Jump to content

MrPepper

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Mathijs
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Winschoten
 1. Je zal er zeker geen verkeerde keus mee maken. Ik zou (maargoed, ik ben een student/techgeek) kiezen voor de 4e optie omdat je voor slechts vier tientjes flink meer geheugen bij je grafische kaart hebt en een processor met net iets meer snelheid. De derde keus voldoet echter ruim voor jouw eisen. Als je eventjes de laatste post van de vraagsteller leest zie je dat hij hier dus ook naar kijkt ;)
 2. Ik zou voor het volgende modelletje gaan http://tweakers.net/pricewatch/279848/dell-xps-17-%28n00x7m05%29.html#tab:prices . Meer dan voldoende voor al jouw eisen, bovendien van een fabrikant die zich op de laptopmarkt al wel heeft bewezen. Je moet je echter wel realiseren dat je met jouw eisen ook voor veel minder geld een laptop kan kopen, deze is wat meer 'future proof'.
 3. Meestal begin ik de zoektocht naar een nieuwe pc met een eisenlijstje. Je zegt dat je jouw pc voornamelijk wil gebruiken om je website aan te passen en om te photoshoppen. Doorgaans gebruiken de programma's van Adobe veel werkgeheugen, bovendien kan een beetje extra grafisch vermogen in dit geval ook geen kwaad. Wat voor een eisen stel je verder aan de draagbaarheid van de laptop? Als je hem vooral binnenshuis gebruikt en hem eigenlijk weinig verplaats zou ik toch voor minstens voor een scherm van 17 inch gaan. Photoshoppen is met een beetje schermruimte al een stuk aangenamer. Als je je laptop daarentegen veel gebruikt voor presentaties en hem vaak mee moet nemen raad ik aan om een model van 15 inch te nemen. Wat voor een eisen stel je verder aan de accu? En wat is je budget? Hoeveel schijfruimte wil je hebben?
 4. Wat bedoel je precies met promoten, de website hoger in de zoekresultaten laten komen of ook met reclame campagnes en alles de bezoekersaantallen vergroten? Als je puur de zoekresultaten wilt verbeteren kan ik je adviseren om eens te googlen naar search engine optimalisation (ofwel SEO), ik weet niet of ik nu een open deur voor jou intrap als websitebouwer maar je openingspost is vrij mager.
 5. Bedankt allen voor de inhoudelijke reacties, daar heb ik wat aan! :) Dingen die na jullie opmerkingen sowieso op mijn to-do lijstje staan zijn: [*]Een "Over ons" pagina maken (zodat de menunaam de inhoud dekt!) [*]Sowieso even alles bijlangs gaan lettende op spelfouten, heb de gegeven foutjes al gecorrigeerd! (behalve op de volumemeter) [*]Punten van John even stuk voor stuk bij langs gaan Wat betreft het advies van Rémon: Zo had ik eigenlijk nog niet naar de kleuren gekeken. Met de achtergrond kleur bedoel je de redelijk felle oranje kleur? Zelf ondervind ik er niet zoveel hinder van, maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat ik het zelf heb gemaakt. Wat zijn de andere meningen hierover?
 6. De site heb ik gebasseerd op een free template van Joomla, simpelweg omdat het budget niet ruim genoeg is om een site volledig te laten schrijven. Dat verklaart waarschijnlijk wel waarom het jou doet denken aan een sitebuilder. Overigens had ik ingesteld dat de tekst automatisch moest uitvullen, dat verklaart de dubbele punten. Is het zo beter?
 7. Omschrijving van je concept: Redelijk kort geleden heb ik een website online gezet voor een selfstorage bedrijf in Groningen en Assen. Het is mijn eerste commerciele website die ik online zet en ik ben dus ook best wel benieuwd naar alle reacties en verbeter punten van jullie! Het betreft de website http://www.boedelhotelplexat.nl . Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Lezen, heel veel lezen. Op veel van de "wat vinden jullie van mijn site" topics kan je nuttige informatie vinden. Hulp van anderen is echter het best als het precies aansluit op jouw probleem/vraagstuk! Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De oude website was hopeloos verouderd en niet makkelijk bij te houden. De klant vroeg mij daarom om een redelijk vlotte, simpele en eenvoudig aanpasbare website te maken. Voor zover ik weet is dit alles gelukt. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Niet van toepassing, er zijn meer dan genoeg concurrenten op dit gebied. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Voorheen heb ik vooral websites gemaakt als leedvermaak zonder commercieel doel. Daarom zou ik het fijn vinden als jullie willen letten op de proffesionele punten van deze site. Wat vinden jullie er amateuristisch uitzien en wat ontbreekt er eigenlijk? Verder is natuurlijk het belangrijkste dat de boodschap goed overgebracht wordt. Denken jullie bovendien dat de website ook werkt bij de doelgroep? (mensen die opslagruimte willen huren), zouden ze overtuigd zijn van onze kwaliteiten?
 8. Was dat destijds niet een reclame stunt? Eigenlijk gewoon een opoffering van de gouden merknaam in ruil voor wat aandacht. Overigens noemt iedereen die dingen nog steeds negerzoenen en is er in de praktijk wat dat betreft niet sprake van opoffering.
 9. Je bekriktiseert internet bankieren omdat je saldo al is aangepast maar er nog niet (snel genoeg) staat wat precies is afgeschreven? Met het "ouderwetse" bankieren kon je sowieso niet eens kijken wat je saldo was met een paar tikjes! Bovendien bied het eigenlijk alleen maar extra's vergeleken met de oude methode? Afschriften zal je altijd nog krijgen, alleen is de frequentie wat minder hoog. Eigenlijk is het enige risico van internetbankieren de digitale snelweg waarvan veiligheid niet altijd te garanderen is. Zorg er gewoon voor dat je achter een computer zit van jezelf (om eventuele keyloggers te voorkomen) en met een degelijke virusscanner welke up to date is.
 10. Dit is natuurlijk een beetje afwijkend van jouw vraag, maar voor wat voor een webdienst heb je meer dan €300.000 nodig, bouw je direct een heel serverpark op ofzo?
 11. Ik vind dit een erg interessant topic om door te lezen, in het verleden heb ik ook wel eens een conflict met een klant gehad over één van mijn producten, ik lees veel herkenbare manieren om de klant tevreden te houden. Wat ik echter wel denk is dat je niet te snel moet gaan oordelen, je hebt het verhaal van de klant gehoord maar verder? Het lijkt mij erg voor de hand liggend dat er in een hotel niet mensen werken die asociaal zijn, misschien heeft jouw klant zich wel erg onbeleefd uitgelaten? Het belangrijkste blijft natuurlijk de (negatieve) mond op mond "reclame" die de klant over jouw bedrijf kan verspreiden. Dit is iets wat je sowieso niet wil hebben en daarom is het ook verstandig om te laten zien dat je aan de klacht werkt. Een klein presentje als een bosje bloemen of iets dergelijks vind ik ook nog wel kunnen. Met een eventuele compensatie van de reiskosten zou ik echter wel wachten, luister eerst maar eens naar het hotel. Mijn advies: Laat de klant merken dat je er mee bezig bent, wat mij betreft met een bos bloemen en een toelichtende brief. Maar pas op dat je het hotel niet brutaal benadert, trek pas conclusies als je het hele verhaal hebt gehoord!
 12. Ik durf er héééél veel geld op in te zetten dat deze kaartjes gewoon nep zijn, hoe betrouwbaar is je leverancier? Hoeveel moet je er afnemen voor deze prijzen? Het lijkt mij dat je ze gewoon koopt bij iemand die ze via dealextreme ofzo binnenhaalt, vergeet niet dat een merkplaatje niet per definitie betekent dat het ook een een merk product is! Hmm, ik zie nergens staan dat het ook om merk kaartjes gaat, my bad
 13. Zou ik mogen vragen welke joomla template je gebruikt? Of is hij zelfgemaakt?
 14. Om eerlijk te zijn vind ik dit er eigenlijk ook best wel amateuristisch uitzien, is dit het afgeleverde werk van een professional? Zou je anders misschien ook je oude dozen willen posten, zou graag het verschil willen zien! :)
 15. Haha, die Atlan heeft wel indruk op je gemaakt ;D Ik vind dit topic nou weer typisch zo'n voorbeeld van iemand die denkt het licht gezien te hebben en denkt op een vrij eenvoudige manier z'n handeltje op te zetten en lekker snel binnen te lopen. Zie dat soort topics steeds meer verschijnen (tankstation, vastgoed, import China etc etc). Geloof Ed nou maar: als het echt zo makkelijk zou zijn als dat het lijkt, zou je al 1000-en voorgangers hebben die hetzelfde trucje zouden uithalen. Hmm, zou je dit misschien even willen toelichten voor de wat nieuwe hl'ers? >;(
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept