Jump to content

timbuikema

Senior
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  bizz.nl
 1. Hoi, ik heb op mijn website www.laser-lamp.nl elke dag veel bezoekers die op de bestelpagina klikken maar vervolgens niets gaan bestellen, zou dit te maken hebben met een fout in het systeem of dat de bezoeker opeens niets meer wil gaan bestellen? het kan niet komen omdat het bv een lang bestelformulier is, want het is amar heel kort als je andere webwinkel bekijkt.. wie heeft hier een antwoord op?
 2. Ik heb gezocht maar kan helaas niets vinden, zou je er nog op terug willen komen?
 3. Hallo, Ik vraag me wat af, Als een franchisewinkel van een grote winkelketen namaak wii controllers verkoopt/verkocht, geimporteerd uit china. compleet met wii logo's en logo's van nintendo etc, en dit wordt openbaar gemaakt. wat denken jullie dan dat de gevolgen zijn voor de franchise-eigenaar en wat zal nintendo vervolgens doen?
 4. Kennelijk ben ik wat te snel geweest met dit topic, kan dicht.
 5. Omschrijving van je concept: Een simpele Wordpress webshop met in de verkoop van laserlampjes. website : www.laser-lamp.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb alles gedaan behalve de header, die heeft iemand anders gemaakt. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: het goedkoop verkopen van laserlampjes met een snelle bezorging. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: / Wat voor feedback hoop je te krijgen: wat tips om de webshop er wat beter uit te laten zien en hierdoor de verkoop verbeteren. alvast bedankt!
 6. ik kan niet kiezen tussen SanderVH en Jasper. Omdat Jasper 2x heeft gereageerd krijgt hij de dvd! graag een PM met je adres.
 7. Hallo, Ik wil mijn webshop verkopen en heb ook al een paar biedingen, wat moet ik allemaal vastleggen en regelen als ik de webshop verkoop? alvast bedankt!
 8. Het andere forum heeft een heel ander publiek, en bovendien is niemand zo dom dat hij in 2 forum's dezelfde site gaat bekijken... wel een leuk idee trouwens, wie vindt welke reactie de beste? inzendingen zijn nog steeds mogelijk! :)
 9. Omschrijving van je concept: Vele maanden geleden ook hier eens een beoordeling gevraagd, nu terug voor 2.0! :) Ik hoop veel berichten te krijgen, daarom heb ik een beloning voor het nuttigste bericht in dit topic een 2-Disc special edition steelbook van een topfilm naar keuze twv minimaal €14.99! Verkoop van auto multimedia van het merk 'Eonon'. webshop : Unique Articles De webshop is gemaakt met Joomla icm Virtuemart. Wat ik zelf belangijk vindt is de klantvriendelijkheid van de website, dus ik hoop dat jullie dit goed vinden! :) Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Webshop gevuld nederlandse productomschrijvingen gemaakt eigenlijk alle webshop gerelateerde dingen advertentiemethodes Adwords Admarkt (marktplaats) Affiliate marketing ( maar hier ga ik mee stoppen, onrendabel ) Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Echt een uitdaging heb ik niet voor deze webshop. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: in tegenstelling tot de concurrentie vindt ik deze webshop er 'gelikt' uitzien en gebruiksviendelijk. Wat voor feedback hoop je te krijgen: ik hoop feedback te krijgen waarmee ik mijn site nog beter kan maken, mocht iemand nog advertentiemethoden weten, hoorik it ook gaag!
 10. Hallo, Al enkele jaren heb ik een webshop in auto multimedia ( klapschermen en dergelijke ). Nu heb ik gemerkt dat er veel vraag is naar auto audio, nu ben ik dus op zoeknaar een leverancier die deze producten kan leveren zonder minimale afname's. Wie kent toevallig een goede leverancier? alvast ontzettend bedankt!
 11. Hallo, Ik wil via een webshop kranen verkopen ( keukenkranen en dergelijke ) Nu zie ik dat de leverancier een groot deel van de kranen enigzins heeft 'gekopieerd' van de bekende merken. Uiteraard zonder enige vorm van logo's/zelfde verpakkingen van de a-merken. Nu vraag ik me af of ik hier problemen mee kan krijgen? aan de andere hand, ik zag in een folder van intertoys een mp4 speler in de vorm van een iphone... alvast bedankt! (Edit: titel verduidelijkt)
 12. Hallo, ik ben druk ezig om een eigen merk auto multimedia te beginnen. Nu zit ik met een vraagstuk, er zijn natuurlijk meer merken. nu is er gratis software beschikbaar (freeware) die ook op de systemen kunnen draaien die ik wil gaan verkopen. Maar deze is in hetengels en heb ik al grotendeels vertaald, met deze software heb je veel meer functies dan standaard aanwezig. (spelletjes, word viewer etc etc ) nu zit ik met 2 opties 1- de software 'ombouwen' tot een eigen naam ( bestaande namen en logo's dus vervangen van de software) zover ik heb gelezen is dit toegestaan, het nadeel is natuurlijk wel dat je bij elke update alles weer moet gaan vervangen. 2- mijn eigen merk promoten en de software onder eigen naam erbij doen. Maar zodra ik optie 2 doe, duurt het natuurlijk niet lang voordat de concurrent dze software overneemt. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je alle bestaande afbeeldingen/informatie/filmpjes zo kunt overnemen, maar als de concurrent de software ook overneemt heb ik geen USP meer. wie kan mij wijze raad geven hiermee? ;)
 13. he ik gdaan, maar volgende de ontvanger zijn deze buren al maanden niet thuis geweest...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept