Jump to content

logistieke dienstverlening

Super Senior
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

18

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Drama en geldverspilling.. Alle overeenkomsten met buitenlandse belastingdiensten en de partijen die mij daar mee van dienst zijn kan ik opnieuw opstellen incl vertaling, machtigingen en stempels van de rechtbank. Kennelijk is het oude nummer ook echt niet meer bruikbaar. Van mij hoeft het allemaal niet.
 2. Kiezen? Hoe bedoel je dat? Staat jou voorraad tegen inkoopwaarde op de balans?
 3. Dan heb je toch ergens 11.000 winst gemaakt. Boek je alle uitgaven als kosten?
 4. Nee, dus, hij zal er niet beter van worden, maar of hij er slecht van slaapt? Mischien een keer met zn kop op tv ofzo.
 5. Ontbinden is 1 terugkrijgen is 2, daarom beslag leggen. Let je ook op verkoop aan derden(!)? Valt er ook buiten (mits de koper geen gerede twijfel hoefde te hebben enz).
 6. Kan je er nog een zak geld achteraan brengen ook. Let op ivm reclamerecht; -Verkoop aan derden(!) -Korte termijnen Als je eerst het (seperate) incassotraject afwacht, dan ben je te laat. (Herinnering, aanmaning, 14 dgn brief, ect.) -Zaakvorming Kozijn met twee schroeven aan de muur en daar gaat je recht. -Kosten niet te verhalen Advies (indien je voor die route gaat) Direct uitoefenen en conservatoir beslag leggen. Wishfull thinking, waste of time and momey.
 7. "Dat zal zo zijn, maar dat gaan we niet doen, afspraak is afspraak en dat gaan we nu gelijk afhandelen; betalen of spullen mee, zeg het maar?".
 8. Een goed maar duidelijk gesprek. Twee man mee, 'we gaan dit vandaag afhandelen, of betalen, of spullen gelijk mee retour'.
 9. Ik weet niet hoe de zaak 'klaar ligt', maar als het professionele oplichting is dan heb je niet veel aan aangifte of faillissement. -Informeer bij jouw deurwaarder/ incasso advocaat of er verhaalsmogelijkheden zijn. -Toch zou ik bij de buurman mijn handel veiligstellen, is de kortste en eenvoudigste weg voor beide partijen.
 10. Voor mij persoonlijk red flags. Maar misschien is er toch een plausibel verhaal. Kort op zitten, langs gaan, goed gesprek en alleen met geld of een deel van de spullen terug naar de zaak.
 11. Dat komt niet door het gebruik van een tankpas, maar door slechte condities of een fout. Ik krijg de rente zelfs vergoed.. (terwijl zij per saldo dus geld van mij krijgen...)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept