Jump to content

Marvin de Reuver

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.zibb.nl; www.spr

Company info

 • Location
  Middelburg
 1. De eerste twee ideeën zijn al een stuk lastiger geworden. Na jullie feedback en nog meer onderzoek, zit hier niet veel meerwaarde in. Idee 3 kan ik nog een beetje mee spelen, maar is juridisch erg lastig. Daarnaast ben ik door een aantal geinspireerd om een vergelijkingssite voor voetbalreizen te beginnen. Dat is nog een grote grijze massa (http://www.ad.nl/reizen/2826365/Joelen_met_de_fans_in_Camp_Nou.html) Kennen jullie wellicht een partij die hier sterk in is?
 2. Weet iemand van jullie trouwens of het moeilijk is om een vergelijkingssite te maken? Zelf heb ik een beetje verstand van websites, maar ik weet niet of dit erg moeilijk is om te maken/ te onderhouden? Er zijn al veel vergelijkingssites, maar ik mis er nog een paar (toevallig laatst naar moeten zoeken vandaar!). Offline wil ik best zeggen om welke onderwerpen het gaat! :-[ Alweer iets erbij..........
 3. Daar zit ik dus ook mee en ben bang dat mensen dit niet willen. Op zich zit een idee wel in iemand zijn hoofd en weet diegene, als het goed is, precies hoe hij/zij het wilt hebben. En als ik feedback wil hebben, dan moet ik het toch een beetje aan jullie uitleggen. Gaat iemand anders en dan mee vandoor, tja jammer dan!
 4. Praktische bezwaren heb je gelijk in. Maar in Nederland kun je ook kiezen voor een CV, waar je 'stille' vennoten slechts geldschieters zijn. Zo'n fonds is inderdaad ook wel een idee. Ik vraag me alleen af, gaat iemand zijn idee/concept daar achterlaten. Zijn wij niet veels te wantrouwend?
 5. Wat vinden jullie trouwens van dit idee?
 6. Daar heb je wel een punt. Echter denk ik wel dat de horeca nog te weinig gebruik maakt van het 'digitale tijdperk.'
 7. Ik denk ook wel dat hier markt voor is, maar in Nederland wil het niet werken. Zo heb ik samen met iemand een anti virus pakket gekocht. Scheelde toch veel geld. Daar moet iets meer mee te doen zijn, maar willen Nederlanders dat wel? Ik denk dat wij veels te achterdochtig hiervoor zijn. Maar ik moet je zeggen dat ik zelf ook die behoefte heb, zo kun je eventuele transportkosten, invoerkosten, enz. delen. Wie begint ?
 8. Ja, ik heb het een en ander gelezen. Daar kwam ik iets tegen wat een beetje jammer is. Het is dus erg moeilijk.
 9. Nee, ik moet zeggen dat ik dit nog niet heb gelezen. Ik weet dat het in Nederland nog niet bestaat. Ik ben er meer bijgekomen, omdat ik in een stad wilde gaan eten maar geen idee had waar. Internet verschafte mij geen goed info en reserveren moet altijd via de website. Daarnaast durven sommige mensen ook niet te bellen, maar voelen ze zich zekerder achter de computer. Dit zijn mijn redenen.
 10. Daar zit ik dus ook mee, maar heb via Edward inmiddels andere inspiratie opgedaan. Met een andere techniek. Ik denk dat er digitaal nog veel te winnen valt, maar ontken deze problemen niet. Toch geloof ik hier wel in.
 11. Met z'n tweeën is dit heel lastig. Daarvoor moet hij bepaalde constructies gaan verzinnen. Maar ik denk dat hij er goed aan doet om klanten echt tot zich te gaan binden. Maak gebruik van het feit dat mensen steeds minder tijd, zin en creativiteit hebben om het zelf te maken. Doe goede voorstellen mbt prijs/kwaliteit, haal ze weg bij die magnetron maaltijden uit de supermarkt. Laat zien dat jou 'kant en klaar' food wel vol vitamines zit, bijvoorbeeld.
 12. Beste Nino11, Bedankt voor je advies. Ik denk inderdaad dat idee 1, erg veel tijd kost om te realiseren en ik zat een beetje met het transport in mijn maag. Ze maken allemaal mooie creaties en hoe moet je dit vervoeren. Ik denk dat er per restaurant, zeker in deze tijd, nog wel het een en ander valt uit te werken. Iwan zei inderdaad dat er bij hem meer wordt verkocht dat alleen pizza en chinees. Onder andere in de regio Amsterdam wordt er inderdaad meer geserveerd, alhoewel ik het nog summier vindt. Ik twijfel inderdaad nog tussen 2 en 3. Dat moet ik nog bekijken. Dank je voor je feedback.
 13. Ja, Jeroen daar heb je helemaal gelijk in. Een idee valt of staat bij de inzet + geluk van diegene, die zich hierachter begeeft. Ik ga stage lopen bij Syntens en zij weten veel van innoveren. Ik denk dat ik ook hen ga raadplegen.
 14. Hoe bedoel je dat? Ik denk dat dat erg moeilijk is om te ontwikkelen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept