timbuikema

Senior
  • Aantal berichten

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door timbuikema

  1. Hoi, ik heb op mijn website www.laser-lamp.nl elke dag veel bezoekers die op de bestelpagina klikken maar vervolgens niets gaan bestellen, zou dit te maken hebben met een fout in het systeem of dat de bezoeker opeens niets meer wil gaan bestellen? het kan niet komen omdat het bv een lang bestelformulier is, want het is amar heel kort als je andere webwinkel bekijkt.. wie heeft hier een antwoord op?
  2. Ik heb gezocht maar kan helaas niets vinden, zou je er nog op terug willen komen?
  3. Hallo, Ik vraag me wat af, Als een franchisewinkel van een grote winkelketen namaak wii controllers verkoopt/verkocht, geimporteerd uit china. compleet met wii logo's en logo's van nintendo etc, en dit wordt openbaar gemaakt. wat denken jullie dan dat de gevolgen zijn voor de franchise-eigenaar en wat zal nintendo vervolgens doen?
  4. Kennelijk ben ik wat te snel geweest met dit topic, kan dicht.
  5. Omschrijving van je concept: Een simpele Wordpress webshop met in de verkoop van laserlampjes. website : www.laser-lamp.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb alles gedaan behalve de header, die heeft iemand anders gemaakt. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: het goedkoop verkopen van laserlampjes met een snelle bezorging. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: / Wat voor feedback hoop je te krijgen: wat tips om de webshop er wat beter uit te laten zien en hierdoor de verkoop verbeteren. alvast bedankt!
  6. ik kan niet kiezen tussen SanderVH en Jasper. Omdat Jasper 2x heeft gereageerd krijgt hij de dvd! graag een PM met je adres.
  7. Hallo, Ik wil mijn webshop verkopen en heb ook al een paar biedingen, wat moet ik allemaal vastleggen en regelen als ik de webshop verkoop? alvast bedankt!
  8. Het andere forum heeft een heel ander publiek, en bovendien is niemand zo dom dat hij in 2 forum's dezelfde site gaat bekijken... wel een leuk idee trouwens, wie vindt welke reactie de beste? inzendingen zijn nog steeds mogelijk! :)
  9. Omschrijving van je concept: Vele maanden geleden ook hier eens een beoordeling gevraagd, nu terug voor 2.0! :) Ik hoop veel berichten te krijgen, daarom heb ik een beloning voor het nuttigste bericht in dit topic een 2-Disc special edition steelbook van een topfilm naar keuze twv minimaal €14.99! Verkoop van auto multimedia van het merk 'Eonon'. webshop : Unique Articles De webshop is gemaakt met Joomla icm Virtuemart. Wat ik zelf belangijk vindt is de klantvriendelijkheid van de website, dus ik hoop dat jullie dit goed vinden! :) Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Webshop gevuld nederlandse productomschrijvingen gemaakt eigenlijk alle webshop gerelateerde dingen advertentiemethodes Adwords Admarkt (marktplaats) Affiliate marketing ( maar hier ga ik mee stoppen, onrendabel ) Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Echt een uitdaging heb ik niet voor deze webshop. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: in tegenstelling tot de concurrentie vindt ik deze webshop er 'gelikt' uitzien en gebruiksviendelijk. Wat voor feedback hoop je te krijgen: ik hoop feedback te krijgen waarmee ik mijn site nog beter kan maken, mocht iemand nog advertentiemethoden weten, hoorik it ook gaag!
  10. Hallo, Al enkele jaren heb ik een webshop in auto multimedia ( klapschermen en dergelijke ). Nu heb ik gemerkt dat er veel vraag is naar auto audio, nu ben ik dus op zoeknaar een leverancier die deze producten kan leveren zonder minimale afname's. Wie kent toevallig een goede leverancier? alvast ontzettend bedankt!
  11. Hallo, Ik wil via een webshop kranen verkopen ( keukenkranen en dergelijke ) Nu zie ik dat de leverancier een groot deel van de kranen enigzins heeft 'gekopieerd' van de bekende merken. Uiteraard zonder enige vorm van logo's/zelfde verpakkingen van de a-merken. Nu vraag ik me af of ik hier problemen mee kan krijgen? aan de andere hand, ik zag in een folder van intertoys een mp4 speler in de vorm van een iphone... alvast bedankt! (Edit: titel verduidelijkt)
  12. Hallo, ik ben druk ezig om een eigen merk auto multimedia te beginnen. Nu zit ik met een vraagstuk, er zijn natuurlijk meer merken. nu is er gratis software beschikbaar (freeware) die ook op de systemen kunnen draaien die ik wil gaan verkopen. Maar deze is in hetengels en heb ik al grotendeels vertaald, met deze software heb je veel meer functies dan standaard aanwezig. (spelletjes, word viewer etc etc ) nu zit ik met 2 opties 1- de software 'ombouwen' tot een eigen naam ( bestaande namen en logo's dus vervangen van de software) zover ik heb gelezen is dit toegestaan, het nadeel is natuurlijk wel dat je bij elke update alles weer moet gaan vervangen. 2- mijn eigen merk promoten en de software onder eigen naam erbij doen. Maar zodra ik optie 2 doe, duurt het natuurlijk niet lang voordat de concurrent dze software overneemt. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je alle bestaande afbeeldingen/informatie/filmpjes zo kunt overnemen, maar als de concurrent de software ook overneemt heb ik geen USP meer. wie kan mij wijze raad geven hiermee? ;)
  13. he ik gdaan, maar volgende de ontvanger zijn deze buren al maanden niet thuis geweest...
  14. Hallo, Ik heb een zeer lastig probleem. Ik heb een pakket verstuurd naar een klant en deze is bij de buren bezorgd, maar volgens de ontvanger is deze helemaal niet bij de buren bezorgd. En deze klant wil nu het geld terughebben ( €260 ) maar dat kost mij dan weer heel veel geld! volgens een TNT onderzoek die ik na veel zeuren heb gekregen is het toch daadwerkelijk bij de buren bezorgd. wat kan ik hier aan doen? alvast bedankt!
  15. laatst een workshop bij de gemeente gehad, die zeiden ook : gewoon doen!
  16. daar had ik nog niet echt aan gedacht :), maar dat is dan weer nog duurder en je kan daar niet 3 demokasten in kwijt van 1.20x1.80 per stuk..
  17. Hoi, Via de ondernemersacademie van het noorderpoort heb ik een kleine lening kunnen krijgen om mijn webshop in auto multimedia uit te breiden, ik wil nu een eigen merk auto multimedia beginnen. Omdat veel klanten van mij houden van getunde auto's wil ik een beursstand nemen op auto-evenementen, dus ipv dat de klant naar mij toe komt via de webshop, wil ik naar de klant toe gaan! na wat zoeken wil ik het volgende : een mastertent van 6x4 meter ( http://www.mastertent.com/nl/tenten/mastertent-shop/mastertent-shop-20.html ) 2 folderdisplay's 3 radio demokasten ( reeds gekocht ) maar de mastertent zit op €2000, ik heb de ontwerpen voor een brochure van 16 pagina's klaarliggen. nu heb ik zelf geen ervaring met op een beurs staan, dus heb ik een paar vraagjes : - de mastertent is ontzettend duur, heeft iemand een goedkope en misschien wel betere oplossing? - de brochure's zijn ook allemaal duur, maar er kunnen wel veel producten in, is dit het waard of kan ik beter 4-zijdige A4 folders gaan drukken? - hebben deze investeringen wel uberhaupt zin? ik heb ongeveer 200 producten, 20 universele en 180 merkgebonden auto multimedia systemen. (Mod edit: link verwijderd) omdat deze evenementen veel buiten zijn, is het belangrijk dat de autoradio's niet nat worden! :) alvast ontzettend bedankt!
  18. Hoi, ik heb vandaag een adressenbestand gekocht bij de kvk in het CSV bestand, maar ik kan het met geen enkele software importeren, het heeft de volgende rubrieken : wie weet er software waar ik dit wel mee kan importeren en het dan ook kan uitprinten als adressticker? Dossier nummer,"Sub-dossier nummer","Geografische KvK","Geografische KvK omschrijving","Beherende KvK","Beherende KvK omschrijving","Handelsnaam","Vestigingsadres (straat + huisnummer)","Vestigingsadres (postcode + plaats)","Vestigingsadres (huisnummer)","Vestigingsadres (postcode)","Correspondentieadres (straat+huisnr)","Correspondentieadres (postcode+plaats)","Correspondentieadres (huisnr)","Gemeente code","Gemeente omschrijving","Provincie code","Provincie omschrijving","Ondernemingsindicatie","Ondernemingsindicatie omschrijving","Telefoonnummer","Contactpersoon","Contactpersoon functiecode","Contactpersoon functie omschrijving","Contactpersoon voorletters","Contactpersoon voorvoegsel","Contactpersoon achternaam","Contactpersoon sexecode","Briefaanhef","Branchecode ","Branchecode omschrijving",
  19. Omschrijving van je concept: Vandaag de dag worden er door veel leveranciers multimedia systemen voor in de auto aangeboden, vaak worden deze zelfs al vanaf de fabriek af geleverd. Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, dit soort systemen hebben vaak meer nadelen dan voordelen, zo zijn deze multimedia systemen vaak erg beperkt in de mogelijkheden en in het gebruik. Bovengenoemde nadelen waren voor UniqSound Multimedia voldoende om hier grondig mee aan de slag te gaan, zo kwamen wij op het idee een multimediasysteem te ontwikkelen wat wel exact voldoet aan de verwachtingen van de consument. Het systeem is ontwikkeld met ruim oog op de consument (de eindgebruiker) van het product om zo goed mogelijk aan de behoeften van de consument te kunnen voldoen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Unique Articles runnen, nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, dus zijn wij UniqSound begonnen, ons eigen merk. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: een goede toevoeging creeren in de markt van 'auto multimedia' Hoe is dit anders dan bestaande concepten: de radio's draaien op speciale software waarbij je vele applicaties en games kan spelen, andere systemen hebben dit niet. Wat voor feedback hoop je te krijgen: de webshop is nog niet helemaal af, ik maak voor mijn webshop maker een lijste met dingen die er nog moeten gebeuren, en daar heb ik jullie hulp bij nodig! dus mocht je wat opvallen of tips of deen hebben, zet het dan hier neer zodat dit de beste webshop wordt! :) alvast bedankt! de webshp is : http://uniqsound.nl er staan nog wat demoproducten in en nog niet alle afbeeldingen van de producten zijn geladen, maar daar moet je maar even overheen kijken! :)
  20. excuses voor mijn late reactie, er is inmiddels iemand mee bezig! als er weer nieuws is horen hullie het...
  21. ik kreeg dit bericht terug toen zei dat het waarschijnlijk dwaling was : Je hebt toegezegd te gaan betalen. Verder ga ik er niet verder op in, je hebt gezien wat je gekocht hebt. Als de eerste betaling niet voor de eerste op de rekening staat gaat het naar de advocaat. Je kiest zelf maar!.. ik had inderdaad toegezegd onder druk van een advocaat...
  22. wat bedoel je precies met 'niet vereenkomt met wat je op lokatie hebt gezien' ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.