Jump to content

Wouter van der Kamp

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Wouter
 • Last name
  van der Kamp
 • Company or organization name
  Internetfactureren.nl
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  Financiën / administ
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen

Company info

 1. Op de site staat "De boekhouder hoeft daardoor geen bonnetjes en bankafschriften over te tikken en beperkt zich tot het controleren van deze gegevens." Maar misschien moet dit inderdaad nog iets explicieter, ik zal er nog wat aan schaven. De factuurmodule van Exact Online kost 15 euro per maand, dus dat is toch een stuk duurder. Bedankt voor je opmerkingen. mvg, Wouter.
 2. Ik moet zeggen dat ik met de huidige opzet wel tevreden ben. Op de eerste pagina krijg je een globaal beeld van wat je met internetfactureren.nl kan, als je echt geïnteresseerd bent klik je door naar "hoe werkt het" (hier heb ik de voorbeeldberekening geplaatst) en daar zie je de details. Ik denk dat je als bezoeker toch het hele "Hoe werkt het" verhaal moet lezen om volledig de voordelen tot je door te laten dringen. Omdat deze tekst denk ik afschrikt op de startpagina staat het plaatje daar. De bedoeling is dus dat de bezoeker op de startpagina denkt "Hmm, hier zou ik wat aan kunnen hebben" en op de "hoe werkt het" pagina denkt "Dit is inderdaad handig, laat ik het proberen". Ik kan wel eens de twee pagina's omdraaien en zien of dit gevolgen heeft op de conversie, maar voorlopig hou ik het nog even zo. mvg, Wouter.
 3. Maak je geen zorgen. De contactpagina zit achter een "HTTP POST", spam bots voeren (voorzover ik weet) geen posts uit. Ik probeer op de eerste pagina duidelijk te maken dat je niet alleen online kan facturen met internetfactureren.nl maar ook je administratie bij je boekhouder kan inleveren. Dit is een wat ingewikkeld verhaal om te vertellen dus vandaar het plaatje. Als je deze pagina overigens vergelijkt met concurrenten valt de hoeveelheid informatie nog wel mee :-) Ik had hem inderdaad als eerste genoemd, maar het online inleveren bij je boekhouder is belangrijker. Er blijken wel veel klanten te zijn die in internetfactureren.nl facturen in Word of OpenOffice maken. Die voorbeeldberekening was ik altijd wel van plan maar is er nooit van gekomen. Bedankt dat je me herinnert. Ik denk niet dat ik dat nog op de eerste pagina kwijt kan... :-( Dank voor de overige opmerkingen. Wouter.
 4. Jasper, Bedankt voor je opmerkingen! Ik zeg niet dat elke ondernemer nu direct zou moeten overstappen. Ik richt me ook meer op starters omdat die niet gehinderd worden door een al bestaande manier van werken. Snelstart is een compleet boekhoudpakket, internetfactureren.nl is meer een handige manier van het aanleveren van gegevens voor je boekhouder. Internetfactureren.nl is ook een stuk goedkoper. Waar precies? Ik heb hier veel mee zitten worstelen. Professionele tekstschrijvers heb ik hier ook tegenstrijdige dingen over horen zeggen. Voorlopig hou ik het nog maar even op "je". mvg, Wouter.
 5. Gedeeltelijk mee eens. Karma is wel een onderdeel van het totaalplaatje. Het probleem is als je als klant soms niet kan beoordelen wat de "slimme dingen" zijn die gezegd worden op het board, want waar moet je dan op letten? Karma is dan wel een soort van objectieve indicatie (ik heb het idee dat mods onnodige reuzen ongedaan maken). Maar het is natuurlijk zo dat je wel slimme dingen kunt zeggen en alsnog een bedrijf runt waar klanten niet tevreden mee zijn, maar de kans daarop is wel kleiner en dat kan genoeg zijn om met iemand in zee te gaan.
 6. Omschrijving van je concept: Online factureren, online administratie bij je boekhouder inleveren. http://internetfactureren.nl/ Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Website gebouwd, overleg gehad met twee boekhouders om integeratie met boekhoudsystemen optimaal te krijgen. Ik heb nu een handjevol klanten die tevreden zijn, en ik wil nu een groter publiek gaan aanspreken. Ik sta op het punt een persbericht te versturen en ook om meer boekhouders te betrekken via direct mail (boekhouders kunnen via internetfactureren.nl klanten werven (zie pagina "Hoe werkt het?"), daardoor maken ze kennis met het systeem en sluiten ze hopelijk een paar van hun klanten aan). Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik denk dat veel ondernemers wel graag zelf een deel van hun administratie willen doen, maar niet een volledige boekhouding bijhouden. Internetfactureren.nl wil daar de oplossing voor zijn. Er zijn veel ondernemers die nu online factureren. Het is zonde dat je de facturen al online verstuurd maar nog een printje moet maken voor je boekhouder zodat die ze kan invoeren in een boekhoudpakket. Via internetfactureren.nl kun je je facturen (inkoop en verkoop) en bank- en kastransacties online inleveren bij je boekhouder. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er zijn al veel websites waar je een PDF factuur kan maken en via e-mail versturen. Dit concept is uniek op de volgende punten: [*] Naast de mogelijkheid om de facturen in PDF formaat te maken is het ook mogelijk om facturen voor Microsoft Word of OpenOffice te maken. Voordeel van deze bestandsformaten is dat de sjablonen van deze facturen geheel in de eigen huisstijl ingericht kunnen worden. [*] Ondernemers kunnen hun administratie van het afgelopen kwartaal / de afgelopen maand digitaal inleveren bij hun boekhouder. De boekhouder logt in met een eigen gebruikernaam en kan zo de gegevens overzetten naar een boekhoudpakket. Als de boekhouder Exact Online of het boekhoudpakket King gebruikt kan dit geheel geautomatiseerd. De boekhouder hoeft daardoor niets meer over te typen en is daardoor veel minder tijd kwijt. En dat levert de ondernemer uiteraard een mooie besparing op. Er zijn natuurlijk ook gehele boekhoudpakketten online. Internetfactureren.nl is geen boekhoudpakket, er is bijvoorbeeld geen balans. Het idee van internetfactureren.nl is dus dat het een soort voorpoortaal is waaruit het boekhoudpakket gevuld word. Het is uiteraard een stuk goedkoper dan een volledig boekhoudpakket. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Elke opmerking is welkom, maar ik ben vooral geinteresseerd in: [*] Wat zijn nog punten voor ondernemers om internetfactureren.nl niet te proberen? [*] Hoe zouden jullie de marketing aanpakken? [*] Wat zou voor jullie interessante uitbreiding zijn? (Denk aan artikelenbeheer, voorraadbeheer, urenregistratie, kilometerregistratie?) Alvast bedankt, Wouter van der Kamp.
 7. Jeroen, Ik weet niet of je vraag voor mij of Martin bedoeld was, maar ik wil wel iets uitweiden over wat ik bedoel: Ik heb het boek "Inbound Marketing" gelezen en begrijp daaruit dat het idee van social marketing is dat ondernemers niet op zoek gaan naar klanten maar juist gevonden worden door klanten. Stel dat ik nu als klant opzoek ga op HigherLevel naar iemand die veel verstand heeft van SEO. Dan zou ik eigenlijk willen zien wie het hoogste "karma" heeft op dat onderwerp. Op dit moment is dat lastig omdat: 1) Over SEO wordt gesproken op board "Automatisering en internet", wie veel karma heeft op dat board is niet noodzakelijkerwijs een specialist op SEO gebied. 2) Ik kan alleen het totale karma zien van andere gebruikers, niet het karma op een bepaald board. Niet dat ik van mening ben dat dit zo snel mogelijk aangepast moet worden, maar als er meerdere gebruikers zijn met mijn mening is het denk ik een waardevolle aanpassing. mvg, Wouter.
 8. Ik heb even gezocht op LinkedIn, daar zijn 187 groepen met "ondernemen" in de omschrijving. Je zit met je 200 dus aardig in de buurt :)
 9. Ik denk dat HL om de "Social Marketing" efficiënter (en dus meer succesvol) te krijgen de "boards" meer specifiek zouden moeten worden, dus bijvoorbeeld een apart board over SEO of koude acquisitie in plaats van deze in een algemener board onder te brengen. Zo kunnen leden zich duidelijker profileren als autoriteit van dat specifieke gebied, doordat je bijvoorbeeld kan zien wie het meest in zo'n forum gepost heeft.
 10. Martin, Je kan hier wat cijfers bekijken: http://www.stir.nl/resultaten/ Daar kun je bijvoorbeeld lezen dat nu.nl afgelopen januari 106 miljoen bezoekers had. Deze cijfers zijn geschat op basis van het internetgedrag van een groep van tienduizend Nederlanders. mvg, Wouter.
 11. Derek-Jan, Hier een berichtje van een concurrent (zie mijn handtekening hieronder). Maak je geen zorgen, ik zal je website niet afkraken :-) Naast ons twee tel ik nog 18 andere Nederlandse online facturatie websites, en dan tel ik de online boekhoudsystemen nog geeneens mee. Dat het belangrijk is om je te onderscheiden is dus een schot voor open goal. Je biedt volgens mij dezelfde software aan als nufactuur.nl en ook voor dezelfde prijs. Helaas is het zo dat moneymedic.eu meer mogelijkheden aanbiedt, maar dan gratis... Met jouw website en uitstraling is volgens mij niets mis, maar om concurrentie te bieden aan een gratis product zal je iets aan moeten bieden wat dat gratis product niet kan. Ikzelf doe dat door me te concentreren op koppelingen met andere software (bijvoorbeeld boekhoudsoftware als Exact Online, tekstverwerkers als MS Word en OpenOffice maar ook koppelingen met internetbankieren websites). Ik zou je dus aanraden om ook zoiets te doen, wellicht koppelingen met webshops of iets dergelijks. Succes ermee, Wouter.
 12. Zlata, Toen ik op je site kwam duurde het even voordat ik door had dat ik de proefles direct kon bekijken. Dat komt doordat de roze vorm zo erg de aandacht vraagt dat de tekst "Klik op de ster voor gratis proefles" in het niet valt. Beter zou het zijn als in de ster zou staan "Bekijk de gratis proefles" in plaats van "Gratis proefles". Verder ben ik het met XiaoDi eens dat er in de les (ook al is het de eerste) wel viool gespeeld moet worden! Verder vind ik de tekst op je site erg "verkoperig": er wordt voor mij als bezoeker al nagedacht en elk mogelijk bezwaar dat ik zou kunnen hebben wordt met argumenten bestreden. Ikzelf vind dat niet prettig omdat ik graag zelf nadenk over of een product iets voor mij is of niet. Ik moet hierbij wel opmerken dat dit misschien iets is wat andere bezoekers juist wel prettig vinden en dat dit juist goed werkt. Ik ben benieuwd wat jij en andere hiervan vinden. Nog wat positieve punten: met het concept en de prijsstelling lijkt me niets mis. Daarnaast vond ik het ook prettig dat ik de les gewoon in een webbrowser kon bekijken zonder iets te hoeven downloaden of installeren. Succes ermee, Wouter.
 13. Het 4e logo lijkt mij het meest passend omdat het het enige logo is met een verwijzing naar de currency market. Door deze relatie blijft dit logo m.i. het meest hangen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept