Jump to content

Trendwatcher

Senior
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Zibb Bizz. Elsevie
 1. Is er dan misschien nog de mogelijkheid van een tijdelijk dienstverband of een .... urencontract voor je vriendin voor dit soort zakelijke werkzaamheden? Kun je daar misschien nog iets mee?
 2. Hennie van der Most heeft weer een nieuw ondernemersplan waar hij in juli al mee wil starten. Elke vrijdag, zaterdag en zondag een zwarte markt in de Prins Bernhard Hoeve in Zuidlaren. Een soortgelijk concept als in Beverwijk. Het hele artikel staat op Zibb. http://www.zibb.nl/10268644/Eigen-zaak/Eigen-zaak-nieuws/Eigen-zaak-nieuwsbericht/Nieuwste-idee-Van-der-Most-zwarte-markt-Zuidlaren.htm
 3. Als je hier "telefoonrekening" bij zoeken intypt kom je veel soortgelijke berichten (en antwoorden!) tegen...........
 4. Ik geloof dat ik alle legale en creatieve middelen in zou zetten om mijn geld alsnog te krijgen. Deze ondernemer houdt zich niet aan een uitspraak van de rechter en komt deze niet na. Heb je alle juridische mogelijkheden laten bekijken ? Is er nog iets anders dan een bankrekening waar je beslag op kunt laten leggen ( hoe zit dat bij een BV ? ) Er zijn meerdere hele goede internetforums die gaan over "oplichtingszaken -oplichters en wanbetalers" Ook Tros Radar of "Dat is je goed Recht" of soort gelijke programma's kunnen hulp bieden. Het gaat immers niet om 300 euro maar om een aanz
 5. Ik zou een eigen naam & logo gebruiken met daaraan gekoppeld een slogan waaruit ook blijkt dat het om eerlijke handel gaat........maar het gaat er om wat jij wil.
 6. We dwalen af van het onderwerp maar Jasper; een uurtarief van 20 euro kan m.i. nooit anders zijn dan een hobby - / beunhaastarief..........Daar kan niemand zelfstandig van bestaan! Als je als professionele fotograaf beroepsmatig een boterham wilt verdienen zal er toch echt een serieus uurtarief berekend moeten worden . (investeringen, zoals apparatuur, bedrijfslokatie, verzekeringen, belastingen, pensioenopbouw etc.)........ Die kunnen never en nooit van 20 euro per uur betaald worden! Maar dit terzijde, niemand hoeft voor niets te werken, ook deze fotograaf niet!
 7. Op foto's kunnen auteursrechten zitten. Ook kan de fotograaf zijn / haar eigen aanvullende voorwaarden nog hebben. In die voorwaarden zal ook staan of je de foto's vrij mag gebruiken of juist niet en wat het kost als je ze download of gebruikt.
 8. Vandaag in het nieuws bij "Bredavandaag" "Menig bedrijf in Nederland kreeg deze week een factuur van Bedrijvengidsonline op de mat. De factuur blijkt uiteindelijk een advertentie. Degene die het bedrag van 295,12 euro overmaakt, zit er aan vast." Voor het hele artikel: http://www.bredavandaag.nl/nieuws/2010-04-20/bedrijf-stuurt-nepfacturen-van-bijna-300-euro
 9. Thijl wat een mooi filmpje op AT5 en wat een publiciteit opeens! De jongste ondernemer van Amsterdam, gefeliciteerd en heel veel succes met je onderneming! Wat je bakfiets betreft, ik zou ook zeggen, terug naar de fietsenbouwer. Ze regelen het maar hoor, dat moet toch te overleggen zijn. (doe ze er een paar lege kratten bij die jij gebruikt zodat je later niet opnieuw voor verrassingen komt te staan)
 10. Als ik het gemiddelde taalgebruik, de spelling en de zinsbouw op de site lees schrik ik nogal! ...........Misschien beheers je het Nederlands niet zo goed maar besteed de teksten dan uit ! Als je een marktsite of webwinkel opent geldt hetzelfde als bij een nieuw Hema-filiaal dat haar deuren opent: bezoekers willen iets kunnen kopen en volop keus hebben, zeker de doelgroep waar jij / jullie je op richten. Hier zijn de meeste schappen leeg....... Er is nog veel werk aan / in de winkel!
 11. Hans wat een mooie analyse! Wie tussen de regels doorleest kan hier voor zichzelf heel veel van opsteken. Hoe kijk jij aan tegen de Re*der's Dig*st methode waar ik over schreef in deel twee van je column ?
 12. Dat hoor je mij ook niet zeggen dat het groot nieuws is. Ik heb vragen over een concept dat ik heb gezien en wil daar graag een visie op van mensen met meer kennis op dat vlak dan dat ik heb. Niks meer en niks minder. Eenvoudiger kan ik het niet uitleggen.
 13. Peter: zoals ik al schreef weet ik nagenoeg niets van de opbouw van websites en de systemen erachter. Daarom heb ik juist dit topic en de daar aan gekoppelde vragen hier geplaatst. Dat mijn vragen over een concept als dit concept hier voor menig doorgewinterde websitekenner en bouwer net zo logisch zijn als een fiets die twee wielen heeft is mooi,........... maar ik hoop dan wel antwoorden te krijgen op mijn vragen. Ik stel de vragen hier om kennis op te doen en wijzer te worden, niet om iets nieuws te presenteren.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept