Jump to content

Tonino

Legend
 • Content Count

  1,593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tonino last won the day on July 30

Tonino had the most liked content!

Community Reputation

70

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  internationaal ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  zibb.nl kvk.nl

Company info

 • Location
  Guangzhou, China
 • Phone number
  033-7113986
 • Branch
  Groothandel
 • Branch 2
  Communicatie & marketing
 • Branch 3
  Vervoer & transport
 • Website address
 1. Tonino

  Prijzen te hoog

  In veel bedrijfstakken i het wel gebruikelijk dat je zelf wat meer rekent voor consumenten en wat korting geeft aan wederverkopers. Daarmee verklein je het prijsverschil en geef je wat waardering voor een hopelijk zeer regelmatig terugkerende klant waar je weinig marketing kosten en tijd hoeft in te steken.
 2. Misschien logistiek niet meer aan Bol overlaten? Pakketdiensten opbellen, zorgen dat je een goeie korting krijgt en zelf verzenden.
 3. even een oud topic kicken. Kiyoh is inmiddels compleet van het pad af en service is 0. Met DTG aan het stuur gaat het inmiddels enkel om de bottomline en vergeet men compleet dat ze een service dienen te leveren. Wie weet nog een goeie?
 4. Natuurlijk, gezondheid blijft duur. Net als niet (kunnen) werken. Voor mij is het vooral een kwestie dat overheden nauwelijks een zeer ingewikkelde en persoonlijke regeling als gezondheidszorg beheersbaar kunnen houden terwijl private partijen doorgaans torenhoge premies moeten vragen omdat enkel mensen die verwachten het nodig te hebben eraan mee doen. Het zorgstelsel speelt daarop in en dat lijkt aardig te werken door de overheid de werkbare taak taken van regelgeving en toezicht te geven terwijl de private partijen voor de uitwerking zorgen. Zoiets zou ook voor een algemene AOV kunnen werken.
 5. Valt er niet te kijken naar een systeem zoals we nu hebben voor ziektekosten? Een vanuit de overheid/belangenorganisaties verplichte polis die 99.9% van de gevallen dekt en private verzekeraars die eea uitvoeren en beprijzen voor alle Nederlanders? Eventueel aangevuld met toeslagen voor mensen die het niet compleet kunnen ophoesten?
 6. Voor zelfstandigen is het zorgstelsel een gigantische verbetering met de super kostbare private zorgverzekeringen van voorheen. Op zich geen heel gek idee om dat ook voor arbeidsongeschiktheid en pensioen te proberen.
 7. Denk dat alleen de grootste pessimist had kunnen voorspellen dat de mensheid ,gewapend met techniek om direct met iedereen ter wereld te kunnen communiceren, die mogelijk voornamelijk zou gebruiken voor selfies en foto's van lunch...
 8. Tot 100.000 euro heb je 1 datapunt nodig, dus IP zou moeten voldoen.
 9. Als het verkeer op jouw "normale" website komt zit er ook een "normaal" IP-adres aan vast welke toegekend is aan een land. Of de gebruiker op dat moment ook echt in dat land zit is niet zomaar na te gaan. IP-adressen als bewijs worden specifiek genoemd, dus dan zal het wel goed zijn.
 10. Lijkt alsof je vanaf 1 januari en tot 100.000 euro nog maar 1 datapunt nodig hebt, dat zou het ip-adres kunnen zijn (iig voor de MOSS regeling, mogelijk niet voor facturatie al zou een "kassabon" moeten in nederland moeten voldoen"). Vraag me af hoe ze dit doen met porno sites, lijkt me niet wenselijk dat je daar van mensen privacygevoelige data moet gaan opslaan voor 10 jaar.
 11. Haha, normaal gesproken altijd wat positiever ingesteld... 😉 Feit is alleen dat als je PE club na 3 jaar met 3 miljoen vertrekt na hun investering van 2, dan gaan daar wel de champagneflessen open. 50% ROI, feest! Daar moet je wel tegen kunnen, want enige zeggenschap heb je niet meer.
 12. Tja, je moet er natuurlijk wel vrede mee hebben dat ze in 3 jaar je bedrijf een faillissement in drukken door het schrijven van torenhoge advieskosten, hoge rente op een leningen aan je BV en krankzinnige managementvergoedingen. Dit natuurlijk terwijl je wordt ingezet om alle leveranciers en het personeel aan het lijntje te houden. Als het zo makkelijk is om een substantiële lening aan te gaan met de onderneming dan zou je dat ook kunnen doen en een geschikte directeur inhuren. Daarmee zou je dan ook klaar voor de toekomst moeten zijn en heb je weer een nieuwe partner. Of spar een keer met mensen die er verstand van hebben maar geen zakelijk belang. Ingaan op het eerste aanbod wat je tegenkomt lijkt me niet optimaal.
 13. Hebben jullie een langer lopend contract tussentijds opgezegd en daardoor de leverancier op kosten gejaagd? Dan kunnen deze inderdaad extra kosten hebben gemaakt en dan mag je onderhandelen over de hoogte vanuit een slechte positie. Zeker wanneer zij geleverd hebben wat afgesproken is, maar jouw klanten blijkbaar iets anders nodig hebben.
 14. ah, ok, is die 14.50 daarvoor bedoelt. Dacht dat het een fixed fee was voor de aangifte, aangezien ik nooit een ander bedrag heb gezien.
 15. Onder een gift wordt normaal gesproken iets verstaan zonder tegenprestatie. Dus wanneer men de 500 euro binnen zou hebben zouden ze elders taart kunnen kopen. Jij geeft gewoon een mooie korting en daarvoor maakt het niet uit of je het doet vanwege de goedheid van je hart, slecht ondernemerschap, dat deze bijna over datum gaat of wat dan ook. Dat mag in principe gewoon.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept