Jump to content

Totus Tuus

Junior
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Recent activities

 1. Dan denk ik dat we het het beste eerst even kunnen aankijken en inderdaad haar zelf aangifte laten doen. Ik neem niet aan dat ze door de belastingdienst als ondernemer gezien zal worden aangezien ze nooit het urencriterium zal halen en de omzet laag zal blijven. Ik neem aan dat ze dan straks gewoon over haar inkomsten 37,10% moet afdragen ?
 2. Mijn dochter van 15 kan zeer goed (portret) tekenen en wil haar diensten online gaan aanbieden. Te beginnen met Marktplaats en later mogelijk met een eigen site. Ik heb zelf een bedrijf waarbij ik o.a. ook (oude) kunstwerken verkoop. Ik vermoed dat mijn dochter tussen de €100 en €300 per maand zal kunnen gaan verdienen en wil haar eigenlijk nog niet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Wat is fiscaal nu het verstandigst en juist om te doen? * Ik kan de portretten zelf gaan aanbieden en opnemen in mijn administratie. Ik betaal haar dan "officieel" verder niets maar stort het geld gewoon na opname als privé op haar rekening (die gezien haar leeftijd ook deel uitmaakt van mijn belastingaangifte) en laat het erbij. * Ik laat het geld direct op haar rekening storten en ze doet zelf aangifte waarbij ze het als (neven)inkomsten opgeeft ? * Ik laat haar toch inschrijven bij de KvK en ze gaat een eigen administratie bijhouden en aangifte doen, Waarbij ze vermoedelijki niet als ondernemer zal woren aangeslagen aangezien ze een te gering aantal uren werkt en vrij weinig verdiend.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept