Jump to content

Dubbelfriss

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Dave
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Ik wil dat wel starten tegen aantrekkelijke prijzen in vergelijking met regus. Ik heb zelf al een incassobureau dus dat zal dan een combi worden en op een gegeven moment een shared service center te hebben.. Er zijn natuurlijke voldoende zzp' ers die hun huisadres niet willen opgeven maar niet de hoofdprijs willen betalen.. Wat zal de beste insteek zijn wat betreft acquisitie.. heeft iemand daar al ervaring mee?
 2. Beste higherlevel bezoekers, Ik ben van plan een pandje te betrekken en een onderneming te beginnen waarbij bedrijven een postadres kunnen huren om zich in te schrijven bij het kvk. Kleine bedrijven die niet graag hun thuisadres willen gebruiken kunnen in de regio gouda een postbus huren. Nu wil ik graag weten of je dit in een huurpand mag aanbieden. Zowel in een woning of een klein kantoorpandje, ik kan hier niets over vinden op internet. Na ontvangst brieven worden deze brieven ingescand en per mail naar de klant verzonden. Ook bied ik een telefoonservice aan zodat het bedrijf groter lijkt. Hebben jullie tips en opmerkingen over dit concept. Alvast bedankt. [titel aangepast - mod]
 3. Beste bezoekers, wij (mijn 2 compagnons) en ik hebben besloten een vof te beginnen. 2 van ons werken als debiteurenbeheerder en kregen het idee om iets te gaan proberen in de incassowereld. Beide hebben we een werkgever waar in het contract staat geen anderewerzaamheden mogen worden verricht. stel het bedrijf waar ik nu werk komt erachter dat ik een incassobureau ben begonnen, hebben zij dan het recht mij te ontslaan? Ook als ik niets met hun klanten doe etc? Hoe kan ik hier mee omgaan zodat zij hier niet achter komen? Graag jullie reactie.. alvast bedankt! [tikfout in kop gecorrigeerd - mod]
 4. Geachte bezoekers van higherlevel, na jarenlang wikken en wegen hebben mijn compagnons en ik besloten een incassobureau te gaan beginnen. nu wil ik weten of het noodzakelijk is om met z'n 3 en naar de kvk te gaan om ons in te schrijven. Is het mogelijk om een compagnon te machtigen? Hoor graag van jullie. gr.
 5. Dat klopt, het gaat daarom ook om mkb bedrijven die wat commerciele werkzaamheden willen uitbesteden. zelf werk ik 32 tot 36 uur en bij een opdracht heb ik de mogelijkheid het 1 en ander te proberen
 6. Beste Danny, Bedankt voor je reactie! Ik ben het net je eens dat een gerenomeerd bureau inschakelen een goede optie is maar ik denk dat ik de potentie heb goede zaken te verichten voor bedrijven juist omdat ik veel ervaring heb op dit gebied. Ik ben met je eens dat prijzen stellen en op welke basis erg moeilijk is vandaar dat ik ook vrsag om tips. De bouwbranche heeft vooral behoefte aan acquisitie en debuteurenbeheer/ incasso. relatiebeheer past hier inderdaad niet.. Heb jij suggesties, ideeen?
 7. Haha deze vraag was te verwachten :) Ik ben op zoek naar mensen die deze weg al bewandeld hebben en eventueel tips hebben op een goede en effectieve manier van klanten werven. Je moet het zo zien als een aannemer potentiele klanten wil benaderen ben ik in te schakelen en als een bedrijf last heeft van slecht betalende " klanten" kan ik deze benaderen om er een betaling uit te krijgen. Als een stucadoor contact wil onderhouden met zijn huidige klanten doe ik het relatiebeheer voor hem/haar. Als er commerciele diensten beschikbaar zijn kunen we bekijken of ik dit eventueel kan uitvoeren.
 8. Bedankt voor je reactie! Ik heb ervaring met producten en met mensen, persoonlijk heb ik geen voorkeur. in principe ben ik breed inzetbaar in verschillende branches, bedrijven die weinig commerciele ervaring hebben kunnen mij inschakelen om " het vuile werk " te doen. De laatste jaren ben ik vooral als debiteurenbeheerder bezig geweest maar heb jaren ervaring als salesagent in de particuliere sector en B2B markt. Ik ben anders als bedrijf omdat ik niet alleenvan 9 tot 5 beschikbaar ben maar op verzoek ook s' avonds en in het weekend in te huren. In eerste instantie zal ik de commer iele werkzaamheden op me nemen en zie dit meer als bijverdienste en als dit een schot in de roos blijkt te zijn kan ik altijd nog mijn huidige werkgever opzeggen..
 9. Geachte heren en dames, Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in diverse commerciele ondernemingen heb ik het idee gekregen om een eigen onderneming te starten die mkb bedrijven helpt om de commerciele werkzaamheden op te pakken als ze daar weinig tijd voor hebben of simpelweg de vaardigheden niet bezitten. Acquisitie, relatiebeheer, debiteurenbeheer en diverse andere commerciele werkzaamheden zullen tot mijn werkzaamheden behoren. Acquisitie zal op no cure no pay basis zijn en voor de een vergoeding per opdracht. Waar zou ik mijn potentiele klanten vandaan kunnen halen en is koude acquisitie de beste manier? Hoe zouden jullie benaderd willen worden en hebben jullie hier ervaring mee? Graag hoor ik of jullie tips hebben..
 10. Hoe zouden jullie zelf benaderd willen worden dan, want bellen is natuurlijk de gebruikelijke manier maar niet iedereen zit er op te wachten. Zelf denk ik dat het versturen van je voorstel per mail heel snel in de prullenbak wordt gedeponeerd. Wat is de manier die jullie aanspreekt en waarom..hoor graag van jullie!
 11. Een vraagje..pleeg je zelf acquisitie of heb je daar iemand voor in dienst?
 12. Het concurentiebeding zal in de rechtzaal nooit stand houden wanneer je aangeeft dat het je carriere in weg zit.. Tenminste dit is mij ooit verteld..
 13. Wij zullen ook met een vernieuwend idee moeten komen om de aandacht te trekken, nu is het natuurlijk ook belangrijk om onze kwaliteit te kunnen tonen..zonder opdracht is dat natuurlijk lastig.. Hoe kan ik mijn bedrijf aan de man brengen, ik heb zelf gedacht aan het benaderen van net gestarte bedrijven.. Werkt het sturen met e-mails vol info over ons..lezen jullie dit of drukken jullie direct op verwijderen? Hoe wil je zelf benaderd worden?
 14. Beste bezoekers van higherlevel, Ik ben een beginnende ondernemer die een debiteurenbureau/incasso wil oprichten om het debiteurenbeheer aan te pakken voor startende mkb- bedrijven. Ik wil deze bedrijven helpen in de strijd tegen het laat betalen van facturen 30 dagen of meer maar met een klantgerichte benadering. Wij willen staan voor een goed debiteuren/incasso bureau die ook denkt aan de toekomst van deze klant bij uw bedrijf . Ik merk dat er in de markt een hoop bureaus zijn die klanten op een agressieve manier benaderen om te betalen en dit is juist wat wij niet willen doen. Nou heb ik een aantal vragen, hoe kom ik aan klanten. (zijn er lijsten van startende bedrijven). Hebben jullie tips op het gebied van klantenwerving? [mod-edit: 3e en laatste waarschuwing: Geen acquisitie in welke vorm dan ook!] Graag meer info omtrent mijn vragen..
 15. Ik heb zelf een aantal jaar gewerkt bij een startende onderneming die last had van klanten die een stuk langer deden over het betalen van de facturen. Met klantgericht debiteurenbeheer hebben wij dit de kop ingedrukt, het blijven natuurlijk klanten. Zelf ben ik aan het onderzoeken of er startende ondernemingen zijn waarbij dit ook zo is.. Mischien dat ik met mijn ervaring .. MOD EDIT (nummer 2) geen aanbod van eigen diensten op HL! Daarbij reageer je op een topic uit 2006!!!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept