Jump to content

Bestore

Senior
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Wierbalg 1829, Julianadorp, 1788TZ, Netherlands
 • First name
  Aron
 • Last name
  de Haas
 • Company or organization name
  Bestore
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.xidesign.nl,www.

Company info

 • Location
  Julianadorp
 • Phone number
  0223 74 60 1
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Hebben een persoonlijke deal gemaakt ;D Moet zeggen dat het redelijk is verlopen, en als het goed is, is er al een nieuwe onderweg. Verder is er zoals je kan zien heel veel gebeurt aan de webshop. Er zijn nieuwe producten, verkoop per meter en 50cm e.d. Graag zou ik verbeter punten van jullie horen op dit concept. P.S : Als je, je gebruikersnaam niet kan aanpassen zal ik binnenkort te vinden zijn onder een andere user omdat XIDESIGN niet meer bestaat.
 2. Op dit moment staan we op groupon dus is het inmens druk naar alle tevredenheid ;D Shop loopt buitenverwachting goed! Als er weer een beetje rust is zal zeker het één en ander worden aangepakt waaronder het assortiment. Wij zijn al hard bezig met dit uit te breiden. Onze normale led strips kunnen ook in de auto worden gebruikt.
 3. Klopt, moet nog worden aangepast komt een compleet nieuwe 'klantenservice'.
 4. Ik heb mij hier enige tijd geleden in verdiept en heb helaas heb ik geen bron maar SSL is alleen nodig bij het OPSLAAN van gegevens of gegevens welke moeten worden opgehaald en bijvoorbeeld in een database staan. Aangezien bij het contact formulier gebruik wordt gemaakt van VERZENDING van eigen gegevens kan hier niets mee gebeuren en is dus ook niet 'gevaarlijk' voor verlies of openbaring van gegevens mits deze beveiligd is tegen bijvoorbeeld SQL injecties. Mocht je een contact formulier hebben die gegevens opslaat in bijv. een database dan is SSL inderdaad nodig. Over de site, waar het uiteindelijk allemaal omgaat; Ik heb aardig wat dingen aangepast, en er komen nog aardig wat veranderingen. Wat er is gebeurt: Layout - Compleet nieuwe layout aangezien we nu al stuk meer producten op voorraad hebben en er alleen nog maar meer bijkomen. - Foto album is in de maak - Tekst geschreven voor over ons en b2b Indeling - In het menu de Categorieen toegevoegd - Links direct overzicht van categorieen en alle producten. - Rechts aanbiedingen weggehaald - 1x betaal mogelijkheden tonen - Facebook weggehaald - DPD Logo toegevoegd Producten - Nieuwe naar mijn idee mooie product afbeeldingen en duidelijke produtch omschrijving. - Nieuwe producten toegevoegd Usability - Als betaal provider toch weer gekozen voor Multisafepay aangezien er veel vraag is naar betalen via Creditcard Ik wil tevens iedereen bedanken voor de goede support en ideen voor de verbeteringen.
 5. Even een vraagje tussendoor: geldt dit ook voor een gewoon contactformulier (met NAW) dan?? Ik zat dit even snel beantwoorden, SSL = Secure Socker Layer (https://) zorgt er voor dat alle data welke wordt opgeslagen wordt geencrypt en is alleen nodig als de gegevens worden opgeslagen wat bij dit formulier niet gebeurt aangezien het rechtsstreeks wordt gemaild. Iedereen bedankt voor het antwoorden ik zal morgen alles even goed bekijken en een mooi overzicht maken.
 6. Omschrijving van je concept: Samen met een zaken partner op het idee gekomen om (rgb) LED Strips te gaan verkopen welke wij zelf importeren. Uiteraard met het oog op uitbreiding. Het resultaat : http://www.ledstripxl.nl * Het is een 1 products webshop om mee te beginnen aangezien we de RGB LED Strips en RGB Spotjes nog binnen moeten krijgen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - 3 kleuren led strips geimporteerd, en losse accessoires. (20 stuks each). - domeinnaam verzonnen - webshop opgezet www.ledstripxl.nl - Adwords en Admarkt opgezet Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De goedkoopste LED Strip & Spot webshop van nederland worden. En daarbij uiteraard Kwaliteits producten aanbieden met een top service. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Wij importeren zelf, en hebben dus een lage inkoopspprijs voordeel is dat we goed kunnen concureren en daarbij met unieke led producten kunnen komen aanzetten. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Feedback is erg welkom in de onderstaande punten; - First Impression - Wat vind je van het product - Zou je het zelf bestellen? - Usability - Overal feedback Alvast bedankt.
 7. Ik zie het echt niet hoor ??? *Knip, knip* Nee zonder gekkigheid, het klopt dat de footer deels is geinspireerd van bol.com, grote concurrent dus niet gek? Nu vraag ik me toch stiekem af wat het probleem nou is? Het enige positieve en duidelijke wat ik aan bol.com kan vinden is de footer.
 8. Ik had vandaag mn 2de Yes moment. De 2de bestelling bedroeg 20 speakers! Dan schiet de marge ineens omhoog.
 9. En weer zon lekker Yes! momentje nu de eerste bestelling van de nieuwe webshop (zonder enige kosten) is binnen gekomen. Altijd leuk!
 10. Ik zou iemand zoeken die je hierbij kan helpen. Alleen al op je homepage staan er nu nog een stuk of zeven ... Bedoelde de vermelde fouten, morgen worden de teksten grondig bekijken.
 11. @Welsey, Bedankt! Heb volgende mij alle vermelde foutjes verwijderd. Tevens heb ik het contact formulier aangepast! :)
 12. Ik begin me steeds meer te schamen voor het feit hoe het zo heeft kunnen komen dat mijn nederland zo beroerd is. Ben toch niet de enige(of is het enigste) die de home button niets vind. Ik loop de hele tijd te zoeken. Deze ga ik mooi aanpassen dus. Het contact formulier was ik net ook achtergekomen, dit zal ik direct even oplossen. Algemene voorwaarden zijn in de maak. Thansk voor de tips, finetuning is erg belangrijk!
 13. Is cufon, kan je niet selecteren maar is geen plaatje. Bedankt voor het melden.
 14. Ja, per ongeluk wat verkeerds aangepast. Wordt aan gewerkt.
 15. 14-14-2011, had het zelf niet eens gezien. Direct aangepast uiteraard. Zou wel erg leuke actie zijn ja. @Jasper, Ik ga die zin inderdaad her formulieren. Staat inderdaat erg vreemd "Zelf hosting aanbieden door middel van reseller hosting of een dedicated server, wij hebben de beste oplossing. Ook voor maat oplossingen kunt u bij ons terecht" zal iets beter uit de kast komen. Het woordje mogelijk mist in die zin. Gaat goed. Zoals in mijn begin post staat vermeld zullen de teksten vandaag of morgen goed nagekeken worden, want het staat natuurlijk uiters onfprofessioneel als de teksten niet correct zijn. Wat jij aangeeft met de linkjes is niet compleet express gedaan maar toch bij nagedacht. Mensen gebruiken vaak de muis tijdens het lezen en als ze bijvoorbeeld (op hosting pagina) met de muis over de diensten gaan dan zullen ze erachter komen dat deze klikbaar is. (niet oranje, aangezien er geen lappe tekst staat. Als dit wel oranje zou zijn dan zou het een stuk chaotischer worden). De reden waarom de linkjes in de lappen tekst wel oranje zijn gemaakt is simpel, uitnodigen om te klikken! @Rene, Wanneer is jouw dat wijs gemaakt? 3 jaar geleden? ;D Wij houden al 3 jaar 1024 max vast, echter is dit onze eerste website waar wij dit hebben aangepast naar 1280/1100. Reden hiervoor is dat slechts 3% van onze bezoekers 1024 of lager gebruikt. Op 72 domeinnamen kan je inderdaad een leuke korting verwachten. (bij de verhuizing, push is gratis)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept