Jump to content

Axelv

Senior
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen.
 1. Dus in je verkoopprognose neem je gewoon de verkoopprijs van je product exclusief BTW? Bedankt voor je snel antwoord!
 2. Hallo allemaal! Inmiddels ben ik al vergevorderd met mijn ondernemingsplan, nu nog even knoeien met het financieel plan. Het betreft een ondernemingsplan voor een webwinkel die we gaan starten. Ik vroeg me af waar de BTW verrekent dient te worden in een financieel plan. Reken ik bij de sales forecast de omzet uit exclusief BTW, of inclusief? Alvast bedankt! Axel
 3. Hm ja, dat is alvast een goed idee waarnaar we eens op zoek gaan!
 4. Hallo allemaal! Enige tijd geleden ging onze website online. Het is een online lifestyle magazine voor mannen, waar dagelijks rond de 4 posts geplaatst worden over allerlei onderwerpen: gadgets, auto's, mode, reizen, wonen,... De site draait grotendeels rond het visuele: veel foto's, weinig tekst. Inmiddels beginnen onze bezoekersaantallen gestaag maar zeker op te lopen, en zijn we ons aan het oriënteren wat betreft de mogelijkheden om met deze site geld te gaan verdienen. Een vrij vanzelfsprekende keuze is advertenties. We hebben inmiddels al heel wat informatie gezocht (en gevonden) via Google, maar veel lijkt toch nog te ontbreken. Is er hier iemand met ervaring wat betreft het vinden van adverteerders? Wat zijn de voor- en nadelen van een tussenpersoon, en weet er iemand enkele betrouwbare voorstellen? Zou je het als kleine webwinkelier als 'vervelend' beschouwen als een site contact met je opneemt wat betreft de mogelijkheden van adverteren? Zoals jullie zien zitten we nog met veel vragen. Alvast bedankt voor eventuele antwoorden. Groeten, Axel
 5. Hallo iedereen! We zijn bezig met het opzetten van een keurmerk voor webdesigners en webontwikkelaars. Nu zijn we op dit moment nog op zoek naar een leuke, pakkende naam. Kan in veel richtingen, mag iets abstracter zijn of 'keurmerk' mag erin komen. In ieder geval bedankt voor jullie hulp.
 6. Site ziet er netjes uit! Het lijkt me ook best een handig programma. Ik vraag me echter toch nog af waarom iemand zou moeten overstappen. Nog even klein puntje: Ik zou bij contact een formulier zetten, i.p.v. gewoon je adres. Nu kan die makkelijk opgenomen worden in spambots. Mooie site, veel succes met je project!
 7. We gaan de SEO rapporten zeer goedkoop verkopen. We willen vooral naar voren komen als een zeer hip en modern web 2.0 bedrijf. De klant moet het associëren met goedkope, maar toch zeer efficiënte rapporten. Voor de klant is het vooral de bedoeling om zijn site te optimaliseren en hoger in google te komen.
 8. Hallo iedereen, We gaan binnenkort beginnen SEO rapporten leveren aan klanten. We zoeken hiervoor nog een leuke naam. We kunnen 3 kanten uit: -Iets zeer abstract, zonder betekenis (Bv. Yahoo, Google) -Nog altijd abstract, maar wel met SEO erin -Absoluut niet abstract, met SEO in en een duidelijke betekenis Alle suggesties zijn welkom!
 9. I.v.m. het aanvraagformulier: Ik zou voorletters in een dropdown zetten, en geboortedatum niet met zo'n kalender doen. Moet je namelijk nogal veel klikken voor je er bent. Op de pagina 'Adverteren' staat ook nog Voor de rest ziet de site er netjes uit!
 10. Wij hebben zeer goede ervaringen met CardGateplus. Lekker goedkoop, uitstekende service! Top!
 11. Bij BlueLounge duurt het dan wel 3 weken... Maar da's inderdaad een goede vraag waar we ons mee zullen moeten bezig houden. We hebben wel een snellere levering en natuurlijk een Nederlandse site. Ook i.v.m. garantie, etc. is dit toch voordeliger. Het is bij ons ook de bedoeling om mensen die nog nooit van Bluelounge en hun producten hebben gehoord kennis te laten maken met deze producten, en dan aan ons te binden. Binnen Nederland en België zeer goed mogelijk, gezien er maar weinig mensen (zeker van het grote publiek) bekend zijn met het merk en de producten. Maar, er zit zeker wat in je vraag. Bedankt!
 12. Even een kleine update: -Provincie is opgelost -Engelse buttons zijn vertaald en aangepast -Verzendwijzen zijn aangepast -De teksten van de slider zijn aangepast, zijn normaal gezien nu scherper I.v.m. de categorieen: We hebben 2 opties; 1)We verwijderen alle categorieen, gewoon producten met daar alels 2)We installeren een module zodat je automatisch wordt doorgestuurd als er maar 1 product in een categorie staat. We zouden dan dus wel die dropdown houden, maar je moet maar 1 keer klikken om bij het product te geraken. Wat denken jullie? En alle andere tips, kritieken, commentaar en suggesties ontvangen we ook graag :) Alvast bedankt
 13. @WaltervL: Daar gaan we mee aan de slag. @Bas: Welke plaatjes bedoel je dan? En welke teksten? @Frans Sijtsma: Hm, zit wat in. Helaas is de Nederlandse versie van dat domein bezet. Ook bedankt voor de links, zal er naar kijken. @Astron: Mijn antwoorden staan in de quote, zie vetgedrukt. @Sartorius: Heb lightbox geïnstalleerd, bedankt voor de tip :) Iedereen bedankt voor de tips, ik hoor er graag nog veel meer! :) Maar in ieder geval, bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept