Jump to content

tessed

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  T.
 • Last name
  Essed
 • Company or organization name
  Desse Webservices
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  lancelots.nl

Company info

 1. Ik gebruik zelf PureChat. Het werkt goed en heeft niet teveel toeters en bellen. Je voegt een javascript code toe aan je template en dan werkt het. Natuurlijk moet je nog instellingen aanpassen naar wens op de website van PureChat, maar veel is het niet. EN je hebt ook apps, zodat je ook onderweg support kan leveren als je dat zou willen.
 2. Ik weet het niet precies, maar aan de code van Opencart wordt door 2 programmeurs ontwikkeld. Daarnaast zullen er nog enkele zijn die misschien modules bouwen.
 3. Opencart 1.5.0 is nu officieel verschenen en er is zelfs een versie 1.5.0.1 waar enkele bugs uit zijn gehaald. Demo is te vinden op http://www.opencart.com/index.php?route=demonstration/demonstration Het is nu tijd voor mij om kennis te maken met de werking van de nieuwe features. Jullie ook veel plezier. Mod edit: link gerepareerd
 4. Ik weet ook niet wanneer ze klaar zijn, maar op 24-05 is wel RC2 verschenen. Zo op het eerste oog is de layout weer aangepast. Ik zet wel een demo online van RC2. Bij deze een demo van Opencart RC2 http://oc.desse.nl
 5. Voor de liefhebbers heb ik hier een demo van versie 1.5 staan. Geen admin toegang op dit moment. Http://oc.desse.nl
 6. Ok, ik doe mijn best. Opencart is een Open Source webwinkel software die vooral afgelopen jaar enkele prijzen heeft gewonnen. De code is gebouwd volgens de MVC methode, waarbij M(odel) zorgt voor de database calls, V(iew) de templates, het uiterlijk en C(ontroller) staat voor de code die alles regelt. Op dit moment wordt gewerkt aan versie 1.5 en is een Release Candidate 1 uitgebracht om gebruikers kennis te laten maken met de nieuwe features en ook vooral om fouten op te sporen. Hierna komen waarschijnlijk nog een RC2 en RC3. Hopelijk is nu meer duidelijk.
 7. Er is een RC1 versie van Opencart 1.5 momenteel en ook een demo online op http://dev.opencart.com Ik blijf het zeggen, wat een mooi product.
 8. Helaas, een datum is nog niet bekend, maar ik zou zelf niet verbaasd zijn als het voor de zomervakantie uitgebracht gereleased wordt.
 9. Hallo, Momenteel wordt gewerkt aan Opencart 1.5.0. Een belangrijke release met onder andere de volgende nieuwe onderdelen: - RMA systeem, een Return Merchandise systeem voor geretourneerde producten - Affiliate systeem - Page layout manager, via admin kunnen aanpassen van layout - One page checkout, order afhandeling in minder stappen - Gift voucher purchase system - Productvergelijker Ik kijk er wel naar uit als webdeveloper en zal het zeker gaan testen, omdat ik zeer te spreken ben over Opencart (snel, meerdere winkels vanuit 1 backend, makkelijk templates te maken). Zijn hier nog meer gebruikers van Opencart?
 10. Ik heb zelf ook ervaring met Opencart als webdeveloper en denk niet dat de extra features van CSCart van levensbelang zijn. Ik zou Opencart toch eerst proberen en wanneer je dan voor een of ander reden nog niet tevreden bent dan kan je alsnog de trial version van CSCart downloaden. SEOshop ziet er wel goed uit, maar mij is nog niet duidelijk hoe het zit met het toepassen van een eigen ontwerp.
 11. @Elke: blijkbaar heb je geen CMS en dat is toch zoals nu ook gezegd wordt, de beste optie. Ik raad je aan om gelijk een nieuwe website te laten maken, kan je dan weer een paar jaar vooruit.
 12. Als je de pagina's via een systeem kan beheren dan heb je een CMS en die werken vaak met een MySQL database.
 13. Beste Beau-hemian, Ik ben zelf webdesigner en heb ook al veel gelezen over webwinkel en daarnaast ook al verschillende webwinkel software uitgeprobeerd. Ik raad jou dan ook aan om een open-source webwinkel software te gebruiken ipv te huren omdat je mooiere layouts kan (laten) maken, je webshop kan uitbreiden met handige plugins en misschien ook koppelen aan andere software. Ik zou zelf kiezen voor Prestashop of Opencart, omdat: - magento duur is qua hosting en langzaam is. - osCommerce gedateerd is, enige reden dat velen het gebruiken is omdat er veel gratis plugins voor zijn. - voor Zencart geldt hetzelfde als OsCommerce als je het hebt over de kwaliteit vande software. - Prestashop en Opencart redelijk nieuw zijn, maar continue uitgebreid worden. Ze zijn dan ook al klaar om succesvolle webshops mee te bouwen. Ik heb zelf een voorkeur voor Opencart omdat het makkelijk uit te breiden is wat betreft de code. Templates zijn makkelijk te bouwen. Het beheergedeelte is ook gebruiksvriendelijk. En wat ook belangrijk is: op het forum van Opencart wordt je goed geholpen. Ik zou dus zeggen verdiep je in Prestashop of Opencart. Ik weet dat janssencox.nl een van de Opencart specialisten zijn in Nederland. Bekijk hun website maar voor meer informatie. Zij zijn bijvoorbeeld de makers van de Ideal modules voor Opencart in Nederland. Wanneer je daarmee klaar bent, kan je het beste zorgen dat je gelijk Google Analytics installeert in je webshop om statistische data te verzamelen over bezoekers en zo meer te weten te komen over hoe jouw webshop gebruikt wordt. Met deze informatie kan je betere keuzes maken over de marketing van je webshop. Succes!
 14. Kijk maar eens op marktplaats in het rubriek Diensten en vakmensen en daarna in het subrubriek Webdesigners en domeinnamen. Je zou ook kunnen kijken op freelance.nl.
 15. Je zou ook op de website hotscripts.com kunnen kijken. Daar heb je dan ook een categorie Classified ads met verschillende scripts. Succes
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept