Jump to content

logistieke dienstverlening

Legend
 • Content Count

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17 2019

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

31

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Wat is de historie? Wat is volgens Paypal onredelijk gebruik? Heb jij ondanks dat jij (naar eigen inzicht) volgens de regels hebt gehandeld, echt geen idee waar het over gaat?
 2. Het gaat primair om verplichtingen in het kader van de wwft, secundair om misgelopen inkomsten. Toch vraag ik mij af waarom TS geen privé rekening opent en stopt met privé gebruik van de huidige zakelijke rekening. Het hebben van goede contacten of andere producten maakt niet anders dat er afscheid genomen gaat worden, het zal hooguit wat complexer zijn.
 3. Dan zal het juiste product afnemen, (een privé rekening) vast geen enkel probleem zijn.
 4. Het is niet de vraag of er gehandhaafd wordt, maar wanneer men aan de beurt is. Kwantiteit van de bedragen of het aantal boekingen is niet meer relevant. Beter voorkomen dan genezen dus, niet doen.
 5. 1 Hier moeten jullie (los van andere urgentere zaken) spoedig wat aan gaan doen. Dit is een mogelijk fataal risico, wat imo de waarde van de onderneming €0 maakt, omdat de eigenaren onvervangbaar zijn. 2 Als jij en de vennoot op 1 lijn zitten kan het niet zo moeilijk zijn om de waarde formeel (en aan de lage kant) vast te laten stellen. Ik begrijp dat jij extra geld in de zaak hebt gestoken, hoe is dit geregeld, is dit een lening? Wellicht kan dit een waarde drukkende factor zijn. Verder zou ik me er niet in mengen, is is niet aan jou om zijn ex tevreden te stellen.
 6. Waarom ligt het hele bedrijf stil als jou vennoot wat anders aan zijn hoofd heeft? Dat zou ik primair oppakken. Zijn financiële sores met zijn ex zou ik met niet in mengen, dat is zijn zaak. Je kan hem wellicht van dienst zijn door de waarde van de zaak vast te laten stellen, als ik het verhaal zo aanschouw is dat op dit moment nihil.
 7. Prima oplossing. Mocht je NOW aanvragen heb je de nodige gegevens snel beschikbaar zonder dat deze in de W&V terechtkomen.
 8. De overeenkomsten bevat twee verplichtingen; -betaling -uitvoering van de opdracht Zo simpel is het dus niet.
 9. Beste ondernemers, Ik wil software laten ontwikkelen. Hoe kan ik voorkomen dat ontwikkelaars met mij idee aan de haal gaan of het eigendom niet bij mij blijft. Dank.
 10. Voor € 300 absoluut een goed apparaat!
 11. Zeker niet volledig, maar niet onbelangrijk een back up op een andere locatie en niet verbonden aan het netwerk.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept