Jump to content

ernstvm

Junior
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Ernst
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.dub-it.eu
  www.k

Company info

 • Location
  Enschede
 • Branch
  Innovatie & concepten
 1. Beste Fred en Robbert, Bedankt voor jullie reacties. Ik heb me rot gezocht op de kvk website maar kan geen specifiek formulier vinden > http://www.kvk.nl/handelsregister/041_Registreren_in_handelsregister/formulieren/Formulieren.asp Welke moet ik hebben? ;D Bedankt.
 2. Beste HL-ers. Allereerst wil aantonen dat dit geen reclame is voor mijn bezigheden en alleen maar een vraag is waar ik mee zit voordat ik (betaalde)professionals wil inschakelen om de vraag beantwoord te krijgen. Ik gebruik mijn echte namen/links omdat het voor mij dan makkelijk is om de situatie uit te leggen. Ik heb sinds april een eenmanszaak die nu redelijk begint te lopen. Ik heb me netwerk uit kunnen breiden en goede contacten gelegd. Ik heb een private label CMS systeem (verkregen via een collega) te leen gekregen om zakelijke websites op te laten draaien. www.dub-it.eu / www.dub-cms.eu. Dit wil ik graag houden als een CMS-based website (bedrijf) Ook laat ik websites bouwen in India. www.webindia.nl, deze heb ik nu gekoppeld als : Powered by dub it services. Kan ik bij de KvK aangeven dat ik 2 merknamen heb en bij de fiscus een aparte boekhouding? Zo ja met welk formulier? Ik kom er niet uit. Kan ik voor webindia een aparte algemene voorwaarden opstellen? B.v.d. voor jullie reacties. Ernst
 3. Dit soort columns zouden ze moeten aanbieden tijdens intro-college's. Gelijk 'vuistdiep' in de materie. Stuk interessanter dan "als je een vof start, moet je rekening houden met de akte van oprichting etc." Bedankt voor je column.
 4. https://addons.mozilla.org/nl/firefox/browse/type:3 ff knippen plakken ;D
 5. "Nou de punten die er staan, zijn gewoon echt nodig...." Ben ik niet met je eens. Site werkt oké, ik kan binnen 20 seconden een product kiezen wat me bevalt en afrekenen.. losstaand dat ik geen account heb. voor freelancers; www.tbforum.nl http://www.freelance.nl/ http://www.sitedeals.nl/ en op HL zijn er vast genoeg ;D
 6. Ik persoonlijk vind het een mooie website, niets mis mee. Prijzen zijn goed, zal de link doorgeven aan de mensen die ik ken die deze kledingstyle 'diggen'. :P Je kan oneindig doorgaan op het Oscommerce verhaal maar daar schiet je op dit moment niks mee op.. Echter zou ik die 750 euro in Adwords stoppen. Dat betaald zich 'hopelijk' nog een keer terug. Veranderingen in je website zullen op korte termijn niks tot weinig uithalen. Voordat google alles heeft opgepakt... (crawlen, backlinks, XML data..) ben je een maand of wat verder.. Beetje reclame in de buurt ofzo, flyers etc. Never give up! succes.
 7. het is al wat later, misschien komt het daardoor.......maar wat??? ??? Haha het domein moest gelinkt worden aan de server. Daarvoor moeten de Name Servers goed ingesteld staan. http://www.lmgtfy.com/?q=wat+zijn+nameservers%3F Even inhaken op het bericht van Nick. www.riemkopen.nl komt binnenkort online. We gaan hier testen of het verkopen van spullen via internet überhaupt aantrekkelijk is. We hebben hiervoor een partij gevonden die handgemaakt leren riemen fabriceert in Nederland. Deze mensen gaan ons direct leveren en wij verkopen deze via de webwinkel. Als we zover zijn zetten we wel even een link neer. Gr.
 8. www.riemkopen.nl ;) DNS zal morgen goed staan. NS staan ingesteld. :-K :-K
 9. Haal de presentaties morgen van de server af, wees er dus snel bij als je ze nog wil hebben. Groet, Ernst
 10. Tweede hands schoolboeken! Bol.com is tegenwoordig al vrij gedreven in dit proces en levert ze ook een leuke omzet op. Heb zelf al aantal boeken kunnen verkopen via bol.com (ben zelf bedrijfs economie student) en dat werkt prima, maar ze pakken alleen zo'n groot deel van je af. Succes.
 11. Probeer FTP surfer. Als de rechten van je map goed staan kan er weinig misgaan. Probeer is met FTP surfer en geef de foutcode die mogelijk volgt.. http://download.cnet.com/FTP-Surfer/3000-2160_4-10027849.html Succes.
 12. Beste mensen, Twee presentaties gevonden over SEO en WEB 2.0. Ik heb ze orgineel gelaten, geen veranderingen aangebracht. Zelf vond ik ze zeer informatief. Als je een 'information overload' krijgt bij WEB 2.0 zou ik hem in 2 keer bekijken en goed doorlezen. Hier is een download link. Heb ze even op een FTP gezet ivm max 4mb upload en één file. Links verwijdert, staan op HL database, zie hieronder Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, ben ik ook nog van toegevoegde waarde op HL ;) Warm regards, Ernst
 13. ernstvm

  Karma

  Karma (Sanskriet कर्म van de wortel kṛ, Pāli: Kamma) is een begrip uit het hindoeïsme en het boeddhisme, dat letterlijk vertaald wordt als 'handeling', 'actie' of 'daad'. In het dagelijks gebruik bedoelt men er vaak mee dat alles wat we doen, denken of zeggen weer bij ons terug komt. Dus ik heb -1 karma. Ik heb een positieve karma aan iemand gegeven... en nu? De wet en de benaming van dit rating systeem lijkt niet helemaal te kloppen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept