Jump to content

yannickvdb

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt voor uw reactie, heb het advies direct opgevolgd. mails met basis-informatie heb ik reeds toegezonden, zal binnenkort nabellen of eventuele interesse aanwezig is.
 2. Aangezien momenteel diverse andere projecten lopen, hebben we een richtprijs van €30.000,-. Dit is 1,5 keer de jaarwinst, dit lijkt me dan een alleszins redelijk bod. Of zie ik dit misschien verkeerd? Concurrenten heb ik reeds benaderd, de genoemde fora zal ik eens bekijken. Bedankt voor uw antwoord. Dit zette ik voorheen niet in mijn advertenties, dit pas bij serieuze interesse. Zal dit vermelden bij de advertentie, ook bedankt voor uw antwoord.
 3. Beste, Sinds 2 jaar beschik ik over een webwinkel in Xenon Verlichting, alleen door diverse andere projecten beschik ik niet meer over voldoende tijd om deze webshop nog langer bij te houden. Dit is de reden waarom ik deze webshop wens te verkopen, verder rankt de website nogsteeds uitstekend in Google en trekt dagelijks bestellingen binnen. Deze webshop beschikt over een omzet van +/- €37.000, de webshop heb ik reeds geplaatst op fora zoals Sitedeals.nl, TBforum.nl e.d. Alleen hier was geen interesse. Nu vroeg ik mij af, wat zijn de serieuzere / professionele websites om een webshop te verkopen? modedit: link naar site is niet relavant voor de vraag dus verwijderd.
 4. Beste, Enige tijd geleden heb ik vanuit mijn b.v. een samenwerking aangegaan met iemand voor de oprichting van een webshop, dit loopt ondertussen al enige tijd zeer aardig alleen er is nog geen onderling samenwerkingscontract. Na enige tijd Google'n ben ik tal van samenwerkingscontracten tegengekomen, alleen deze zijn niet van toepassing zoals in een samenwerking met alleen een webshop. Nu vroeg ik mij af of er sjablonen beschikbaar zijn voor samenwerkingen zoals deze? Of zijn er punten waar ik rekening met dien te houden bij het zelf opstellen van een dergelijk samenwerkingscontract? Bedankt, [titel aangepast - mod]
 5. Ik heb in mei 100 euro gestort op mijn Adwords-account, dus deze factuur is al verwerkt in mijn boekhouding. Nu heb ik dus in Juni 33 euro terug ontvangen na het annuleren van mijn account. Dus ik kan (Denk ik dan toch, misschien ben ik hier mis?) dan toch niet meer alleen het verbruikte adwords boeken aangezien de vorige boeking al verwerkt is. + Als ik toch dit zou wijzigen, zou mijn bankboek niet meer kloppen aangezien het creditcard bedrag dan niet zou kloppen met de bijbehorende facturen. Dus ik denk dat dat in mijn geval geen optie is. Is het anders evt. een mogelijkheid van bijvoorbeeld van een andere Adwords-account waarover ik beschik dit bedrag met 33 euro verlaag zodat het wel zou kloppen? Het blijft tenslotte bij hetzelfde bedrijf Google en de BTW blijft hetzelfde, of is dit niet toegestaan?
 6. Beste, Ik heb vorige maand mijn Google Adwords account opgezegd waar destijds nog geld opstond, dit geld heb ik laten crediteren en is vervolgens terug overgemaakt naar mijn creditcard (Welke stond gekopeld aan mijn adwords account). Alleen nu ik de factuur van afgelopen maand wil ophalen, staat deze terugbetaling hier niet tussen. Hoe kan ik deze terugbetaling inboeken in mijn boekhouding zonder creditfactuur? Bedankt, Groeten Yannick
 7. Ik heb met M4N en Daisycon ervaring, Daisycon is voor zover ik weet het grootste affiliateprogramma van Nederland en ze hebben een zeer duidelijke back-end. De percentages of CPC zijn bij deze 2 vaak het zelfde. TradeDoubler en Commision Junction zijn meer internationaal/amerikaans, dus afhankelijk van je markt welke je zou kiezen. Verder zoals Frans boven mij al zegt kan je inderdaad kijken op Affiliateforum, al lopen er daar ook veel Affiliatemanagers rond waardoor de meningen niet altijd even objectief zijn. Onjuist, TradeTracker is de grootste en ook een stuk betrouwbaarder dan onze vrienden van Daisycon (zie hiervoor Google rechtszaken etc etc.). Daarbij hanteert Daisycon een rare manier van affiliatelinks aanmaken: http://d1.daisycon.com/blablabla terwijl M4N en Tradetracker het op de juiste manier doen http://websitenaam/trackingurl Internationaal gezien is TradeDoubler inderdaad groter dan Daisycon, daar geef ik je gelijk in. Alleen binnen NL weet/wist ik niet.. Verder wat betreft die affiliate links wist ik geeneens aangezien ik voorheen nog niet met TradeDoubler uitgebreid heb gewerkt, dat ziet er inderdaad een stuk beter uit, ga ik eens bekijken :) Bedankt!
 8. Dan zou ik me als ik jou was eens aanmelden als Publisher bij Daisycon (is kostenloos), om eens te kijken bij de beschikbare programma's die ze aanbieden of er iets interessants voor je bij zit.
 9. Ik heb met M4N en Daisycon ervaring, Daisycon is voor zover ik weet het grootste affiliateprogramma van Nederland en ze hebben een zeer duidelijke back-end. De percentages of CPC zijn bij deze 2 vaak het zelfde. TradeDoubler en Commision Junction zijn meer internationaal/amerikaans, dus afhankelijk van je markt welke je zou kiezen. Verder zoals Frans boven mij al zegt kan je inderdaad kijken op Affiliateforum, al lopen er daar ook veel Affiliatemanagers rond waardoor de meningen niet altijd even objectief zijn.
 10. Bedankt voor jullie antwoorden, ik ga het contacteren eens proberen :) En @ Wouter, ik geef je inderdaad helemaal gelijk erin dat ik een stuk meer zal moeten gaan doen als ik zelf de verkoop in de hand heb, ik heb online al een boel gelezen over hoe dit meer in zijn werk gaat zelf de verkoop regelen, dus nu proberen dit in de praktijk te brengen, betere manier voor me om te leren is er niet denk ik. Of heb je evt. nog leerzame artikelen welke ik zeker zou kunnen doornemen/welke van pas kunnen komen?
 11. Over het algemeen is de kwaliteit van Google Adsense adverteren niet over om naar huis te schrijven, en de vergoeding is vaak bedroevend door de CPC aanpak. In jouw geval is het hoogstwaarschijnlijk een stuk interessanter om advertenties aan te bieden via affiliate programma's zoals bijvoorbeeld TradeDoubler, Commision Junction, Daisycon, m4n e.d. Veel van deze programma's werken op PPL basis(Pay per Lead) of Revenue-share(Omzet deling op basis van een percentage), dit zal op de langere termijn meer voor je opleveren dan af en toe eens een paar cent welke voortkomt uit CPC inkomsten van Adsense. Wanneer je site vervolgens meer bekendheid heeft verworven kan je eventueel andere bedrijven direct gaan benaderen of deze wensen te adverteren op je website, dit heeft vervolgens een grotere kans van slagen mijn inziens.
 12. Beste allen, Na enige tijd actief te zijn geweest in de affiliate markt waar ik een best leuke conversie van mijn aangeboden producten had, heb ik besloten in diezelfde markt verder te gaan maar dan als reseller zodat mijn marges wat groter worden. Nu is dus de bedoeling dat ik eerst de leveranciers zal moeten gaan benaderen voordat ik natuurlijk reseller zal worden, alleen aangezien ik hier nog geen ervaring hebben bij deze dus mijn vraag: Hoe benader je leveranciers met de vraag reseller te worden, ik neem aan dat je niet een simpel mailtje stuurt met je plannen en dat je reseller wenst te worden maar dat dit wat ingewikkelder ligt? Of zie ik dit verkeerd? Bedankt! Met vriendelijke groet, Yannick
 13. Beste, Toen ik mijn BV opstartte, heb ik uiteraard een startkapitaal gestort (18K), Alleen op welke grootboekrekening moet ik dit boeken? Op dit moment heb ik deze staan op 5510 Opening balance. Deze heb ik ingevoerd via mijn bankboek. Toen heb ik wat inkomsten ontvangen, en heb ik de 18K terug naar mijn prive rekening geboekt. Alleen op welke rekening moet ik deze inboeken? Deze heb ik op dit moment ingevoerd via mijn bankboek op 6500 Rek cour DGA. Is dit correct? Of moeten deze op dezelfde rekening komen te staan? of hoe? Bedankt,
 14. Moet ik die dan inboeken in m'n inkoopboek/grootboek. Of alleen in mijn bankboek? En indien het in m'n inkoopboek moet, moet ik dan het factuurnr leeg laten?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept