Jump to content

Acrobat Reader

Legend
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Frankrijk
 • First name
  Acrobat
 • Last name
  Reader
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Égletons en Correze
 1. Telefoongids, zoeken onder de B van belastingadviseurs. Of bezoek deze site Met € 600.000,- aan bezit en met zoveel foute aannames die keer op keer gecorrigeerd moeten worden zou ik stoppen met doe het zelven, en een goede adviseur inschakelen. Ik denk dat je zelf daarmee een groot plezier doet.
 2. Als je op zoek bent naar je passie, moet je dit soort vragen niet stellen. Hoe zie jij er uit over 10 jaar, dat is de vraag!
 3. Wat heb jij gerookt man , je lijkt wel Highio! ;D
 4. Zie dit topic waarin naast NSVO ook ervaringen met EGI Consultancy en Tariefcoach. Geen beste ervaringen vooralsnog ::)
 5. Kjitkarped! ;) Geintje, maar wel waar: is en blijft de allerbeste opleiding Next best / of combineren met opleiding Handel & Ondernemerschap / ondernemer retail. PS: Higerlevel-Legende Karen Romme heeft er een een boek overgeschreven dat op diverse MBO opleidingen wordt gebruikt: handboek is ondernemen iets voor jou (Zie ook www.isondernemenietsvoorjou.nl)
 6. Je suggereert hier dat die betalingstermijn de oorzaak is dat je een aanslag uit/over 2016 niet kunt betalen, maar kennelijk is de echte oorzaak dat je geen goede liquiditeitenplanning hebt, en het ene gat met het andere vult. Factoring of andere vormen van lenen/voorfinancieren zijn dan niet de oplossing maar vergroten jouw probleem! Kortom: factoring is geen oplossing voor jou
 7. Transparantie schijnt een belangrijke voorwaarde te zijn voor effectieve marketing gericht op millenials. In dat kader: in welke hoedanigheid stel jij deze vraag? ;)
 8. Maar je struint nog wel steeds het internet af om - zoals hier - op bijna een jaar inactieve topics te reageren? Niets ten nadele daarvan overigens, en prima tips!, maar het komt nogal gedateerd over. Zijn er ook nog recente(re) klachten?
 9. Leuke vraag; verdient een wedervraag, of twee zelfs: 1. Wie stelt deze vraag? 2. Waarom?
 10. Waarop? Ga eerst dat idee eens helder op papier zetten en klop dan aan bij professionele hulp voor prototype / proof of concept. Denk daarbij o.a. aan partijen als Startup Delta Nokken met dat wazige verhaal. Schrikt investeerders direct af: focus je nu eerst op de vinding! Eerst idee op papier, dan deskundige hulp. Als het idee goed genoeg is en de markt er om zit te springen, komt het geld en indien nodig het octrooi vanzelf.
 11. In aanvulling op mijn vorige bericht: en de WIK heeft voor zover mij bekend alleen betrekking op de kosten van de debiteur, niet op de kosten van de opdrachtgever. Juist dat laatste staat ter discussie
 12. Lijkt me eerlijk gezegd weinig relevant: de WIK heeft alleen betrekking op de Buitengerechtelijke Incassokosten. In de dossiers van dit topic draait het meestal juist om de gerechtelijke kosten : wellicht dat het zelfs een loophole in de WIK is die bewust wordt "geëxploiteerd"?
 13. De Kansspelautoriteit zelf wellicht? Dat lijkt me de kortste klap omdat zij de enige zijn die je een antwoord kunnen geven waar je ook rechten aan kunt ontlenen Naast een site hebben ze ook een telefoonnummer voor dit soort vragen.
 14. 10 keer???? En je hebt de non-mailing indicator bij de KvK uitdrukkelijk aan staan?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept