Ga naar inhoud

BobNL

Super Senior
 • Aantal berichten

  160
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

41

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  BobNL
 • Branche
  Personeel & opleidingen

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  zich willen profileren in de media
 • Mijn mening over ondernemerschap
  onderneem het
 • Mijn mening over innovatie
  is vooruitzien of proberen vooruit te zien
 1. De Winkel van Sinkel is een mooie lokatie voor de winter bbq Ditmaal spreken de ondernemers elkaar op het sfeervol tuinterras. Maar als de kou toeslaat gaan we snel naar binnen Dank! Bob
 2. Nog een tip is dat vrijdag de vakantiebeurs plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Voor mij een reden om het te combineren
 3. Gezellig, met de beste wensen! en tot volgende week.
 4. Omdat ik soms tijden niet op het forum lees vind ik 250 topics actueel ook fijn. Nu ga ik ingelogd naar “ongelezen inhoud” en druk telkens “laad meer activiteit”, “laad meer activiteit”….
 5. Peter schuwde niet er een tegendraadse mening erop na te houden. Dat maakte topics vaak interessant om op andere ideeën te kunnen komen. Ik kon het goed met hem vinden op de live events en ben treurig te vernemen dat hij zo vroeg heeft moeten gaan. Morgen kan ik niet aanwezig zijn maar ik wens alle familie, vrienden en bekenden veel sterkte ter nagedachtenis aan een bijzonder mens.
 6. Op deze prachtige lokatie in Utrecht worden de ondernemersverhalen in geuren en kleuren uitgewisseld. Daar hebben we een heerlijke maaltijd geconsumeerd namelijk de hollandse pot bestaande uit zuurkool, andijvie, boerenkool of hutspot en daarna een toetje of een kopje ... Hartelijk dank!
 7. In de Winkel van Sinkel In de prachtige binnenstad van Utrecht Wisselen de ondernemers hun zakelijke en persoonlijke verhalen uit Het buffet met een pallet aan culinaire smaken En een gevarieerde deserttafel Buiten hebben de rokers het koud maar wel een fraai uitzicht op de Dom Het is uitstekend verzorgd en hartelijk dank allemaal! Bob
 8. ik kan eventueel boppen voor de stationgangers. Het is hier fijn dat je privé zit en niet in gemengd cafépubliek.
 9. Dit is ook een mooie lokatie in Utrecht en ben er zelf vaker geweest. http://www.deparelvanzuilen.nl/ http://www.deparelvanzuilen.nl/vergaderen-en-borrel/tuinkamer/ De "tuinkamer" is een knusse café setting met deuren naar buitenterras, aan rivier de Vecht Geschikt voor meetings en hapjes.
 10. BobNL

  Gevoelige business m.b.t. financiering/investering

  Of je bezwaren aan de kant schuiven en een goede samenwerkingsovereenkomst opstellen. Of klein beginnen en investeringskapitaal opbouwen.
 11. Ja. Een los filmscript kan je zelden iets mee dan aan anderen geven die het vervolgens op hun eigen manier zullen gebruiken. Zomaar ergens insturen is als een lot in de loterij. Uiteindelijk zal elke geldschieter zijn eigen elementen in het script willen hebben zodat er weinig van je oorspronkelijke verhaal overblijft. Dat is nu eenmaal schrijven voor de markt. Schrijf anders een boek wat eventueel verfilmd zou kunnen worden. Hoe maak je meer kans: 1 Zelf produceren, distribueren. en/of 2 De samenwerking zoeken met producent en omroep of andere uitzendgemachtigden waar je samenwerkingsovereenkomsten en contracten mee moet sluiten voor enige vergoeding.
 12. Hartelijk dank voor de fijne gesprekken en verzorgde avond. Het was iets rustiger dan anders in Maria. De ondernemersles deze keer zit 'm wellicht in het decor: Focus en laat je niet afslachten.
 13. Zingeving is niet altijd evident voor een mens en een ondernemer. Fraaie uiteenzetting over hulp en verschillende suicidale verhalen: http://www.nrc.nl/nieuws/2015/09/09/joost-zwagerman-over-zelfmoord-van-doodsverlangen-kun-je-uitstekend-slapstick-maken/
 14. De basis is onderzoek. Marktonderzoek Produktonderzoek Persoonsonderzoek Benchmarks Ervaringen Strategisch en visie onderzoek Scenario onderzoek Zelfonderzoek/gevoel Gokken kan altijd nog.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké