Jump to content

Cor van Prooyen

Legend
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

Personal info

Company info

 • Location
  NL
 • Branch
  Financiering & bankwezen
 1. Met een grote kans dat dit nu op een vraag en aanbod draadje gaat lijken en je niet bereikbaar bent met -mail het volgende: Contact wat ik heb is een timmer fabriekje in Servië. Eigenaar heeft 2 patenten van houtproducten op naam en die producten worden verkocht in Servië en omliggende regio. Servië is op zoek naar arbeid, lonen zijn betaalbaar en subsidie, lage belasting en goedkope grond verkrijgbaar via de staat. Investeren naar een volwaardige meubelfabriek is geen probleem. Hout is geen enkel probleem met de rijke Servische bosgebieden. Vlgs. mij ben je niet per mail bereikbaar maar mocht je interesse hebben om wat te brainstormen of een bezoek aan Servië laat me dat dan even weten. Groet,
 2. Kijk ook eens of er een Seniorkeur makelaar in je regio is. http://www.seniorkeurmakelaar.be
 3. Het gaat natuurlijk niet alleen over de aanpak van Bijzonder Beheer maar ook hoe komen ze daar soms mee in aanraking.
 4. Dit is een wat ouder topic maar ik dacht hier toch een Ted Talk bij te plaatsen wat naar mijn gevoel wel grappig is en toch bij dit topic hoort. Nothing is original, says Kirby Ferguson, creator of Everything is a Remix. From Bob Dylan to Steve Jobs, he says our most celebrated creators borrow, steal and transform. Kirby Ferguson explores creativity in a world where "everything is a remix." Ted Talk
 5. Wat ook het slagen van deze aktie van Petra meespeelt is dat ze - ik dacht - zo ongeveer een 6 jaar een verwoed blogger is en in de afgelopen jaren bij een grote groep bekend is geworden. Naar mijn idee is dit ook een grote " extra " voor het slagen van de door haar genomen aktie. Je zou kunnen zeggen dat ze jaren gewerkt heeft aan haar netwerk om dit een succes te maken. Naar mijn idee zal dit een slijterij die niet al jaren aan het netwerken is zo maar niet lukken.
 6. En je kan ook een NL ondernemer zijn met een fabriekje in Turkije... :) We maken er Revalidatie hulpmiddelen en medische apparatuur. Onze markt is Turkije en omliggende landen die NIET tot de EU horen. Nou mag ik helemaal niet meer meespelen zeker ? ;)
 7. De recessie in een notendop voor diegene die er last van hebben... 8) :)
 8. Is het niet mogelijk dat het andere bedrijf in plaats van zwartwerkers ook een machine ontwikkeld heeft ? En daarbij bedoel ik niet exact dezelfde machine maar toch 1 of 2 die een groot deel van zijn handmatige productie opvangen ?
 9. Hou ook de portfolio van je conculega's in de gaten Mike. Als je wilt kan ik je wat links via PM sturen. suc6 verder !
 10. In sport is Middas Dekkers mijn grote inspirator Lichamelijke oefening Gelukkig ben ik honden liefhebber dus MOET dagelijks wel gaan wandelen ;)
 11. http://www.ntr.nl/nieuws/790036/Ingelast+Sinterklaasjournaal
 12. Volg dit vol interesse. Veel geschreven dus misschien heb ik wel iets gemist ? Maar raak je door de centripetale en centrifugale krachten niet een flink vermogen kwijt ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept