Jump to content

BobNL

Super Senior
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • First name
  Bob
 • Company or organization name
  BobNL
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Utrecht

Vision

 • I'm looking for people who
  zich willen profileren in de media
 • My opinion about entrepeneurship
  onderneem het
 • My opinion about innovation
  is vooruitzien of proberen vooruit te zien
 1. Peter schuwde niet er een tegendraadse mening erop na te houden. Dat maakte topics vaak interessant om op andere ideeën te kunnen komen. Ik kon het goed met hem vinden op de live events en ben treurig te vernemen dat hij zo vroeg heeft moeten gaan. Morgen kan ik niet aanwezig zijn maar ik wens alle familie, vrienden en bekenden veel sterkte ter nagedachtenis aan een bijzonder mens.
 2. Op deze prachtige lokatie in Utrecht worden de ondernemersverhalen in geuren en kleuren uitgewisseld. Daar hebben we een heerlijke maaltijd geconsumeerd namelijk de hollandse pot bestaande uit zuurkool, andijvie, boerenkool of hutspot en daarna een toetje of een kopje ... Hartelijk dank!
 3. In de Winkel van Sinkel In de prachtige binnenstad van Utrecht Wisselen de ondernemers hun zakelijke en persoonlijke verhalen uit Het buffet met een pallet aan culinaire smaken En een gevarieerde deserttafel Buiten hebben de rokers het koud maar wel een fraai uitzicht op de Dom Het is uitstekend verzorgd en hartelijk dank allemaal! Bob
 4. ik kan eventueel boppen voor de stationgangers. Het is hier fijn dat je privé zit en niet in gemengd cafépubliek.
 5. Dit is ook een mooie lokatie in Utrecht en ben er zelf vaker geweest. http://www.deparelvanzuilen.nl/ http://www.deparelvanzuilen.nl/vergaderen-en-borrel/tuinkamer/ De "tuinkamer" is een knusse café setting met deuren naar buitenterras, aan rivier de Vecht Geschikt voor meetings en hapjes.
 6. Of je bezwaren aan de kant schuiven en een goede samenwerkingsovereenkomst opstellen. Of klein beginnen en investeringskapitaal opbouwen.
 7. Ja. Een los filmscript kan je zelden iets mee dan aan anderen geven die het vervolgens op hun eigen manier zullen gebruiken. Zomaar ergens insturen is als een lot in de loterij. Uiteindelijk zal elke geldschieter zijn eigen elementen in het script willen hebben zodat er weinig van je oorspronkelijke verhaal overblijft. Dat is nu eenmaal schrijven voor de markt. Schrijf anders een boek wat eventueel verfilmd zou kunnen worden. Hoe maak je meer kans: 1 Zelf produceren, distribueren. en/of 2 De samenwerking zoeken met producent en omroep of andere uitzendgemach
 8. Hartelijk dank voor de fijne gesprekken en verzorgde avond. Het was iets rustiger dan anders in Maria. De ondernemersles deze keer zit 'm wellicht in het decor: Focus en laat je niet afslachten.
 9. Zingeving is niet altijd evident voor een mens en een ondernemer. Fraaie uiteenzetting over hulp en verschillende suicidale verhalen: http://www.nrc.nl/nieuws/2015/09/09/joost-zwagerman-over-zelfmoord-van-doodsverlangen-kun-je-uitstekend-slapstick-maken/
 10. De basis is onderzoek. Marktonderzoek Produktonderzoek Persoonsonderzoek Benchmarks Ervaringen Strategisch en visie onderzoek Scenario onderzoek Zelfonderzoek/gevoel Gokken kan altijd nog.
 11. Mooi de koffie staat klaar. Ik denk altijd aan dat interview met miljardair Bill Gates. De belangrijkste factor waarom die zo rijk is geworden zegt hij hierin is geluk. Als het moeizaam wordt, geen energie oplevert, er geen geluk is, de dingen niet vanzelf gaan of verkeerde timing is het de kunst te kunnen stoppen. Het enige wat ik daarbij kan zeggen is hou moed en blijf geloven. Geloof is veranderbaar:
 12. @Micha Kan dat wel begrijpen omdat in België huizenzoeksite immoweb.be net zo populair is als Funda in Nederland. Een goede naam expert/strateeg had je daar van tevoren op gewezen.
 13. Het is fijn als een deskundige over haar expertise schrijft. Omdat dan negatief als zelfpromotie af te doen vind ik aperte onzin. Ze schrijft een visie waar je het mee eens kan zijn of niet. Neem een raar woord als Netflix waar miljoenen marketing budget ingepompt wordt. Inhoudelijk ben ik het eens met William Shakespeare “What's in a name? that which we call a rose By any other name would smell as sweet.” bron: http://www.bartleby.com/70/3822.html
 14. ;D Iemand die zoveel winst maakt vraagt te hoge prijzen en krijgt ze ook ;) Als belasting een probleem vormt moet je meer winst maken. Leer van de geschiedenis en investeer. http://nl.wikipedia.org/wiki/Belasting_(fiscaal) Investeer in een accountant/boekhouder en meer personeel. Investeer in een spaarpot voor wanneer de hype voorbij is zoals jezelf aangeeft. Investeer in business die zorgt dat je vermogen 100 miljoen wordt. Nederland is meer gebaat bij meer economische bedrijvigheid dan de eenmalige belasting die je betaalt. Waarom zou je laks of lui worden?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept