Jump to content

theolagendijk

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Afrol 2, Vlaardingen, 3131BA, Netherlands
 • First name
  Theo
 • Last name
  Lagendijk
 • Company or organization name
  Platipus
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl/hallo
  sprout

Company info

 • Location
  Vlaardingen
 • Phone number
  0643019721
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Ik zou wat je ook kiest te doen er vooral op letten dat je consistent bent in je visuele uitingen. Als je inderdaad visite kaartjes maakt zorg er dan voor dat kleur en lettertype gebruik overeen komt met je overige communicatie (website/facturen/offertes/brieven/etc...). Als je kiest een logo te gebruiken zorg dan dat die aansluit bij de rest van je communicatie en dat ie natuurlijk bij jouw bedrijf past en iets zegt over je bedrijf of je verhaal aanvult/onderstreept. Het gebruik van een portret foto kan goed zijn om te communiceren dat je een persoonlijk contact met je klanten wilt en een gezicht bij een verhaal wekt vertrouwen. En inderdaad zoals Romano Sandee ook aangeeft mensen onthouden waarschijnlijk beter de persoon bij het kaartje...
 2. @fiego007 Goede vraag. Ik had hier het antwoord ook niet op geweten. Dit is denk ik typisch een vraag die ik aan de KVK zou hebben gesteld. Je hebt http://www.gohdatzijnmooieaardappelen.nl/ nog niet geregistreerd, kijk uit dat niemand je voor gaat. :)
 3. Pluim voor mijn vriendin zonder wiens ondersteuning het ondernemen in 2009 een stuk moeilijker was geweest.
 4. Ik heb zelf geen foto's gemaakt in de Euromast bij Higherlevel Skyhigh. Maar even Googlen leverde me dit fotoset op van Berkhout-online Concert Fotografie; http://www.berkhout-online.nl/coppermine/thumbnails.php?album=40
 5. Ja ik zal het Higherlevel forum beter in de gaten gaan houden. (Mijn goede voornemen voor dit nieuwe jaar!) Ik ben er trouwens in de Euromast bij geweest. Ook erg leuk!
 6. Ahum, hier "silent member" Theo. Ik ben een beetje laat met deze reactie omdat ik het forum erg slecht in de gaten heb gehouden. Per toeval kwam ik deze post tegen nu ik een beetje op het forum aan het rond kijken ben of er discussies gaande zijn waarop ik kan inhaken om iets zinnigs toe te voegen. Ik heb met plezier de foto's van higherlevel goes to the beach gemaakt. Ik heb die avond erg genoten, voor herhaling vatbaar wat mij betreft. :) Iedereen trouwens een goed begin van het nieuwe jaar toegewenst!
 7. Gelukkig nieuw jaar allemaal! Veel (privé en zakelijk) succes toegewenst in 2010.
 8. 30.000 leden op 20-12-2009 om 10:30 250.000 berichten op 18-12-2009 om 10:30
 9. Ik ben het helemaal eens met Veeveevee, goed verhaal met handige tips waarmee ik direct aan de slag kan. Thanks!
 10. Persoonlijk ben ik van mening dat Flash een hele goede technologie is om snel hoogwaardige websites mee in elkaar te zetten. Een CMS er aan hangen is al lang geen probleem meer, en ook het argument dat de zoekmachines je niet zouden kunnen vinden is achterhaalt. Een erg groot voordeel van een Flash website is dat het over alle besturingssystemen en webbrowsers exact hetzelfde voorkomen heeft (namelijk precies zoals je het bedoeld had). Verder is de mogelijkheid om multimedia te gebruiken en te manipuleren veel eenvoudiger en doeltreffender dan in de concurrerende webtechnologiën. (Het toekomstige HTML 5 kan een goede concurrent worden.) Met het Flex framework heb je een tool in handen om de website te overstijgen en snel en eenvoudig rijke internet applicaties te creëren. Raar dat in deze discussie Flash en PHP tegenover elkaar worden gezet. PHP is bedoeld voor server side scripting. Flash voor client side aantrekkelijke presentatie. Ze staan niet tegenover elkaar maar vullen elkaar juist aan. Met een programmeer omgeving als het gratis open source Eclipse in combinatie met het gratis open source Flex framework maak je in een hand omdraai rijke interactieve Flash websites die naadloos met iedere gangbare server technologie samen kunnen werken. (En zeker ook met PHP. Adobe raad daarbij aan om het Zend Framework te gebruiken, dat direct PHP objecten naar ActionScript objecten kan vertalen en vice versa.)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept