Jump to content

logistieke dienstverlening

Legend
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17 2019

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

18

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. €500 op de rekening, minimaal €3500 schuld en vele evenementen moeten draaien om €3000 te verdienen? Dat klinkt niet als een aantrekkelijke investering. Met een hoop mist en ruis wil jouw debiteur jou risicodragend maken voor de volgende mislukking(en). Volgens mij wil jij gewoon je geld en zit jij niet te wachten op een risicovolle "investering", waarbij je na een jaar wederom de boodschap krijgt; investering mislukt, geld weg, sorry. Zakelijke belangen gescheiden houden en op de door jou gebruikelijke manier incasseren. Uit je eerdere berichten begrijp ik dat je dat aspect op orde hebt. Niet van af wijken dus. Je hebt er tenslotte al eerder goed over nagedacht. nb. 24% rente lijkt wel mij wat gortig.
 2. Aanvulling; Aantonen dat de voorwaarden (waar slechts op de factuur naar verwezen wordt) van toepassing zijn, vormt nog een extra risico.
 3. Kansloos. Het bestaan van een overeenkomst kan je wel hard maken, maar de inhoud niet. Ik zou er geen rechtszaak om beginnen; te groot risico op verlies te klein belang €42 (725/52*3) om grote kosten te maken Dit klinkt niet als een succesvolle incassoprocedure. Waarom bel je je klant niet om te vragen wat er aan de hand is? Ik begrijp dat het contact nog niet geëscaleerd is en jullie nog `pratende` waren? Ben duidelijk dat gesprek dat je geen gratis diensten aanbied en stel een concrete termijn waarop je betaling wenst OF de schermen op zwart zet. Als je nu de stekker eruit trekt weet je zeker dat de zaak escaleert en zie je waarschijnlijk geen cent. (Tenzij het doel is, klant lozen en door.)
 4. Of juist niet.. Het blijft niet blij blaffen, de aanvraag is ingediend. Ik proef dat je er sceptisch tegenover staat, klopt dat? Hoewel het niet mijn vraag was, heb je een alternatief?
 5. -Omdat ik het faillissement van de natuurlijke personen aanvraag. De rest is aan het procederen tegen allerhande BV's. Dat is een beperkt risico, omdat elke euro slechts eenmaal uit gegeven kan worden heb ik de hoop dat dat aan mij gaat zijn. Waarom zouden andere vorderingen kleiner zijn? Ze zijn allemaal 5 cijfers voor de komma en 1 van 6 cijfers voor de komma. Ik richt mij niet tot een BV.
 6. Dat is genoeg informatie om die vorderingen als steunvordering te gebruiken. Dank, dat is wat ik nodig heb. Kan ik simpelweg verwijzen naar procedures die bij de zelfde rechtbank aanhangig zijn gemaakt?
 7. Waarom zou ik dat willen? Is een lange en kostbare weg. Het bedrijf staat onder water en betaald vrijwel niets, simpelweg omdat er te weinig is om iedereen te voldoen en er een mogelijk fataal vonnis van enkele tonnen in aantocht is. Het is te ingewikkeld om hier in een kort bericht uit te leggen hoe het zit. Maar de bedoeling was om te schuilen achter een kerstboom van bv's, 1 daarvan was een vof en de omzetting daarvan is niet helemaal correct verlopen.
 8. Waarom? Omdat het natuurlijke personen betreft is het een uitstekend pressiemiddel tegen lage kosten. Het is niet een doel, maar ik ben bereid het risico te accepteren. In de huidige situatie worden juist kruimels verdeeld en zal uiteindelijk faillissement volgen. Incasseren zonder faillissementsaanvraag is een lange en kostbare weg met de kans op een faillissementsaanvraag door een derde partij. Dan heb ik ook niks. (lees; meer hobbels onderweg) Nee, natuurlijke personen.
 9. Het betreft een verhuurder. Veel specifieker is lastig ivm herkenbaarheid. Ik zie eea al een tijdje aan en ben (slechts mondeling) bekend met enkele andere forse(!) vorderingen. Derden vissen na lang procederen zelfs met vonnis voortdurend achter het net (dat zijn partijen met goede juridische kennis en perfecte ondersteuning van advocaten en deurwaarders). Het betreft inmiddels een hele kerstboom aan al dan niet gefailleerd bv`s en vrijwel geen eigen vermogen. Er zit zeker 1 fatale vordering bij. -Als het die partij lukt om te incasseren blijft er sowieso niks over. -Ik heb geen zin om nog jaren, met vonnis, achter mijn vordering aan te moeten. Ik heb nu een route bedacht richting de directie hoofdelijk en ik vermoed dat zij dat wil voorkomen. Daarmee ben ik andere schuldeisers voor, al is het alles of niks.
 10. Andere schuldeisers die ik ken gaan voor een uitgebreide incasso procedure. Zij hebben geen belang bij mijn faillissementsaanvraag en zullen daarom anders dan mondeling niet veel met mij willen delen. Hoi Hans, dat kan, wat voor soort informatie doel je op?
 11. Goedenavond, Ik ben voornemens een faillissementsaanvraag in te dienen . Nu weet ik dat betreffende partij een spoor van onbetaalde facturen heeft achtergelaten, echter hardmaken kan ik het niet. Heeft het zin om bijvoorbeeld de bank en fiscus te benaderen? Telt een lopende rechtszaak over openstaande vorderingen ook? Heeft iemand nog andere sugesties>
 12. Ik krijg de indruk de trac & trace in jou website is geïntegreerd. Hoewel onbedoeld, zou de klant dan de indruk krijgen dat jij als leverancier het levermoment bepaald. Klopt dat? Off-topic, ik persoonlijk vind 4 dagen voor een webshop al aan de lange kant. Misschien doe je nog betere zaken als je dat anders organiseerd.
 13. Kan het kloppen dat impairment standaard niet in de W&V rekening staat? Er is een forse afname in de vaste activa welke ik nu als plus boek in de kasstroom als desinvestering. (nog los van de correctie afschrijvingen)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept