Jump to content

Koco

Junior
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. oke, maar over hoeveel % praat je dan? Mijn verkoop prijzen zijn ongeveer 40.00 en de inkoop is daar de helft van (je bedoelt als netto winst dan toch de 20.00 die er overblijft of moet je de andere kosten ook meerekenen?!?)
 2. Dit klinkt ook goed maar is dit ook een normale regeling? Kloppen deze berekeningen op elke situatie (dat je dan 3 jaar neemt om het te berekenen?)
 3. Het klinkt allemaal erg interessant, prettig om het van verschillende kanten te horen. Ik denk dat als niemand wil samenwerken dat zij dan gewoon zelf blijft verkopen en dus een groot deel van de markt voor zich heeft. Natuurlijk ben ik altijd van plan geweest om mijn grootste concurrenten gewoon uit te schakelen ;D maar misschien is dit ook de manier. Heeft iemand ook nog voorbeelden van % wat de verdeling zou kunnen zijn?!? De omzet per verkocht produkt is gemiddeld € 25.00 maar daar gaan natuurlijk nog heel wat kosten vanaf.... Of kijk je meer naar het jaarresultaat van vorig jaar? Weet iemand hoe je zoiets het beste kan berekenen. Of als iemand nog een senario heeft dan hoor ik het graag!
 4. het is nog ff anders.... ik krijg alle toegang en gebruik tot haar site, hetenige wat zij nog hoeft te doen is een percentage binnen te halen Ik ga als het goed is wel een dubbele omzet halen omdat we dezelfde produkten verkopen en alle twee goed draaiten. Dus zij geeft een goedlopende zaak op en wil daar natuurlijk wel iets aan over houden... Maar wat is redelijk ?!?!
 5. Vorige week kreeg ik een voorstel om samen te gaan werken met een concurrent. Het komt er tot nu toe op neer dat ik al het werk doe (dus de voorraad, bestellingen, admin. etc) en zij dan een provicie over de artikelen die via haar site verkocht zijn. Dus voor het oog lijken we concurrenten maar ik krijg haar bedrijf erbij. Wie heeft er wel eens van zo'n constructie gehoord en wat voor percentage's zouden daar bij passen. En is zoiets oneindig of kun je daar een bepaalde tijd aan binden. Graag jullie ideeën erover. [titel aangepast - mod]
 6. Ik zat erover te denken omdat ik nu alleen ideal heb en weer zat te overwegen om creditcard erbij te doen. En ze adverteren met een goedkoper tarief voor ideal dus dat sprak me ook aan want de helft van mijn klanten betaald met ideal en dat loopt behoorlijk op. Maar ik vraag me af of dan alle soorten betalingen via dat lopen? of dat men ook gewoon zelf kan overmaken.
 7. Ik had dat wel vóór ik met ideal begon en vond ideal toen een beter en goedkoper alternatief (0.75 per transactie betaal ik voor ideal) En ik doe mijn boekhouding altijd achteraf met de afschriften en met creditcard werd dat wat ingewikkeld in te boeken .... ???
 8. Heeft er iemand ervaring met multisafepay of Ogone? (of een andere intermediar) Ik heb nu I-deal en van te voren over maken op mijn site (en betalingen vanuit België krijgen automatisch de iban en bic code doorgemaild. Maar dit klinkt ook wel leuk en voordelig als ik hun advertentie mag geloven.
 9. Ik heb hier laatst ook over lopen nadenken. Ik ben in dit geval de klant die een nieuwe site laat maken. In de offerte die ik heb ontvangen staat dus ook "vergaderuren" Dit zijn alle uren dat de mannen bij ons zijn om door te bespreken hoe de site eruit gaat zien... Ik vond dat een beetje raar, je betaald toch ook geen timmerman voor de uren dat hij komt kijken wat voor aanbouw je wilt?!? Ik betaal het nu toch maar wel met een beetje een raar gevoel erbij. (vooral omdat ze zelf erggggggggg lang ouwehoeren en maar blijven zitten :()
 10. Ik zoek hier ook al een tijdje naar dus ik blijf het dit topic ook volgen...
 11. Ja, ik verstuur het laatste jaar alles met Select vracht. Veel meer service en als er al eens een pakketje weg is dan gaan ze met de bezorger terug naar het adres voor een "confrontatie" Tot nu toe altijd uitgekomen en ze zijn nog goedkoper ook! (contract)
 12. En weet iemand hoe het tegenwoordig zit met de Sandbox. Ik begreep van iemand dat je daar zowiezo inkomt en dat je dan ook heel slecht vindbaar bent...... :'(
 13. mmmmmmmmmm dat klinkt wel erg omslachtig allemaal. De meeste mensen komt direct op mijn homepage en in de winkel is maar een homepage van gemiddeld 2 dus dat is zeker niet de moeite waard om dat allemaal zo te doen? Want via mijn homepage kan ik ze toch wel simpel doorverwijzen met zo'n 301 verwijzing? Blijf je dat eigenlijk altijd doen of vind google de nieuwe site ook snel? want volgens mij moet ik nu dus 2 providers aanhouden of begrijp ik het niet helemaal?!?!
 14. Wow, lekker snel zijn jullie met reageren, ik ga me er meteen in verdiepen. Maar dan nog iets anders.... ik heb nu dus een aparte winkel en als ik op disney prinses bekertjes google dan krijg ik nu het volgende te zien: Kinderfeestjes - 9 Disney prinses Disney Prinses bellenblaas. 2 grote flessen bellenblaas met disney prinses opdruk. Prijs :, € 3.85. Disney prinses bordjes. 10 bordjes 23cm ... www.winkeltjes.net/doosvolplezier/main.php?cat=%20%209%20Disney% Maar ik kan mijn nieuwe site natuurlijk niet “winkeltjes.net” laten noemen. Ben ik deze zoek resultaten kwijt of kan ik die ook met een 301 redirect laten verplaatsen naar het goede plekje op mijn site?!?
 15. Wie heeft er tips voor mij?!? Een ontwerper is voor mij bezig om een nieuwe site te maken incl winkel. Nu heb ik een site die goed wordt gevonden in Google en wil dat niet kwijt raken.... Hoe voorkom ik dat? We gaan ook over naar een andere provider. Nu heb ik een homepage en een gehuurde winkel, die naam van die winkel kan ik natuurlijk niet meenemen. Is heb bijvoorbeeld belangrijk om overal precies dezelfde content te plaatsten en precies dezelfde titels, metanames etc?!? Ik las ook iets over een 301 redirect, kan iemand me hier iets over uitleggen en over een 404 page?!? heb ik hier iets aan?!? Kortom wie heeft dit al eens aan de hand gehad en kan me aan wat tips helpen?? (die ik dan weer kan doorspelen aan de bouwer) [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept