Ga naar inhoud

Cor van Prooyen

Legend
 • Aantal berichten

  294
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

6

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

 • Branche
  Financiering & bankwezen
 1. Cor van Prooyen

  Groei bedrijf, Productie starten buitenland.

  Met een grote kans dat dit nu op een vraag en aanbod draadje gaat lijken en je niet bereikbaar bent met -mail het volgende: Contact wat ik heb is een timmer fabriekje in Servië. Eigenaar heeft 2 patenten van houtproducten op naam en die producten worden verkocht in Servië en omliggende regio. Servië is op zoek naar arbeid, lonen zijn betaalbaar en subsidie, lage belasting en goedkope grond verkrijgbaar via de staat. Investeren naar een volwaardige meubelfabriek is geen probleem. Hout is geen enkel probleem met de rijke Servische bosgebieden. Vlgs. mij ben je niet per mail bereikbaar maar mocht je interesse hebben om wat te brainstormen of een bezoek aan Servië laat me dat dan even weten. Groet,
 2. Cor van Prooyen

  Zorgtechniek

  Kijk ook eens of er een Seniorkeur makelaar in je regio is. http://www.seniorkeurmakelaar.be
 3. Het gaat natuurlijk niet alleen over de aanpak van Bijzonder Beheer maar ook hoe komen ze daar soms mee in aanraking.
 4. Cor van Prooyen

  Ondernemers met kleine yes momenten.

  Contract gemaakt? :P
 5. Dit is een wat ouder topic maar ik dacht hier toch een Ted Talk bij te plaatsen wat naar mijn gevoel wel grappig is en toch bij dit topic hoort. Nothing is original, says Kirby Ferguson, creator of Everything is a Remix. From Bob Dylan to Steve Jobs, he says our most celebrated creators borrow, steal and transform. Kirby Ferguson explores creativity in a world where "everything is a remix." Ted Talk
 6. Cor van Prooyen

  De bank voorbij

  Wat ook het slagen van deze aktie van Petra meespeelt is dat ze - ik dacht - zo ongeveer een 6 jaar een verwoed blogger is en in de afgelopen jaren bij een grote groep bekend is geworden. Naar mijn idee is dit ook een grote " extra " voor het slagen van de door haar genomen aktie. Je zou kunnen zeggen dat ze jaren gewerkt heeft aan haar netwerk om dit een succes te maken. Naar mijn idee zal dit een slijterij die niet al jaren aan het netwerken is zo maar niet lukken.
 7. Cor van Prooyen

  Overzicht "maak"-ondernemers op HL.

  En je kan ook een NL ondernemer zijn met een fabriekje in Turkije... :) We maken er Revalidatie hulpmiddelen en medische apparatuur. Onze markt is Turkije en omliggende landen die NIET tot de EU horen. Nou mag ik helemaal niet meer meespelen zeker ? ;)
 8. Cor van Prooyen

  Geld als water

  De recessie in een notendop voor diegene die er last van hebben... 8) :)
 9. Is het niet mogelijk dat het andere bedrijf in plaats van zwartwerkers ook een machine ontwikkeld heeft ? En daarbij bedoel ik niet exact dezelfde machine maar toch 1 of 2 die een groot deel van zijn handmatige productie opvangen ?
 10. Cor van Prooyen

  Tiller genomineerd voor Accenture Innovation Award 2011

  + 3 :)
 11. Hou ook de portfolio van je conculega's in de gaten Mike. Als je wilt kan ik je wat links via PM sturen. suc6 verder !
 12. Je kan het hier ook per week volgen. Voor verslagen iets betalen.
 13. Cor van Prooyen

  Hoe vaak sport jij als ondernemer per week?

  In sport is Middas Dekkers mijn grote inspirator Lichamelijke oefening Gelukkig ben ik honden liefhebber dus MOET dagelijks wel gaan wandelen ;)
 14. Cor van Prooyen

  #Sinterklaasjournaal Trending topic op Twitter

  http://www.ntr.nl/nieuws/790036/Ingelast+Sinterklaasjournaal
 15. Cor van Prooyen

  nieuwe verbrandingsmotor

  Volg dit vol interesse. Veel geschreven dus misschien heb ik wel iets gemist ? Maar raak je door de centripetale en centrifugale krachten niet een flink vermogen kwijt ?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké