Jump to content

Slangen

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste HLers, vraag 1: Ik krijg momenteel mijn salaris via mijn holding (de holding berekent een management fee aan de werkmaatschappij). Is het mogelijk om bijvoorbeeld per maand 10.000 euro management fee te berekenen aan mijn werkmaatschappij. Waarvan ik dan 2.000 euro salaris neem en het restant elke maand opneem als een lening? Zodat ik veel minder inkomsten belasting moet betalen? vraag 2: Is het mogelijk om privé onroerend goed te verhuren aan mijn werkmaatschappij? Over deze huur opbrengsten hoef ik dan namelijk ook geen IB te betalen? (Alleen vermogensbelasting box 3).
 2. Misschien kun je ook nog gaan saneren? Of heb je dit al gedaan?
 3. Als ik er een website op zet maar wel opereer vanuit nederland, en daar gewoon een postadres pak zou het dan goed zijn? :P
 4. inderdaad, als je de activiteiten wilt overzetten naar een andere bv kun je dit pas doen nadat je bv failliet is. Je zult je klanten dan opnieuw moeten benaderen en het vertrouwen terug winnen. Maar doe niks van de ene bv doorschuiven naar de andere want dan pakt een curator je alles af.
 5. Hallo, Weet iemand of het mogelijk is om een bedrijf in het buitenland op te richten, en vanuit daar een auto op buitenlands kenteken te rijden zodat je dus geen bpm e.d. hoeft te betalen?
 6. De beleggingstrends in mijn visie: - De USD gaat nu definitief vallen - Goud koers zal enorm gaan stijgen De usd zal vallen omdat er veel te veel geld is bijgedrukt die munt is geheel waardeloos, en dan heb je nog die enorme staatsschuld die obama alleen maar groter zal maken. Ook heeft Amerika er zelf baat bij om de usd in waarde te laten zakken, dat is namelijk de enige manier waarop ze de balans van import/export kunnen rechtzetten (op het moment importeerd Amerika meer dan dat ze exporteren). Als Amerika de wereldmacht wil behouden zullen ze zelf weer moeten gaan produceren in plaats van alleen maar consumeren. En wat goud betreft, Amerika heeft de grootste goud voorraad als de goud koers explodeerd zijn ze weer het rijkste land in de wereld. China heeft veel dollar reserves en die zijn dan waardeloos. Dit is mijn visie voor de komende 3/4 jaren.
 7. Heb helaas niets meer van je vernomen, dus neem aan dat je al voorzien bent van kapitaal.
 8. Misschien kun je wat meer informatie geven over je idee? Ik ben zelf namelijk van plan om een eigen beleggingsfonds op te zetten. Alleen weet ik niet precies hoe ik zoiets opzet omdat ik daar geen ervaring mee heb. Wel haal ik aanzienlijke rendementen met mijn beleggingen en heb ik genoeg kapitaal om een fonds op te zetten.
 9. Dat klopt ik zal voor de regels ook informeren bij de AFM. Maar iemand nog suggesties over hoe je een beleggingsfonds opzet en hoe je het aan de man brengt?
 10. Is er iemand die precies weet hoe zoiets in zijn werking gaat? Mijn werk gebied is eigenlijk puur beleggen, van de papieren rompslomp weet ik niet zoveel.
 11. En als je dan een beleggingsfonds hebt waar je geen aandelen van uit geeft maar gewoon een vast rendement garandeerd?
 12. Dit is misschien mogelijk, ik weet alleen niet hoe ik dit precies moet aanpakken? Ben nog redelijk onervaren op dat gebied. Misschien dat het ook mogelijk is om investeerders een vast rendement te geven van pak weg 10%? Het rendement is goed, maar het ligt er ook aan met welk kapitaal je een bepaald rendement behaald. Vandaar dat ik een beleggingsfonds wilde starten zodat ik met meer kapitaal meer winst kan maken.
 13. Hallo, Heeft iemand misschien informatie voor mij over hoe je een beleggingsfonds opzet? Ik beleg op het moment alleen privé en haal aanzienlijke rendementen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept