Jump to content

alta terra

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste leden van het forum, Als startend bedrijf laten wij een webwinkel bouwen. Van dit bedrijf hebben wij een overeenkomst gekregen ter ondertekening. Op dat moment kwam bij mij de vraag op wie nu de eigenaar van de nieuwe site is. De bouwer is hierom gevraagd. Antwoord: site is eigendom van de bouwer. De domeinnaam is eigendom van ons bedrijf. Logo en huisstijl zijn door ons zelf ontwikkeld. Wat zijn nu de juridische consequenties als de eigendom van de site bij de bouwer ligt. Kortom wat voor risicos lopen wij en hoe kunnen we onszelf beschermen?
 2. Nu, een tijdje verder, nooit meer iets vernomen van dit bedrijf. Zijn doen liever rechtstreeks zaken met de dealers kennelijk. Maar via dit forum hebben wij inmiddels een bedrijf gevonden dat ons wel kan helpen. Het "probleem" is dus opgelost. Iedereen bedankt voor de inbreng!
 3. binnenkort is onze website klaar en kunnen we gaan beginnen met internetcampagnes. via internet willen wij een tweetal voor de europeese markt nieuwe producten verkopen. gebruik maken van adwords is een mogelijkheid. de vraag is zelf doen of uitbesteden? een tweede vraag is: als het uitvoeren en het beheer van de campagne moet worden uitbesteed hoe vind je dan een goed bedrijf uit de vele aanbieders?
 4. link werkt nu wel en ben even op de site geweest. mooie site maar als niet technicus blijft het toch lastig om de juiste categorieen te vinden. heb wel even rechtstreeks contact opgenomen met grundfos
 5. link opent even niet, maar zodra dit kan ga ik de vragen invullendank voor de tip
 6. de pomp moet zelfaanzuigend zijn vanuit een buffer welke continu wordt gevoed met leidingwater. de buffer bevat ongeveer 200 liter en wordt continu gevoed met leidingwater met de snelheid van 12 ltr per minuut. met druk bedoel ik de druk die maximaal uit de spuitmond mag komen. deze maximale druk heeft te maken met het beschadigen van lagers etc van het te reinigen object.
 7. dank voor de reactie. de pomp moet minimaal 4 uur achter elkaar kunnen draaien en maakt ongeveer 600 bedrijfsuren per jaar. met name de combinatie van waterdebiet en lage druk levert problemen op als het gaat om een industriele versie van de pomp
 8. Beste leden van het forum, Het lijkt een eenvoudige vraag. Voor ons reinigingsbedrijf hebben wij nodig een vorstbestendige unit voor het bedienen van 4 waterpistolen. De waterpistolen moeten onafhankelijk van het elkaar kunnen werken. Het waterdebiet is 2 liter per minuut. De maximale druk is 10 Bar. Aansluiting 220 volt. Vanwege het feit dat de maximale druk laag is blijkt het moeilijk te zijn om een leverancier te vinden. De normale leveranciers denken allemaal heel groot maar wij hebben deze unit specifiek nodig. Misschien is er iemand op dit forum die ons verder kan helpen.
 9. Beste Forumleden, Ik heb evende volgende vraag. Via onder adere subsidiebarometer.eu en andere subsidiechecksites kwamen wij er achter dat wij aanspraak kunnen maken op verschillende subsidiemogelijkheden. Het probleem is echter dat je te maken krijgt met subsidies, fiscale regelingen en kredietmogelijkheden. Daarnaast kan er bij subsidie ook nog sprake zijn van "stapeling" van verschillende subsidies. Natuurlijk willen wij geen subsidie of faciliteit missen. Is er bij jullie een adres bekend waarin je de drie genoemde zaken gezamenlijk en dus in een keer kunt laten uitzoeken? Het zou ons helpen als die mogelijkheid aanwezig is.
 10. nog enige suggesties waar en aan wie dit kan worden uitbesteed? Ik heb begrepen dat dit een zeer kostbare zaak is.
 11. Er zijn redenen om aan te geven waarom deze inkomsten wel in de budgettering zouden moeten worden meegenomen. dit heeft o.a. te maken met volumevergroting. Echter de vraag was uitsluitend gebaseerd op een soort formule waar rekening mee gehouden kan worden voor de bepaling van de inkomsten als de belangrijkste parameters bekend zijn.
 12. helaas kan ik hier niet verder op ingaan. de vraag was ook gericht op het bepalen van de prijs voor reclameruimte. De volgende gegevens zijn bekend: vaste doelgroep aantal deelnemers aantal reinigingen bezoekers onbekend te verhuren oppervlakte geheel nederland Naarmat er meer sponsoring komt volgen er ook meer reinigingen omdat de prijs dan ook naar beneden gaat. Volume is allesbepalend.
 13. Dank voor de reactie. Ik begrijp dat u zich dit niet kunt voorstellen omdat het er niet is. De installatie wordt niet gebruikt bij professionele evenementen maar bij vrije tijd events. Daarnaast kan het ook in het belang van de huidige sponsors zijn om mee te werken omdat zij hier een enorme goodwill mee bereiken bij de sponsors. Conflictsituaties hoeven hier niet op te treden. De installatie is mobiel en kan overal in nederland of buitenland worden geplaatst en voorziet in een duidelijke behoefte met 1 doelgroep. Door de opstelling van de installatie ontstaat er veel ruimte met reclamemogelijkheid.
 14. Beste forumleden, Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een (unieke) reinigingsinstallatie in de sportwereld. Per jaar zullen ongeveer 100.000 reingingen plaatsvinden. Voor deze reinigingen moet natuurlijk worden betaald. De deelnemers betalen dit zelf. De kosten voor de reiniging die de individuele deelnemer moet betalen dienen wij nog vast te stellen, maar willen we zo laagdrempelig mogelijk maken. Vanwege het grote aantal reinigingen en bezoekersaantal willen wij reclameruimte gaan verkopen op onze mobiele installatie. De opbrengsten van deze reclame door grote sponsoren kan de prijs die wij willen gaan berekenen voor de reiniging positief beinvloeden. Het makkelijkst zou zijn als wij de sponsoren nu al gaan benaderen met het concept etc, maar dan lopen we tegen de geheimhouding aan wat een en ander complex maakt. Is er nu een formule om te berekenen wat je reclameopbrengsten zouden kunnen zijn uitgaande van een bepaalde oppervlakte. locatie, deelnemers, bezoekers etc. en nog belangrijker hoe kun je dit prognotiseren in je ondernemingsplan??? Alvast hartelijk dank voor de reactie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept