Jump to content

logistieke dienstverlening

Legend
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17 2019

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

32

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Daar was ik al bang voor. Speelt er niet ook iets anders? Want op het moment dat alle facturen vooruit zijn voldaan en er slechts een redelijke vraag wordt gesteld, alle werkzaamheden stopzetten lijkt mij een behoorlijk rigoureuze maatregel. Het lijkt daarom dat er ook andere zaken spelen. Wellicht de manier van communiceren. Je hebt nu wel meer te vorderen, wat de koste bate analyse nu een andere maakt.
 2. Als het slecht om het principe gaat geef ik je een redelijke kans. Uit de gegeven info blijkt dat het conflict niet gaat over de bestede tijd per taak, maar om gefactureerde taken welke niet uitgevoerd zijn. Simpelweg door het ontbreken daarvan. Dat lijkt me redelijk eenvoudig aan te tonen. Mocht je er werk van maken check dan eerst dat je geen abonnementen hebt lopen bij de consulent voor software waar jij van afhankelijk bent. Tevens vooral checken dat er geen fysieke zaken van jou bij de consulent liggen. En checken dat er geen half afgeronde opdrachten bij de consulent uitstaan. Veran
 3. Heb je deze vraag voorgelegd? (ik ben in de veronderstelling dat jij niet op een privé faillissement zit te wachten.)
 4. Dit is een goede concrete vraag voor een specialist welke jou belangen behartigt. (En dat is zeker niet de curator.) Heb je al contact gehad? Hoewel je een feitelijk een juridische afweging maakt, kan je je ethisch ook afvragen wiens belang is gediend bij een privé faillissement met een lege boedel.
 5. Ik begrijp dat er nog geen (prive) faillissement is. Maar dan nog blijft staan dat ik in dit geval mijn prive faillissement zou voorkomen.
 6. Dan zou ik hier zeker een prive faillissement niet vanaf laten hangen.
 7. Dat lijkt tegenstrijdig. Ik vermoed dat de curator de druk aan het verhogen is oa richting de schuldeisers. eens
 8. Dit dus. De oorzaak oplossen. Je kan een overzicht gratis opvragen.
 9. U vroeg met welke motivatie de huurder ontruiming kan aanvechten. De huurder kan zich beroepen op het feit dat hij woonruimte huurt volgens de definitie van de wet. (7:233 BW) Als huurder van een woonruimte geniet hij huurbescherming. (7:232t/m282 BW) Daarnaast zou hij kunnen stellen dat de schriftelijke overeenkomst nietig is omdat er gedwaald is. (6:228 BW) (ECLI:NL:GHDHA:2019:1933) Een vogel die kwaakt is geen reiger.
 10. Zo troebel vind ik het niet. De werkelijke situatie en intentie is helder. In mijn opinie is woonruimte met huurbescherming verhuurd en is het contract (deels?) nietig.
 11. En dat staat nog niet vast. TS heeft daar inconsistente informatie over gegeven en kan die vraag beantwoorden. Jouw stelling dat TS recht heeft op TVL is (nog) voorbarig. Ik kom in mij dagelijks werk (CDD) met regelmaat ondernemers en natuurlijke personen tegen welke stellen gevestigd te zijn op een locatie waar dat onmogelijk is. Bijvoorbeeld een gezin in een tuinhuis of winkel in een schuur. Vandaar mijn opmerkzaamheid over de daadwerkelijke fysiek vestiging. De morele afweging is de uwe, niet de mijne.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept