Ga naar inhoud

Acrobat Reader

Legend
 • Aantal berichten

  364
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

58

Persoonlijke info

 • Plaats
  Égletons en Correze
 • Land
  Frankrijk
 • Voornaam
  Acrobat
 • Achternaam
  Reader

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  via een kennis
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  51 >
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa
 1. Acrobat Reader

  gebruik kajuitjacht als bedrijfsruimte

  Telefoongids, zoeken onder de B van belastingadviseurs. Of bezoek deze site Met € 600.000,- aan bezit en met zoveel foute aannames die keer op keer gecorrigeerd moeten worden zou ik stoppen met doe het zelven, en een goede adviseur inschakelen. Ik denk dat je zelf daarmee een groot plezier doet.
 2. Als je op zoek bent naar je passie, moet je dit soort vragen niet stellen. Hoe zie jij er uit over 10 jaar, dat is de vraag!
 3. Acrobat Reader

  Energievergelijkers

  Wat heb jij gerookt man , je lijkt wel Highio! ;D
 4. Acrobat Reader

  Energievergelijkers

  Zie dit topic waarin naast NSVO ook ervaringen met EGI Consultancy en Tariefcoach. Geen beste ervaringen vooralsnog ::)
 5. Kjitkarped! ;) Geintje, maar wel waar: is en blijft de allerbeste opleiding Next best / of combineren met opleiding Handel & Ondernemerschap / ondernemer retail. PS: Higerlevel-Legende Karen Romme heeft er een een boek overgeschreven dat op diverse MBO opleidingen wordt gebruikt: handboek is ondernemen iets voor jou (Zie ook www.isondernemenietsvoorjou.nl)
 6. Acrobat Reader

  Is Factoring de oplossing voor mijn probleem?

  Je suggereert hier dat die betalingstermijn de oorzaak is dat je een aanslag uit/over 2016 niet kunt betalen, maar kennelijk is de echte oorzaak dat je geen goede liquiditeitenplanning hebt, en het ene gat met het andere vult. Factoring of andere vormen van lenen/voorfinancieren zijn dan niet de oplossing maar vergroten jouw probleem! Kortom: factoring is geen oplossing voor jou
 7. Acrobat Reader

  Marketing, van elkaar leren!

  Transparantie schijnt een belangrijke voorwaarde te zijn voor effectieve marketing gericht op millenials. In dat kader: in welke hoedanigheid stel jij deze vraag? ;)
 8. Maar je struint nog wel steeds het internet af om - zoals hier - op bijna een jaar inactieve topics te reageren? Niets ten nadele daarvan overigens, en prima tips!, maar het komt nogal gedateerd over. Zijn er ook nog recente(re) klachten?
 9. Acrobat Reader

  Marketing, van elkaar leren!

  Leuke vraag; verdient een wedervraag, of twee zelfs: 1. Wie stelt deze vraag? 2. Waarom?
 10. Acrobat Reader

  octrooi herstellen

  Waarop? Ga eerst dat idee eens helder op papier zetten en klop dan aan bij professionele hulp voor prototype / proof of concept. Denk daarbij o.a. aan partijen als Startup Delta Nokken met dat wazige verhaal. Schrikt investeerders direct af: focus je nu eerst op de vinding! Eerst idee op papier, dan deskundige hulp. Als het idee goed genoeg is en de markt er om zit te springen, komt het geld en indien nodig het octrooi vanzelf.
 11. In aanvulling op mijn vorige bericht: en de WIK heeft voor zover mij bekend alleen betrekking op de kosten van de debiteur, niet op de kosten van de opdrachtgever. Juist dat laatste staat ter discussie
 12. Lijkt me eerlijk gezegd weinig relevant: de WIK heeft alleen betrekking op de Buitengerechtelijke Incassokosten. In de dossiers van dit topic draait het meestal juist om de gerechtelijke kosten : wellicht dat het zelfs een loophole in de WIK is die bewust wordt "geëxploiteerd"?
 13. Acrobat Reader

  Website omzetten naar https

  ;D ;D ;D
 14. Acrobat Reader

  Crowdfunding koppelen aan loterij

  De Kansspelautoriteit zelf wellicht? Dat lijkt me de kortste klap omdat zij de enige zijn die je een antwoord kunnen geven waar je ook rechten aan kunt ontlenen Naast een site hebben ze ook een telefoonnummer voor dit soort vragen.
 15. 10 keer???? En je hebt de non-mailing indicator bij de KvK uitdrukkelijk aan staan?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké