Jump to content

logistieke dienstverlening

Legend
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

logistieke dienstverlening last won the day on September 17 2019

logistieke dienstverlening had the most liked content!

Community Reputation

26

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  juridi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik kreeg bericht retour. Nu blijkt het (ineens) niet de achterzijde van de oplegger te zijn, maar het achterwiel. Dat zou wel mogelijk kunnen zijn. Verder zou de rechter, naar Engels rechts, bij een verklaring van "niets gemerkt" de de verklaring van de wederpartij volgen. Sta ik hiermee nu met lege handen?
 2. Probleem zit bij de connector, koppelstukken en beweegbare delen. Die zijn goed bereikbaar. Een stuk kabel welke (al jaren) achter een koof zit gaat niet zomaar stuk. Ook is eenvoudig meetbaar op welke afstand de breuk evt zit. Oude Isdn rommel lijkt me niet relevant op het moment dat er fatsoenlijk internet moet komen. Dan knip je toch alle oude zooi weg en je een nieuw isra punt, als je het goed doet. Koperlijn fiksen kost niks. (Isra kan je evt zelf, centrale is een kleine moeite en zeker niet te veel gevraagd aan kpn) Glas op eigen verzoek kost veel knaken.
 3. Ow ok.. Koper is geen extreem beperkende factor kwa snelheid. 1 Op zichzelf kan je eisen van de koperleverancier dat de lijn fysiek in orde is. In het geval van koper is dat KPN. 2 Mocht dat toch niet in orde zijn, vraag dan het ander ader paar te gebruiken 3 of beide (bonding). Wil je toch wat anders dan coax of glas; 4 mobiele provider; -abbo -simkaart -4G router met buiten(!) antennes (-of mifi met losse antennes) -evt een fatsoenlijke managed switch -evt redundant uitgevoerd voor extra zekerheid en bandbreedte -bandbreedte beperkende maatregelen (bv cliënt-based ipv web-based) 5 WiFi over grote afstand Is het allemaal nog niet afdoende, zoek een plek met goede verbinding 4G of vast en ga stralen Zoiets?
 4. De strekking was of het nuttig was om te investeren in infrastructuur. Vervolgens komen er alle hande oplossingen voorbij. U vraagt of er keuze is. De smaken zijn eigenlijk allemaal wel genoemd. Nu vraagt u wat de juiste keuze is. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van de situatie en behoeftes. Zonder concrete vraag is daar geen concreet antwoord op te geven.
 5. Om in ieder geval die discussie te vermijden, maar vooral privacy.
 6. Dat if afhankelijk van de totaal benodigde bandbreedte. Maar bij normaal gebruik niet, hoewel ook dan bonding een oplossing is. Eea is zo uit te voeren dat de provider dat niet kan waarnemen.
 7. Ja ja en gebrek aan kennis Volgens mij is dat een commerciële afweging en draagt de overheid daar niet aan bij, maar dat weet ik niet zeker.
 8. De strekking van het topic was om ten tijde van corona te investeren in de infrastructuur. Vervolgens komen enkele voorbeelden van traag internet wat niet te wijden is aan de infrastructuur, maar aan gebruik van verkeerd materiaal in the last mile. En dat is mijn punt, de infrastructuur is niet de beperkende factor. Heb je een keuze? Jazeker, meerdere.
 9. 400 mb is over koper en coax makkelijk haalbaar. 50 meter coax (15 verdiepingen) is absoluut geen beperkende factor. Daar is wat anders in de installatie mis geweest. Bij echte lange afstanden in the last mile is pairbonding mogelijk, maar ook stralen of WiFi over kilometers. Het is een gedateerd onderwerp. Ongewenst traag internet op een vaste lokatie is niet meer van deze tijd.
 10. Dit is wel gedateerde materie. 2G/3G/4G ect internet wordt al ruim 15 jaar toegepast op vaste locaties. 500mb makkelijk haalbaar. Andersom trouwens ook, 4G uit een vaste lijn. Zelfs NL 4G in het buitenland via de WiFi. Daar hoeft echt niet extra voor geïnvesteerd te worden. Voor de last mile voegt glas voor de meeste gebruikers niet veel toe, afgezien van meer onafhankelijkheid van aanbieders. Nb glas als backbone natuurlijk wel, maar daar is in veel gevallen al in voorzien.
 11. Dat stopt dan ook. Bedoel je misgelopen winst?.. Gaat hem niet worden. Tozo wel.
 12. Hoi Norbert, Dank voor de heldere uiteenzetting. Nog een inhoudelijke vraag; Het laagste deel aan de achterzijde van een oplegger hangt op 55cm hoogte. Dat zit normaal gebruik net niet in de weg en is een wettelijke vereiste. De schade aan het voertuig van de wederpartij zit ruim daaronder. -Is dat een sterk inhoudelijk argument? (Naast en in combinatie met het ontbreken van een verklaring van de wederpartij en de discussie over de bestuurder van de wederpartij.)
 13. Daar was geen discussie over de bestuurder, maar weigerde mijn huurklant het eigen risico te voldoen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept