Jump to content

MaharadjaTenten

Senior
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
  internationaal ondernemen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Er van houden om een leuk feest te geven en van gezelligheid houden.
  Carpe diem!
 • My opinion about entrepeneurship
  Kost heel veel vrije tijd maar is wel mooi en uitdagen zijn er om aan te gaan.
 • My opinion about innovation
  Een proces waarmee je continu bezig bent.
 1. Mag je voor oa PR doeleinden zelfgemaakte foto's van je product gebruiken waarbij ook niet unieke zaken opstaan van derden? Het hoofdonderwerp van de foto is mijn product en in de marge zijn er zaken (geen personen) van derden te zien?
 2. Ik ben inmiddels van het " contract" af. Het blijft heel trickie wat er gebeurt. het telefoongesprek is gevoerd met mijn partner (niet tekenbevoegd), het gaat in een razendtempo waarbij mensen amper kunnen ademhalen om antwoord te geven Tijdens de samenvatting van het telefoongesprek stellen ze je bijvoorbeeld in een keer tien vragen waarbij je maar een keer gevraagd wordt om een antwoord. Je bent dan geneigd om op de laatste gestelde vraag te antwoorden en de overige vragen vergeet je dan. Maar vermoedelijk onder druk van juridische hulp ben ik er vanaf, maar ook na de bevestiging van hun kant direct annuleren! Geachte heer, mevrouw, Onze excuses voor het uitblijven van een reactie van onze zijde. Wij hebben uw opzegging in goede orde ontvangen en verwerkt. Wij zullen de levering niet overnemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u vragen of opmerkingen heeft, vernemen wij deze graag. Uw casenummer is .
 3. Ik kreeg (zie ook post bij Total GP) een contract wat volgens Total Gp via tussenkomst EGI Consultancy zou zijn afgesloten. Helaas voor beide bedrijven is dit niet waar. Op vragen naar bewijzen wordt niet gereageerd. 'Ik moest het afgesloten contract maar via de website annuleren'. Voor mijn gevoel een zeer dubieus gebeuren welk gaat richting misleiding en valsheid in geschrifte.
 4. Ik heb inmiddels via de FNV Zelfstandigen om juridisch advies gevraagd. Bedankt voor de opmerkingen.
 5. Ik heb veertien dagen geleden een contract iq bevestigingsbrief gekregen van Total GP. Echter nooit een contract met hun afgesloten nog met de vermelde intermediair (EGI consultancy). Per mail direct gereageerd en telefonisch idem. Ik moest het contract annuleren via de website. Maar als er geen contract door mij afgesloten kan het ook niet geannuleerd worden. Dus dit principieel geweigerd en hen per mail verzocht om binnen twee werkdagen met een bewijs van een contract te komen. Hun reactie hierop was dat ik binnen 7 werkdagen antwoord zou krijgen. Deze termijn is verstreken zonder reactie. Volgens mijn Energie Leverancier kunnen ze zonder mijn toestemming (de vrije markt) het contract per einde contractdatum overnemen. Dus nu juridische ondersteuning aangevraagd cq. Eva : Ik kan noteren dat je het er niet mee eens bent, zeker. Dat heeft mijn collega Patrick op 10-04 ook met je besproken. Echter, als zij een overname indienen kunnen en mogen wij dit niet weigeren. We kunnen alleen een verzoek indienen om de levering terug te nemen, maar daar moeten ze mee akkoord gaan. martin: Ik blijf dit vreemd vinden: het lijkt het wilde westen wel. Het is dus mogelijk zonder contract een oversluiting te doen! Eva : Dit heeft te maken met de vrije overstapregeling in de markt. Dit maakt overstappen mogelijk. Het kan ook de andere kant opwerken helaas. Van harte welkom bij Total! Geachte heer / mevrouw, Onlangs bent u klant geworden bij Total Gas & Power. In de bijlage vindt u de officiële bevestigingsbrief. Daarin staat belangrijke informatie over onder andere: • ingangsdatum en looptijd van het contract • het leveringsadres en de netbeheerder • tarieven en leveringsvoorwaarden • Gegevens over verblijfsfunctie en complexbepaling Controleer deze gegevens goed en geef eventuele wijzigingen aan ons door via e-mail aan contracten@totalgp.nl. Kunt u ons als de gegevens over verblijfsfunctie en complexbepaling niet kloppen een WOZ verklaring sturen met de juiste gegevens? Mocht u onverhoopt uw contract willen annuleren dan kunt u dat binnen twee weken na ontvangst van deze mail aangeven op www.total-energie.nl/annuleren. Heeft u nog vragen? Bezoek onze website total-energie.nl, of bel een van onze medewerkers. Zij helpen u graag. Wij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088 33 45 055. Met vriendelijke groet, Total Gas & Power Nederland
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept