Jump to content

logistieke dienstverlening

Legend
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17 2019

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

33

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Recent activities

 1. -De risico`s, het proces en de verantwoordelijkheden zijn niet vastgelegd. -Stond het doel van de opdracht vast in de opdracht? Dat zegt TS zelf in OP. Het is blijkens het verhaal van TS kennelijk een uitzonderlijk complex platform om te gebruiken. Zonder autorisatielevels en in te stellen gebruikersaccounts op verschillende niveau`s (of daar is in ieder geval geen gebruik van gemaakt).
 2. nb. Resume, de processen inzake de verstrekte opdracht zijn niet op orde.
 3. Komt over als een ultieme bezuinigingspoging met een crappy opdracht op een crappy platform, zonder goed beschreven resultaat verplichting en/ of inspanningsverplichting. Jij wilde gebruik maken van bepaalde diensten op het platvorm zonder ervoor te betalen. Kennelijk krijg je nu naast de diensten ook de rekening van het platvorm, is er dan wel sprake van schade? Als jij de opdracht ontbindt kan je lastig verwachten dat er nog inspanningen worden verricht, er ontstaat op dat moment al een onwerkbare situatie. Ik proef een beetje dat je de ZZPer (nog) n
 4. Nee kst boeken als kosten en inkomsten als inkomsten. Niet te moeilijk maken.
 5. jur kst 1936,03 btw 406,52 bank 1683,12 deb -4025,67 cred -2342,55 evt 2342,55 via kruispost oid
 6. Fairplay heb je wel een punt. Is dat wel het werkelijke probleem van TS? Lijkt mij dat TS niet anticipeert op relevante trends en ondanks de (te?) hoge marge geen toegevoegde waarde levert.
 7. De belastingdienst en fiod gaan echt niet achter dergelijke kruimeldieven aan. En al zouden de kruimeldieven belasting betalen, dan is daarmee jou probleem (geen toegevoegde waarde) daarmee niet opgelost.
 8. Daar was ik al bang voor. Speelt er niet ook iets anders? Want op het moment dat alle facturen vooruit zijn voldaan en er slechts een redelijke vraag wordt gesteld, alle werkzaamheden stopzetten lijkt mij een behoorlijk rigoureuze maatregel. Het lijkt daarom dat er ook andere zaken spelen. Wellicht de manier van communiceren. Je hebt nu wel meer te vorderen, wat de koste bate analyse nu een andere maakt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept