Jump to content

djemmers

Senior
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  columns en algemene
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo, Ik hoop dat mijn vraag hier op zijn plaats is. Ik hou nu al een tijdje de geschiedenis van een auction site bij in een database: datum,prijs,aantal biedingen,username winnaar, soort auction,... Zo kan ik zelf uit die databank halen wanneer ik best meedoe en tegen wie ik best niet begin te bieden. Nu speel ik met het idee om sommige gegevens van die databank publiek te maken via een site (tegen een lage vergoeding) Maar dan vraag ik mij af of dat wel mag. De betrefende auction site heeft history pagina's die 24u terug gaan waar al die informatie publiekelijk op staat. Denken jullie dat ik dat mag doen? Of waar kan ik daar informatie over vinden? mvg djemmers
 2. Hallo, Ik ben op zoek naar een gratis dienst waar je kennisen (via een paswoord of geheime url) foto's en filmpjes kan laten uploaden Zelf moet je ze dan weer in 1 keer kunnen downloaden. Heb er al heel wat geprobeerd (bv filesanywhere) maar daar kan je ze altijd maar per 1 of per 10 downloaden... groeten
 3. Je zal 2 dingen moeten doen: 1 het logo uploaden naar je website via een ftp programma 2 in je website extra code toevoegen op dat logo en de link te laten zien iets in de trend van hoe heb je de rest van je website gemaakt? dan kan ik misschien betere uitleg geven.
 4. Ebe, dat is een beetje boven mijn hoedje, ik heb wel ervaring met drupal maar niet genoeg om het werk van 3 of meer developpers alleen te doen hoor ;-) open classfieds lijkt me wel iets , bedankt SebastiaanB! (reus)
 5. Ik heb ervaring met joomla, drupal, modx maar het hoeft geen echt cms systeem te zijn voor mij zolang het classified ad systeem maar goed is en makkelijk aanpasbaar (liefst php/sql gebaseerd)
 6. gebruikers zijn de bezoekers van de site, je hebt er die enkel kopen en je hebt er die items plaatsen en je hebt er die de twee doen. Dus inderdaad geen standaard webwinkel SebastiaanB, bedankt voor de term "classified ads" Ik wist niet wat de term was. Ik vraag me dus eigenlijk af welke open source classified ads systemen volgens jullie goed zijn? Open ik daarvoor best een nieuw topic?
 7. Het concept van de "webwinkel" is klaar maar in plaats van helemaal zelf te programmeren zou ik me graag baseren op een bestaande webwinkel. (geld kan ik er niet in steken maar wel tijd) Het zou een webwinkel zijn die in functionaliteiten heel wat op ebay lijkt. Belangrijkste is: Gebruikers plaatsen zelf items in de webwinkel. Kent iemand een opensource webwinkel die die functionaliteit heeft? Vriendelijke groet djemmers
 8. Ondertussen in gesprek met een van de goede doelen. Bedankt voor de reacties.
 9. Bedankt voor de heel snelle reactie, Daar heb ik ook aan gedacht, maar aan die manier zie ik een paar problemen: *goede doelen schrijven ook fiscale atesten uit voor giften (wie weet willen bezoekers dat wel) *als dat niet automatisch gaat vrees ik dat het op een scam gaat lijken: "stort alles naar mij en ik stort 95% door" -> klinkt vies...
 10. Hallo, Ik vraag me af of het volgende kan: Ik laat mensen betalen op mijn site voor en dienst en ik heb een lijst van rekeningnummers van goede doelen (en afspraken met hen). Nu wil ik dat er bv 5% van het bedrag naar mijn rekening gaat en de overige 95% naar een rekeningnummer van het goede doel. Ik heb nog nooit een online banktransfer dienst op mijn site gebruikt, enkel paypal. Ik heb al wat opgezocht op internet maar ik vind niets terug over opsplitsen van het bedrag en naar 2 verschillende accounts sturen. Het zou steeds om kleine bedragen gaan (vanaf 5 euro) kan iemand me zeggen of dit mogelijk is? Vriendelijke groet
 11. Dat is dus: er is 50.000 keer een pagina bekeken waarop je advertentie zichtbaar was: * hebben die mensen je advertentie wel gelezen? * hoeveel kliks? In mijn ervaring is hyves heel duur om te adverteren. Maar dat kan natuurlijk van doelgroep/product afhangen.
 12. Het kan zijn dat het volgende al gezegd is geweest (heb het topic vlug overlopen)even over SEO:* urls: /index.php?main_page=index&cPath=4Dit kan beter vanuit SEFurl standpunt (SearchEnginrFriendly).Je doet dit goed in je title tags (de tekst die in de blauwe/half doorzichtige balk van je browser bovenaan staat)Gebruik je keywords (in dit geval kattenmanden) ook in je url. Hierdoor zullen zoekmachines meer waarde geven aan je pagina.Dit is redelijk goed gedaan op /index.php?main_page=conditions hoewel algemene voorwaarden beter was geweest dan conditions.het voorbeeld zou dan /index.php?main_page=kattenmanden worden of nog beter /kattenmanden.* in je code van je contactpagina zie ik " info@....nl" staan. betekent dit dat je email adres er als gewone tekst staat? Dit is niet zo een goed idee met al die spambots die het net afschuimen op zoek naar emailadressen.verder*in je categorieën zie ik:"In deze categorie zijn eind november onze produkten aanwezig. Wilt u op de hoogte gehouden worden, ga naar inloggen en schrijf u in voor de nieuwsbrief."Pas op met datums te plaatsen als je ze niet haalt, komt onprofessioneel over.beter was geweest: "Zodra onze produkten beschikbaar zijn kunt u ze hier bewonderen.Wilt u op de hoogte...*2 puntjes die al eerder gezegd zijn:-je hebt een zoekmodule maar je geraakt daar enkel via de sitemap.-maak je logo aanklikbaar om ook zo terug naar de homepagina te gaan. Zeer veel mensen zijn dit gewoon.Succes!
 13. hoewel ik een grote filmfan en dvdkijker ben spreekt dit mij helemaal niet aan. Vooral de schrik op "rotfilms" of dubbels te krijgen zit er goed in vrees ik. Ik dacht aan iets als verschillende dvdpools waar je op kan intekenen. zo zie je dan weer direct welke films je zou kunnen krijgen en aan welke kans ?
 14. ik heb op dit moment 1 uitdaging: mijn wesite upscalen om zo vooral subdomeinen te kunnen gebruiken voor de verschillende categorieën. Dit houd in een nieuwe databank ontwikkelen en eigenlijk de site grotendeels ook. Daarbij 2 problemen: de keuze van het cms systeem en tijd. Maar met dat tweede vecht iedereen wel eens zeker?
 15. waar naartoe? Vraag je af op welke perssites je ze zou willen zien staan. surf naar die site en zoek daar naar persbericht of contact of ... hou die adressen bij en stuur daar je berichten naartoe. redelijk intensief maar op lange termijn de moeite waard. richtlijnen? Daar vind je heel wat lectuur en tips voor via google
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept