Bestore

Senior
  • Aantal berichten

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bestore

  1. Hebben een persoonlijke deal gemaakt ;D Moet zeggen dat het redelijk is verlopen, en als het goed is, is er al een nieuwe onderweg. Verder is er zoals je kan zien heel veel gebeurt aan de webshop. Er zijn nieuwe producten, verkoop per meter en 50cm e.d. Graag zou ik verbeter punten van jullie horen op dit concept. P.S : Als je, je gebruikersnaam niet kan aanpassen zal ik binnenkort te vinden zijn onder een andere user omdat XIDESIGN niet meer bestaat.
  2. Op dit moment staan we op groupon dus is het inmens druk naar alle tevredenheid ;D Shop loopt buitenverwachting goed! Als er weer een beetje rust is zal zeker het één en ander worden aangepakt waaronder het assortiment. Wij zijn al hard bezig met dit uit te breiden. Onze normale led strips kunnen ook in de auto worden gebruikt.
  3. Klopt, moet nog worden aangepast komt een compleet nieuwe 'klantenservice'.
  4. Ik heb mij hier enige tijd geleden in verdiept en heb helaas heb ik geen bron maar SSL is alleen nodig bij het OPSLAAN van gegevens of gegevens welke moeten worden opgehaald en bijvoorbeeld in een database staan. Aangezien bij het contact formulier gebruik wordt gemaakt van VERZENDING van eigen gegevens kan hier niets mee gebeuren en is dus ook niet 'gevaarlijk' voor verlies of openbaring van gegevens mits deze beveiligd is tegen bijvoorbeeld SQL injecties. Mocht je een contact formulier hebben die gegevens opslaat in bijv. een database dan is SSL inderdaad nodig. Over de site, waar het uiteindelijk allemaal omgaat; Ik heb aardig wat dingen aangepast, en er komen nog aardig wat veranderingen. Wat er is gebeurt: Layout - Compleet nieuwe layout aangezien we nu al stuk meer producten op voorraad hebben en er alleen nog maar meer bijkomen. - Foto album is in de maak - Tekst geschreven voor over ons en b2b Indeling - In het menu de Categorieen toegevoegd - Links direct overzicht van categorieen en alle producten. - Rechts aanbiedingen weggehaald - 1x betaal mogelijkheden tonen - Facebook weggehaald - DPD Logo toegevoegd Producten - Nieuwe naar mijn idee mooie product afbeeldingen en duidelijke produtch omschrijving. - Nieuwe producten toegevoegd Usability - Als betaal provider toch weer gekozen voor Multisafepay aangezien er veel vraag is naar betalen via Creditcard Ik wil tevens iedereen bedanken voor de goede support en ideen voor de verbeteringen.
  5. Even een vraagje tussendoor: geldt dit ook voor een gewoon contactformulier (met NAW) dan?? Ik zat dit even snel beantwoorden, SSL = Secure Socker Layer (https://) zorgt er voor dat alle data welke wordt opgeslagen wordt geencrypt en is alleen nodig als de gegevens worden opgeslagen wat bij dit formulier niet gebeurt aangezien het rechtsstreeks wordt gemaild. Iedereen bedankt voor het antwoorden ik zal morgen alles even goed bekijken en een mooi overzicht maken.
  6. Omschrijving van je concept: Samen met een zaken partner op het idee gekomen om (rgb) LED Strips te gaan verkopen welke wij zelf importeren. Uiteraard met het oog op uitbreiding. Het resultaat : http://www.ledstripxl.nl * Het is een 1 products webshop om mee te beginnen aangezien we de RGB LED Strips en RGB Spotjes nog binnen moeten krijgen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - 3 kleuren led strips geimporteerd, en losse accessoires. (20 stuks each). - domeinnaam verzonnen - webshop opgezet www.ledstripxl.nl - Adwords en Admarkt opgezet Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De goedkoopste LED Strip & Spot webshop van nederland worden. En daarbij uiteraard Kwaliteits producten aanbieden met een top service. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Wij importeren zelf, en hebben dus een lage inkoopspprijs voordeel is dat we goed kunnen concureren en daarbij met unieke led producten kunnen komen aanzetten. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Feedback is erg welkom in de onderstaande punten; - First Impression - Wat vind je van het product - Zou je het zelf bestellen? - Usability - Overal feedback Alvast bedankt.
  7. Ik zie het echt niet hoor ??? *Knip, knip* Nee zonder gekkigheid, het klopt dat de footer deels is geinspireerd van bol.com, grote concurrent dus niet gek? Nu vraag ik me toch stiekem af wat het probleem nou is? Het enige positieve en duidelijke wat ik aan bol.com kan vinden is de footer.
  8. Ik had vandaag mn 2de Yes moment. De 2de bestelling bedroeg 20 speakers! Dan schiet de marge ineens omhoog.
  9. En weer zon lekker Yes! momentje nu de eerste bestelling van de nieuwe webshop (zonder enige kosten) is binnen gekomen. Altijd leuk!
  10. Ik zou iemand zoeken die je hierbij kan helpen. Alleen al op je homepage staan er nu nog een stuk of zeven ... Bedoelde de vermelde fouten, morgen worden de teksten grondig bekijken.
  11. @Welsey, Bedankt! Heb volgende mij alle vermelde foutjes verwijderd. Tevens heb ik het contact formulier aangepast! :)
  12. Ik begin me steeds meer te schamen voor het feit hoe het zo heeft kunnen komen dat mijn nederland zo beroerd is. Ben toch niet de enige(of is het enigste) die de home button niets vind. Ik loop de hele tijd te zoeken. Deze ga ik mooi aanpassen dus. Het contact formulier was ik net ook achtergekomen, dit zal ik direct even oplossen. Algemene voorwaarden zijn in de maak. Thansk voor de tips, finetuning is erg belangrijk!
  13. Is cufon, kan je niet selecteren maar is geen plaatje. Bedankt voor het melden.
  14. Ja, per ongeluk wat verkeerds aangepast. Wordt aan gewerkt.
  15. 14-14-2011, had het zelf niet eens gezien. Direct aangepast uiteraard. Zou wel erg leuke actie zijn ja. @Jasper, Ik ga die zin inderdaad her formulieren. Staat inderdaat erg vreemd "Zelf hosting aanbieden door middel van reseller hosting of een dedicated server, wij hebben de beste oplossing. Ook voor maat oplossingen kunt u bij ons terecht" zal iets beter uit de kast komen. Het woordje mogelijk mist in die zin. Gaat goed. Zoals in mijn begin post staat vermeld zullen de teksten vandaag of morgen goed nagekeken worden, want het staat natuurlijk uiters onfprofessioneel als de teksten niet correct zijn. Wat jij aangeeft met de linkjes is niet compleet express gedaan maar toch bij nagedacht. Mensen gebruiken vaak de muis tijdens het lezen en als ze bijvoorbeeld (op hosting pagina) met de muis over de diensten gaan dan zullen ze erachter komen dat deze klikbaar is. (niet oranje, aangezien er geen lappe tekst staat. Als dit wel oranje zou zijn dan zou het een stuk chaotischer worden). De reden waarom de linkjes in de lappen tekst wel oranje zijn gemaakt is simpel, uitnodigen om te klikken! @Rene, Wanneer is jouw dat wijs gemaakt? 3 jaar geleden? ;D Wij houden al 3 jaar 1024 max vast, echter is dit onze eerste website waar wij dit hebben aangepast naar 1280/1100. Reden hiervoor is dat slechts 3% van onze bezoekers 1024 of lager gebruikt. Op 72 domeinnamen kan je inderdaad een leuke korting verwachten. (bij de verhuizing, push is gratis)
  16. Dat ben ik met je eens, echter om alle klanten goed tegemoed te komen is er voor gekozen om bijvoorbeeld bij Shared Hosting, zoveel pakketten met relatief gezien weinig verschil te verkopen. Dit omdat het qua prijs op jaarbasis toch wel wat kan schelen, en overstappen is geen probleem. Die technische gegevens is echt een goeie, echter is dit vrij moeilijk om bij shared en reseller hosting te doen aangezien er bij een extra server misschien andere specs zitten. Maar zeker een idee om dit te koppelen! Verder zie ik inderdaad wat je bedoeld met het domein / menu combinatie! Zal hier eens over denken. Bedankt voor je puntjes!
  17. Omschrijving van je concept: Na maanden alleen een landingspage te hebben gehad, nu eindelijk weer een nieuwe complete website online waar ik echt heel tevreden mee ben. URL : http://www.xidesign.nl Het idee was een compleet pakket aan diensten aan te bieden voor kleine en grote merken, normaal deden wij alleen webdesign en een klein beetje webhosting nu hebben wij het webhosting en domeinnaam registratie wat groter aangepakt. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - Compleet nieuwe huisstijl gemaakt - Nieuw logo ontworpen - Nieuwe titel bedacht - Promotie opgezet (twitter/facebook) - Alles online gezet - Nieuwe scripts gemaakt - Klanten paneel beveiligd met SSL - WeFact aangeschaft! Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Een compleet pakket van internet diensten te kunnen aanbieden aan onze klanten. Van logo's tot aan SSL Certificaten. En de huidige klantenservice en kwaliteit hiermee te verhogen/verbteren. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Wij vinden kwaliteit/service belangrijker als winst maken, wij hebben liever 99 tevreden klanten met een lagere winst marge als 25 tevreden klanten met een hoge winstmarge. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Verbeter punten qua styling, eventueel qua prijzen, en indeling! Promotie punten, acties, social media tips. Alles is welkom. ------ Ter verduidelijking: Mijn nederlands in geschrift is zeer zwak, en dit zal in de loop van de dag na gekeken worden en waar nodig gecorrigeerd.
  18. Daarop kan je uitmaken dat jij dus slechts de gebruiker bent van de website/layout (wat het ook is) en dat hun altijd eigenaar blijven ervan.. Dan heb je volgens mij weinig pootjes om op te staan helaas, ik zou het op een andere manier proberen, wat is voor de websitebouwer het nut van het tonen van een oude website van jullie. Volgens mij kan je trouwens wel eisen mocht jullie naam erin staan dit eruit te verwijderen zodat het niets meer met jullie te maken heeft?
  19. Wat heb je met de websitebouwer afgesproken? En is de oude websitebouwer ook de nieuwe websitebouwer? En hoe zit het met de algemene voorwaarden van de websitebouwer? Als je het whitelabel heb afgesproken dan mag je eisen dat de websitebouwer het uit zijn portfolio haalt. (correct me if im wrong, zo werkt het igg bij ons)
  20. Dat ben ik met je eens. Ben je onderscheidend/positionering/merkbeleving etc. Naar welk ratio wil jij toewerken? Ik zie dit heel erg, met 1 webshop zet ik € 2500,- euro om waarmee nog nooit gepromoot is, en ook vrij weinig mee gedaan wordt. Ja uiteraard is er service en worden bestellingen netjes verwerkt. Deze webshop heeft misschien 30 bezoekers. Een andere webshop draait 5-6k in de maand om, maar die wordt vollop in MP en Adwords gepromoot met 100 bezoekers per dag. Het heeft dus heel erg met de markt te maken, en uiteraard ook met hoe de bezoekers er komen. Als iemand zoekt voor een ferrari gaat hij ook niet op een volkswagen auto klikken. (om even een voorbeeld te noemen). Conversie maakt mij inprincipe niet veel uit, het zijn meer de advertentie kosten. Je kan wel 50 bezoekers hebben met 1% conversie en 10 euro kosten, of 1000 bezoekers met 1% conversie maar 500 euro kosten, geef mij dan maar die met lage kosten. (uiteraard is dit simpel gezegt want met de 1% conversie op 1000 bezoekers en 500 euro kosten heb je ook weer reclame mond-op-mond en uiteraard een groter bereik, dus het is allemaal afwegen) Het kijken naar conversie heeft naar mijn idee niet de prioriteit, kijk liever naar de manier waarop je je bezoekers wilt triggeren om te kopen, of het nou iemand is die opzoek is naar een ferarri en jouw website verkoop audi, wil je ook graag de bezoekers overhalen om jouw product te komen. *Oke is klein beetje tegenspraak met mn eerdere ingeving* (Werkt trouwens telefonisch het best) Het is allemaal wat lastiger als je denkt.
  21. Hoe kan je nou ooit beoordelen van rieel is en wat niet? Dit is volkomen afhankelijk van de aangeboden producten. Of je nou iets nieuws aanbied wat zo goed als onbekend is en 10.000 euro kost. Of je bied ''HOT'' items aan die 14,95 kosten? Het is een combinatie van het product en de prijs. Heb dit zelf ook ervaren. Zo verkocht ik vroeger (toen het nog mocht) Flash kaartjes voor de Nintendo DS en had de eerste week met alleen Adwords al bijna 100 verkocht. Mijn stats van dit Jaar : (met 3 jonge webshops) Webshop 1) Aantal bestellingen : 10 Gemiddeld per bestelling : € 132,- Webshop 2) Aantal bestellingen : 13 Gemiddeld per bestelling : € 350,- Webshop 3) Aantal bestellingen : 7 Gemiddeld per bestelling : € 41,- Alleen bezoekers-verkoop ratio van 0,77% , maarja dat komt wel goed. Het Matthijs jij ook hier, Als je 500 euro in bijvoorbeeld Adwords investeerd elke dag red je die 40 bestellingen wel. Alleen is dit vrij nutteloos. Ik denk dat je met 40 bestellingen (laten we zeggen 100/150 bezoekers per 1 bestelling) heb je dus 4000/6000 unieke bezoekers nodig per dag.
  22. Je kan zover ik uit dit verhaal kan opmaken de hoster in gebreke stellen voor het niet leveren van de dienst waar je wel voor hebt betaald. Voor de overige 49 domeinnamen heb je netjes betaald, dus dient de hoster de aangeboden dienst naar behoren te verlenen en als hij deze ineens 'offline' haalt voldoet hij hier niet aan en is hij in gebreken. Dit is wat mij meest logisch lijkt? Correct me if im wrong.
  23. Dat is om een reden; De Parrot AR.DRONE is op dit moment nog vrij onbekend maar een spectacel opzichzelf. Dit product is te bedienen met een iPhone, iPad of iPod touch. Zodra deze bekend wordt zal dit uiteraard een rage worden van hier tot tokio. Op dit moment zijn er nog weinig concurenten en is het uiteraard de bedoeling er zoveel mogelijk van te verkopen (wat ook aan het gebeuren is). En hoe dat je dat? Promotie.. Tonen op de website etc.
  24. Het is even geleden maar er is een hoop veranderd; - Gratis verzendkosten deze maand, normaal vanaf € 75,- - De Parrot AR.DRONE is nu ook bij ons te koop in de aanbieding. - De index heeft een compleet redesign gehad, het zou nu wat duidelijker en rustiger moeten ogen. - Netwerk & Klantenservice rechts is verwijderd om het wat rustiger te krijgen. - Keywords per product nu toegevoegd voor Google. - Gratis verzendkosten afbeelding bij product informatie pagina. - Banner bij product informatie pagina verwijderd. - Bestelling tot 20:00 uur worden verwerkt. - Best verkocht verkleind naar 3 products in plaats van 5 Wat moet er nog gedaan worden? - Enkele pagina's schrijven. - Product pagina's controleren / video checken. Iemand nog tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.