Jump to content

Tonino

Legend
 • Content Count

  1,597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tonino last won the day on July 30 2019

Tonino had the most liked content!

Community Reputation

71

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  internationaal ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  zibb.nl kvk.nl

Company info

 • Location
  Guangzhou, China
 • Phone number
  033-7113986
 • Branch
  Groothandel
 • Branch 2
  Communicatie & marketing
 • Branch 3
  Vervoer & transport
 • Website address
 1. Direct beginnen met betalen, zolang er een mooi bedrag binnenkomt en alle nieuwe verplichtingen nagekomen worden zal je hopelijk geen prioriteit voor vervelende acties krijgen. De belastingdienst is gebonden aan een heel aantal regels en mag waarschijnlijk niet zomaar een betalingsregeling accepteren. Ze zijn echter ook niet altijd verplicht om actie te nemen.
 2. Tja, wanneer ING een zakelijke rekening verstrekt voor een kapper in Enkhuizen en er opeens geld opgenomen wordt in Ouagadougou, dan mogen (of moeten) ze daar blijkbaar vragen over stellen. Dan kun je lekker principieel en gevecht gaan met mogelijk resultaat dat ze je vriendelijk verzoeken om elders te gaan bankieren, of je stuurt ze even een kort briefje dat je op vakantie was en dat ze voor privé uitgaven waren.
 3. Lijkt me typisch een afweging die je zelf zult moeten maken. ga je voor de korting en blijf je er klant, koop je volgende order nog daar maar ga je snel op zoek naar een alternatieve leverancier of probeer je het onderste uit de kan te halen met een forse kans dat je later met een slechter of geen product zit.. Moeilijke keuze, succes!
 4. Je hebt de spullen laten versturen toen je wist dat ze niet volgens spec waren? Volgens mij heb je dan feitelijk het manco geaccepteerd en nu geen poot meer om op te staan.
 5. Tonino

  Prijzen te hoog

  In veel bedrijfstakken i het wel gebruikelijk dat je zelf wat meer rekent voor consumenten en wat korting geeft aan wederverkopers. Daarmee verklein je het prijsverschil en geef je wat waardering voor een hopelijk zeer regelmatig terugkerende klant waar je weinig marketing kosten en tijd hoeft in te steken.
 6. Misschien logistiek niet meer aan Bol overlaten? Pakketdiensten opbellen, zorgen dat je een goeie korting krijgt en zelf verzenden.
 7. even een oud topic kicken. Kiyoh is inmiddels compleet van het pad af en service is 0. Met DTG aan het stuur gaat het inmiddels enkel om de bottomline en vergeet men compleet dat ze een service dienen te leveren. Wie weet nog een goeie?
 8. Natuurlijk, gezondheid blijft duur. Net als niet (kunnen) werken. Voor mij is het vooral een kwestie dat overheden nauwelijks een zeer ingewikkelde en persoonlijke regeling als gezondheidszorg beheersbaar kunnen houden terwijl private partijen doorgaans torenhoge premies moeten vragen omdat enkel mensen die verwachten het nodig te hebben eraan mee doen. Het zorgstelsel speelt daarop in en dat lijkt aardig te werken door de overheid de werkbare taak taken van regelgeving en toezicht te geven terwijl de private partijen voor de uitwerking zorgen. Zoiets zou ook voor een algemene AOV kunnen werken.
 9. Valt er niet te kijken naar een systeem zoals we nu hebben voor ziektekosten? Een vanuit de overheid/belangenorganisaties verplichte polis die 99.9% van de gevallen dekt en private verzekeraars die eea uitvoeren en beprijzen voor alle Nederlanders? Eventueel aangevuld met toeslagen voor mensen die het niet compleet kunnen ophoesten?
 10. Voor zelfstandigen is het zorgstelsel een gigantische verbetering met de super kostbare private zorgverzekeringen van voorheen. Op zich geen heel gek idee om dat ook voor arbeidsongeschiktheid en pensioen te proberen.
 11. Denk dat alleen de grootste pessimist had kunnen voorspellen dat de mensheid ,gewapend met techniek om direct met iedereen ter wereld te kunnen communiceren, die mogelijk voornamelijk zou gebruiken voor selfies en foto's van lunch...
 12. Tot 100.000 euro heb je 1 datapunt nodig, dus IP zou moeten voldoen.
 13. Als het verkeer op jouw "normale" website komt zit er ook een "normaal" IP-adres aan vast welke toegekend is aan een land. Of de gebruiker op dat moment ook echt in dat land zit is niet zomaar na te gaan. IP-adressen als bewijs worden specifiek genoemd, dus dan zal het wel goed zijn.
 14. Lijkt alsof je vanaf 1 januari en tot 100.000 euro nog maar 1 datapunt nodig hebt, dat zou het ip-adres kunnen zijn (iig voor de MOSS regeling, mogelijk niet voor facturatie al zou een "kassabon" moeten in nederland moeten voldoen"). Vraag me af hoe ze dit doen met porno sites, lijkt me niet wenselijk dat je daar van mensen privacygevoelige data moet gaan opslaan voor 10 jaar.
 15. Haha, normaal gesproken altijd wat positiever ingesteld... 😉 Feit is alleen dat als je PE club na 3 jaar met 3 miljoen vertrekt na hun investering van 2, dan gaan daar wel de champagneflessen open. 50% ROI, feest! Daar moet je wel tegen kunnen, want enige zeggenschap heb je niet meer.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept