Jump to content

eentje

Legend
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

eentje last won the day on December 27 2019

eentje had the most liked content!

Community Reputation

27

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  twinkler, webwinkelb

Company info

 • Location
  Veendam
 • Phone number
  0624-194428
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  31
 • Website address
 1. [spoiler ALERT!] Ja het is een intracommunautaire dienst. Dus factuur met het Ust. ID nummer van je Duitse klant er op. Tekst er op met BTW verlegd. Niet vergeten bij de OB aangifte het extra opgaaf te doen.
 2. Beslist heeft ook een gratis 'lite' versie. Kan je eerst kijken of je er überhaupt bezoekers vandaan krijgt. Tevens krijg je dan ook statistieken te zien waardoor je de keus kan maken om betaalt aan de slag te gaan.
 3. Niet meer origineel 'iets op het strand leggen' :) http://www.telegraaf.nl/binnenland/12624474/__Commotie_door_stunt__.html
 4. Het lijkt mij meer dat de marktplaats een soort van escrow is. Dus dan factureer jij het hele bedrag aan de klant. Jij krijgt van de escrow een factuur van de kosten en samen met de uitbetaling moet dit dan weer het factuurbedrag van jou zijn.
 5. Je hebt gedaan wat je in zo'n geval kan doen, de vordering melden bij de curator. Daarna is het wachten op het rapport van de curator.
 6. Nee, je bent niet gek! ;) dank voor de bevestiging :D
 7. Als je geen slang wil zien op je vakantie dan moet je naar een gebied op vakantie gaan waar geen slangen zijn... of ben ik nou gek?
 8. Jan-Willem, Zelf heb ik 10 jaar in DE gewoont en gewerkt en daar dus ook verzekerd geweest tegen ziektekosten. Allereerst het bedrag van 400-600 euro heb je denk ik van de Staatliche Krankenversicherung zoals bijv. de AOK. Daar moet je niet zijn voor een Private Krankenversicherung. Ga eens naar de lokale verzekeringsagent die kan je een veel beter aanbod doen. Mijn premie was ongeveer € 160,- per maand inclusief Pflegeversicherung. Die Pflegeversicherung heb je echt nodig, dat is wat in NL de AWBZ is en aangezien je als NL'er in het buitenland geen aanspraak kan maken op de AWBZ moet je daar zelf voor zorgen. Termen als Chefarzt etc. moet je jezelf niet blind op staren. Het enige wat dat zegt is dat je recht hebt op behandeling door de Chefarzt in theorie, in de praktijk komt het er op neer dat als je in het ziekenhuis komt en de chefarzt heeft een gaatje vrij dat je dan door hem behandeld word en niet door een 'gewone' arts. Verder heb je de optie voor een privé kamer of max aantal bedden op een zaal. Wederom in de praktijk is het dan zo ALS ze een bed in de gespecificeerde kamer hebben dat ie voor jou is... maar is alles vol dan lig je gewoon op zaal. Wat ook veel uitmaakt in de premie is de hoogte van je eigen risico. Vanaf €300,- eigen risico gaan de premies drastisch naar beneden. Acceptatieplicht is er inderdaad alleen voor de 'ziekenfondsen' waar je dus de hoofdprijs betaalt, voor de Privaten is er geen acceptatieplicht. Groot voordeel in D als je Privat verzekert bent dat de arts altijd tijd voor je heeft en je nooit lang hoeft te wachten en compleet vrij bent in de keuze van arts, ziekenhuis, specialist etc. Kleine tip: vraag bij je huisarts je medisch dossier op en neem dat mee naar de arts in D waar je de keuring neemt en/of als 'huisarts' gaat nemen.
 9. Een beetje kabaal op dit forum heeft wellicht ook geholpen.... :P haal die :P maar weg... ervaring leert dat dit inderdaad (heel veel) helpt. Valt me nog mee dat er nog geen vraag van TS staat hoe dit topic te verwijderen....
 10. Even terughalend hoe ik dit jaar geselecteerd heb... 1) ligging 2) WiFi 3) moderne / nette inrichting 4) referenties 5) prijs Daarna de gelukkige winnaars een email gestuurd... en met 1 van de winnaars direct een goed contact. Dus die hebben nu het genoegen mij en mijn gezin voor een vakantie op bezoek te hebben. :)
 11. Just for info: Livestream TV West
 12. Dat is het 'leuke' aan Proximedia / BeUP ze leveren wel de dienst(en) die in het contract staan. Slechts in 1 geval van alle uitspraken op internet in verband met Proximedia / BeUP is er sprake van dat het product niet goed zou zijn cq niet opgeleverd is.
 13. Helaas staat die uitspraak nog niet online... of ik zoek niet goed, kan ook.
 14. Niet echt. Staan gewoon onder elkaar, en worden vrijwel tegelijktertijd gezet. Alleen staat boven die 2e handtekening uitdrukkelijk dat iemand met die 2e handtekening akkoord gaat met een meerjarig contract van x jaar / x maanden met een totale verwachte kosten tijdens looptijd van Y. Geen grappen meer dus dat je een handtekening zet waarvan achteraf - op pagina 2 van 6 - blijkt dat je akkoord bent gegaan met een 10-jarig contract. Ah OK... had in Duitsland een keer zo'n contract als door mij geschetst. Was ook voor een meerjarig advertentieplan. Daar kwam de vertegenwoordiger dus een week later terug voor de tweede handtekening ook in de strekking van ik weet dat dit 4 jaar gaat duren en xx bedrag per maand kost.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept