenten voor diverse klanten (klant 1.xls,klant2.xls,etc). Nu kan pietje op 2 manieren filters instellen : 1 hij kan 1 filter instellen alleen voor excel dan zet hij in het filter "*Excel*" 2 hij kan diverse filters instellen voor de verschillende klanten in de vorm van "klant 1 - microsoft excel", "klant 2 - microsoft excel" etc. De filters werken op basis van de window titel en als je dus een ander excel document opent zie je de naam veranderen dit is niet alleen zo bij excel maar bij diverse andere programma's Zo kan je ook bijvoorbeeld een filter instellen voor internet explor of expliciet voor het higherlevel forum. 2. Wekelijks/dagelijks op basis van de kleuren kan je nu je uren invullen en ziet pietje dus bijvoorbeeld met een blauwe kleur dat hij van 8 tot 5 met excel heeft gewerkt. Of als hij de filters op de 2e manier heeft ingesteld ziet hij dat hij van 8 tot 10 voor klant 1 heeft gewerkt 10 tot 12 voor klant 2 etc.
 12. LOL, nou goran ik zie over een maand wel de optie verschijnen als je hem niet op wp kon vinden ;).
 13. Goed idee maar volgens mij wel aardig wat prog werk als je dit zelf wilt maken. Maar je weet het nooit er zijn veel wordpress plugins dus wellicht ook hier voor.
 14. Heb er al 2 geschreven, in het begin al. Moet ik even wat producten onder plakken. Kreeg van een klant vandaag een vraag over verfstoffen, die vraag ga ik uitzoeken en misschien ook over bloggen. Je kan mischien ook je tab van webwinkel in je blog ook daadwerkelijk aan je webwinkel verbinden, dan hoeven ze niet eerst nog die pagina af om je introductie praatje te horen maar kunnen ze metteen naar de producten kijken. Scheelt weer een klik.
 15. mooi dat het zo goed gaat. Had je al een blog geschreven over kleding mischien kan je hier op inhaken ? Door te vertellen hoeveel pesticide er in niet biologische katoen zit en hoe dit zowel de telers de natuur en de eindgebruikers beinvloed.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept