Jump to content

startertje

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • Address
  Goltziusstraat 14, Venlo, 5911AV, Netherlands
 • First name
  Francien
 • Last name
  Hendriks
 • Company or organization name
  NetGeboren.nll
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  belastingdienst
  kam

Company info

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje! Geniet ervan.
 2. Ik begrijp wat je bedoelt. Persoonlijk vind ik het niet storend. Ik vind dat het juist iets extra's toevoegt aan de site. Heb het ook nog niet eerder gehoord. Maar dat maakt niets uit. Ieder zijn mening! Bedankt in elk geval voor je reactie.
 3. Hoi ejb, Bedankt voor je compliment en opmerking. Ik begrijp alleen niet goed wat je bedoelt met de overgangen van de producten?
 4. Hoi Moovio, Bedankt voor je reactie. Inmiddels zijn er icoontjes op de site geplaatst met de betalingsmogelijkheden. Van de week wordt de site weer verder aangepast. Op de homepage komt dan meer informatie over de site en het verzenden. Het is ook de bedoeling dat de levertijd bij de producten zichtbaar wordt. Hier ben ik nog mee bezig.
 5. Hoi Moovio, Bedankt voor je reactie. Als mensen zich registreren en een kraamlijst aanmaken, kunnen ze deze naar al hun familie/vrienden etc. mailen. Verder ben ik druk bezig om te kijken hoe ik het voor de klanten aantrekkelijker kan maken om hun geboorte bij ons te melden. Waarschijnlijk met een community. Het plaatsen van geboortekaartjes op Hyves is wel een goed idee! Hier ga ik dan ook weer eens over nadenken! Wat betreft de betaalmogelijkheden heb je gelijk. We maken een nieuwe pagina aan met "veilig betalen". Hier komt alle informatie op te staan m.b.t. het betalen en de icoontjes van de betalingsmogelijkheden. Als alles goed gaat komt deze pagina er deze week nog.
 6. Hoi Kowe, Bedankt voor je reactie. Hier ga ik zeker aanwerken! Bedankt voor de tip.
 7. Wat leuk die reacties steeds en het meedenken! Het idee van de babyshower is erg leuk, alleen vraag ik me af hoe dat te realiseren. Nu registreert een ouder zich en stuur de kraamlijst zelf door naar familie/vrienden. Een babyshower wordt meestal georganiseerd door vrienden en die kunnen niet inloggen op het account van de ouders. Ik ga hier eens goed over nadenken, hier liggen waarschijnlijk wel kansen.
 8. Voor StefanO: We hebben inderdaad nog geen keurmerk aangezien ik ze erg kostbaar vind. Ik heb verder nog niet echt over de community nagedacht. Als een ouder zich heeft aangemeld kan hij foto's van de baby toevoegen. De kraamlijst kunnen zij naar familie/vrienden/bekenden toesturen. De tip van het laten 'opbieden' zal ik zeker meenemen. Het overnemen van geboorteberichten is puur voor de sitevulling. Een lege pagina, trekt geen bezoekers, is mijn mening. We gaan er vanuit dat na verloop van tijd dit niet meer nodig is. Een zwangerschapsboek is een goed idee, daar moet ik eens goed over gaan sparren met de websitedesigner hoe wie dit kunnen bewerkstelligen. Bedankt voor je enthousiaste reactie! Voor Sander DS-Finance: Leuk dat je mijn site aan gaat aanbevelen bij een vriend. We hebben inmiddels een onderverdeling gemaakt bij de categorieën. Als je bv. met je cursor op speelgoed gaat staan, krijg meerder categorieën te staan. Wij vonden het namelijk zelf ook te onoverzichtelijk. Op dit moment zijn we bezig op de laatste puntjes op de 'I' te zetten wat betreft de betalingsmogelijkheden voor credit-, masterdcard en dan komt er een afbeelding op de site te staan waarop de betaalmogelijkheden worden getoond. p.s. Wij hebben ook leuke producten voor kinderen ouder dan een jaar! :-)
 9. Hoi Fiorano, Ten eerste mijn excuses voor de late reactie. Op dit moment voer ik de geboorteberichten nog zelf in. Maar dit gaat allemaal erg snel. We halen de geboorteadvertenties ook nog niet uit alle dagbladen. Wij zullen toch een bestand aan geboortes moeten aanleggen als we willen dat mensen zelf ook hun geboortebericht zullen gaan toevoegen. Als men ziet dat er misschien 1 per maand een geboorte wordt geplaatst, dan haken mensen af.
 10. Hoi John, Bedankt voor je reactie. Wij hebben dit nagevraagd bij onze advocaat. Hij zegt dat op het moment iemand een advertentie in een krant plaats, men het openbaar maakt en het overgenomen mag worden. In limburg is nog een site die het doen maar dan alleen voor geboorteadvertenties uit Limburg. Wij willen het op den duur voor heel Nederland gaan doen. Groetjes Francien
 11. Bedankt voor jullie reacties! Ik heb alles genoteerd en ga er aan werken.
 12. Omschrijving van je concept: Op 1 juni heb ik de website www.netgeboren.nl gelanceerd. www.netgeboren.nl is een website waarop je kosteloos een geboortebericht kunt plaatsen, een kraamlijst kunt aanmaken en bijzondere cadeaus kunt kopen voor de baby maar ook voor broers, zussen, papa en mama. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Vanaf 2001 tot 30 juni 2010 ben ik werkzaam geweest als medewerker cliëntenservice bij een bank. Enige tijd geleden heb ik te horen gekregen dat mijn contract beëindigd werd i.v.m. reorganisatie. Na goed en lang beraad heb ik in samenspraak met partner besloten om mijn wens in vervulling te laten gaan: het starten van een eigen bedrijf. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Met de site wil ik mensen een ruime keuze geven aan bijzonder cadeaus voor de baby, het broertje of zusje en de papa en mama. Tevens hoop ik dat het online kosteloos plaatsen van geboorteadvertenties een groot succes wordt, zodat je eenvoudig en snel een geboortebericht kunt plaatsen maar ook naar geboortes kunt zoeken. Het maken van een kraamlijst is een makkelijk hulpmiddel als je mensen op een makkelijke manier wilt laten weten welke kraamcadeaus je leuk vindt. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er zijn voldoende webwinkels voor kraamcadeaus maar zonder de geboortebericht service. Ik streef ernaar om telkens een ruim, mooi en kwalitatief goed assortiment van bijzondere cadeaus aan te bieden. Belangrijk vind ik ook dat de website professioneel over komt. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Welke dingen kunnen beter qua layout, opbouw? Zijn er dingen die je mist in onze webshop. Al jullie feedback is welkom.
 13. Dat is een slechte service. Ben benieuwd hoe ze hierop reageren. Heb afgelopen week een contract met ze afgesloten i.v.m. mijn website. Er zit geen andere aanbieder hier in de buurt, maar ga vreselijk goed opletten.
 14. Thanks, voor de tip. Ik zie af en toe door de bomen het bos niet meer. En daar had ik nog niet aangedacht!
 15. Bedankt voor jullie reacties. Heb van enkele leveranciers al enkele foto's in de juiste formaat ontvangen. En ik denk dat het voor de andere producten toch zelf fotograveren wordt. Ik heb helaas geen budget om een fotograaf in te huren.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept