Jump to content

logistieke dienstverlening

Legend
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17 2019

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

30

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Wellicht bedoeld TS eigenlijk of hij vanaf derde wereld land nog steeds aanspraak maakt op Tozo. TS, gaat u nu wel terugkoppelen?
 2. Was it an investment, with opportunities and risks or was it an hourly invoice? If you don't have any means of pressure, sending reminders seems pointless and escalating. Are you still talking? Good conversation possible?
 3. Met een faillissement in het vooruitzicht is dit naar mijn weten paulianeus handelen. Ofwel het benadelen van schuldeisers.
 4. Ik heb helemaal niet benoemd om welke activiteiten het gaat, ook niet wat ik wil gaan doen? U heeft geen idee van mijn activiteiten en mijn sterke kant. Als ik niet in de cijfers zat stelde ik de vraag niet. Als u wilt adviseren over nieuwe activiteiten, dan stel ik voor een nieuw topic te openen, want daar ging mijn vraag niet over. De vraag gaat over de uitvoering en invulling van de TVL regeling.
 5. Lezen is ook een kunst. Eens. Daar zit het probleem niet. Mijn inkomstenbron is door de overheid verboden en daar heeft die zelfde overheid een tegemoetkoming voor bedacht. Als ik vervolgens (zoals gewenst) ga anticiperen op de situatie (en eigenlijk volledig opnieuw moet beginnen) heb ik ineens geen recht op tegemoetkoming, omdat de regeling geen rekening houd met het vervangen van activa, zelfs niet als het eenzelfde soort activa is. Dan schiet de regeling zijn doel wel voorbij. (de regeling houdt ook geen rekening met seizoensgebonden werkzaamheden)
 6. Doe waar je goed in bent EN toegevoegde waarde kan bieden. Zo als ik het lees kan je in beide zaken -koerierswerk en verhuur van busjes- geen waarde toevoegen en niet concurrerend aanbieden. Als ik dat verkeerd zie moet je het natuurlijk wel doen, maar dan goed. Nog los daarvan gaat het een hoop gezeur opleveren; -de bus is nog niet retour als jij naar jou klant moet -bus op verkeerde plek retour -tank leeg, verkeerde brandstof -discussie over schade -spanbanden weg -gerookt in de cabine -papieren kwijt -vol met drugafval erg
 7. Hoi Herman, -Ja, (NOW regeling, bron rijksoverheid) https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-financiele-regelingen/overzicht-financiele-regelingen/now/now-hoe-werkt-het Wat valt er allemaal onder omzet? Voor de definitie van omzet wordt aangesloten bij de omzetdefinitie in het jaarrekeningenrecht. Hierin wordt uitgegaan van de netto-omzet: de opbrengst uit levering van goederen en diensten uit het bedrijf onder aftrek van kortingen en belastingen die over de omzet zijn geheven. Opbrengsten zijn baten die ontstaan bij de uitvoering van de n
 8. Dat ben ik niet met je eens. De subsidie wordt berekend aan de hand van omzet ipv mis gelopen inkopen. Als ik vervolgens wil anticiperen (vanwege door de zelfde overheid opgelegd beroepsverbod) ben ik alle subsidie kwijt omdat ik moet switchen in activa. Dat klopt toch niet?
 9. Dank voor je inzicht. Ik heb nu direct geen middelen nodig. Maar ik merk wel dat het ondernemen in de weg zit en het lijkt me dat ik niet de enigste met het hetzelfde probleem. Voorbeeld; ik koop activa voor 200k en verkoop activa voor 200k kan ik direct alle(!) subsidie inleveren terwijl de geleden inkomensderving er niet minder op is. Ik ga er maandag een belletje aan wagen.
 10. Goedendag, Naar aanleiding van de Corona crisis wil ik mijn bedrijf herstructureren en deels anders positioneren. Gevolg daarvan is dat ik een deel van de activa wil verkopen (en deels nieuwe activa wil aankopen). Begrijp ik goed dat dat als normale omzet wordt gezien, met als gevolg dat ik direct de TVL weer kan terugstorten? Bestaat er een mogelijkheid om dit op de een of andere manier op te lossen, anders kan ik de te verkopen activa voorlopig beter in de hoek zetten en later verkopen. Dank op voorhand voor de inzichten. _______
 11. U heeft kosten gemaakt (namelijk de betreffende schade). Van een investering is geen sprake. Kia is tot €2400 0%, dus zowieso niet aan de orde. U maakt het zichzelf wel heel moeilijk voor een paar euros.
 12. Direct als kosten nemen. Het activum is waardeloos en niet meer aanwezig en hoort daarom niet meer op de balans. (Waarom zou je dat uberhaubt willen?)
 13. Dat is juist wel concurrentie, waar jij kennelijk niet tegenop kan. Dit zou moeten zijn; zij voegen meer juiste waarde toe dan u waardoor u misbaar bent in de keten. En precies hier gaat het fout. Heeft u wel goede goede condities uitonderhandeld en vastgelegd?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept