Jump to content

CBosch

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Company or organization name
  The Bosch Company
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Van een probleemstelling een doelstelling kunnen maken. Nieuwe ideeen kunnen bedenken en begrijpen dat ICT een essentieel onderdeel is voor nu en de toekomst.
 • My opinion about entrepeneurship
  Wees vernieuwend en altijd jezelf. Don't be OK be the BEST. Zorg ervoor dat hetgeen wat jij op de markt brengt iets toevoegd en zorg ervoor dat het mensen verbaasd. Ga er altijd voor en zet altijd door, tegenslagen zijn normaal en een goed einde garantie bestaat niet.
 1. Beste leden, @Christine: Bedankt voor je reactie. @XiaoDi: Het word een app. Ik ben er inderdaad van op te hoogte dat Apple er niet de makkelijkste in is. Wel ironisch dat ze bedrijven als Facebook en Google dan wel toestaan. (eigen belang) @Benm: Bedankt dat inzicht over de oorlog had ik nog niet zo bekeken maar klinkt uiteraard logisch. @Willem Joosten: Excuses, het betreft een app voor alleen Android (Apple wordt zoals omschreven waarschijnlijk lastig) Het enige wat je nodig hebt is een app meer niet. De app is gratis en word grofweg gefinancieerd uit andere middelen maar is niet relevant voor de vraag. @Edo van Santen Bedankt voor de contactpersoon! Ik zal hem morgen contacten. @Raoul K Bedankt voor je uitleg, ik ga je reactie verder onderzoeken.
 2. Ik heb de reacties van iedereen gelezen hier zal ik vanavond op reageren. Alvast bedankt!
 3. @ Willem Joosten: Bedankt. Ik zie dat deze voor iedereen toegankelijk wordt en er gebruik van kan worden gemaakt vanaf 2014. Deze zal dan neem ik aan ook te gebruiken zijn voor de smartphone. @ Derek-Jan: Bedankt voor je reactie. Je suggestie voor 'WAAS' zal ik verder gaan uitzoeken. De tip van de Garmin zal ik ook zeker meenemen. @ErwinL: Ook jij bedankt voor je reactie. Van jou zie ik weer een ander soort van GPS systeem namelijk 'DGPS' ik zie dat deze in Nederland beperkt bereik heeft. Heb je enig idee of het voor die plaatsen op de smartphone te ontvangen is? Om antwoord te geven op je vraag. Ja je zou het bijvoorbeeld kunnen vergelijken om iemand in een mensenmassa te kunnen terugvinden. Het gaat echt om precisie bij het idee. Ik hoor verschillende systemen nu die te gebruiken zijn, ik hoor graag van meer mensen. Alvast bedankt iedereen!
 4. Beste Siemi, Handdoek in de ring gooien lijkt me niet nodig. Immers McDonald's enz. zijn ook niet in 1 dag opgebouwd. Wat ik zie is dat er op het woord 'Thai Essen' 18.000 keer opgezocht word in Duitsland. Andere zoekwoorden met betrekking op hetgeen wat jullie doen wordt ook redelijk goed op gezocht. Simpele vraag dus, wat doen jullie aan internet? Een goede website is namelijk een essentieel onderdeel om gevonden te worden.
 5. Voor een nieuw idee heb ik een vraag voor op dit forum. Het idee zal uitgevoerd worden voor op de smartphone en heeft te maken met GPS. Details voor een antwoord op de vraag hoef ik niet te geven. Als ik mijn navigatie op mijn mobiel aanzet dan geeft hij met een stip aan waar ik me momenteel bevind. Echter is deze stip vrij groot en is het in werkelijk een gebied van wellicht 25 bij 25 meter. Weet iemand of je ook een GPS systeem kan ontwikkelen die exacter aangeeft waar iemand zich bevind? Bijv een stip die de werkelijkheid van 1 bij 1 meter kan weergeven in een stip en op het moment als je loopt je het al ziet bewegen? Het idee is verder in goede ontwikkeling echter kan het alleen gerealiseerd worden wanneer we antwoord krijgen op deze vraag. We hebben hier onderzoek naar gedaan maar niemand kon ons hier goed antwoord op geven. Alvast super bedankt.
 6. @TwaBla De nachtclub is momenteel van de baan aangezien ik erachter ben gekomen dat de markt momenteel voor een nachtclub niet zo denderend is. De schoenen daar in tegen heb ik in principe helemaal rond. Ontwerpen zijn af de afspraken zijn gemaakt alleen nu moet ik nog zoeken naar investeerders en nog een plan schrijven om te kijken hoe te verkopen. Weer even ontopic: Dank jullie wel voor de reacties ik zal eens kijken naar de tips die jullie hebben gegeven!
 7. Beste HL'ers!, Als je een goede fles drank hebt gevonden in het buitenland en daarvan de leverancier hebt weten te achterhalen wat moet je dan vervolgens doen om dat product naar Nederland te krijgen. Dus dan denk ik aan importvergunning/drankvergunning? Het idee is om vervolgens je eigen Label (etiket) erop te plakken en het te verkopen als je eigen merk eigenlijk een beetje zoals het heel veel gebeurd. Je maakt dan van een blanco fles drank je eigen merk. Waar moet je op letten en is dit te realiseren? Alvast bedankt!
 8. Heb zoiets van jong ondernemers gehoord en die hadden als oplossing om i.p.v. het spel te bedrukken op karton het nu te laten bedrukken op een kleed van stof. Dit scheelde ze zo om en nabij de 15 euro per bord! Misschien een idee? Wel rekening houdende met dat als men een pion verzet graag het geluid wil horen 'Tik, tik, tik, tik' en dat het liefste 6x of vaker natuurlijk. Maar ik weet niet precies wat het spel inhoud dus misschien is een stof kleed niet zo'n gek idee! Succes!
 9. Helemaal super dat je deze online hebt gezet! Ziet er netjes uit.
 10. @Qnieuws Bedankt voor de info! Nadat er een businessplan is gemaakt en een marktonderzoek zal je inderdaad tegen dit soort dingen stuiten maar daar is het dan ook voor bedoeld. @MichelDraaijer Bedankt voor je adviezen. Ik zal ze zeker meenemen in mijn doel om de unieke club te realiseren. Echter je tip over mijn ideeën uitvoeren in een bestaande club is gedeeltelijk te doen. De uniekheid van de club die ik wil beginnen ligt 'm juist in de bouw van het pand etc. Dus de dure investeringen kan ik niet onderuit komen aangezien die cruciaal zijn om dit unieke concept te laten slagen.
 11. @Tjeng Bedankt voor je uitgebreide reactie, ik vind die echt super. Alles wat je zegt daar heb je gelijk in en ik denk ook dat dat de manier wordt waarop ik dit plan zal moeten uitwerken. Super bedankt!
 12. Ik zou afzien van posters/flyers. Waar ik heel erg van hou is meten. Weet je bijvoorbeeld hoe je Adwords goed instelt of hoe je de SEO goed geregeld kan krijgen? Op deze manier zorg je er al voor dat je een bepaalde doelgroep bereikt die ernaar opzoek zijn. Zo bespaar je onnodig weggegooid geld in posters en flyers die het minimum opleveren want jij hebt niet de informatie die grote bedrijven wel hebben bij het verspreiden van dat soort marketing gerij.
 13. De dingen die mij als eerste opvielen zijn als volgt: Je slogan is in principe heel sterk maar slecht leesbaar. Banner reageren schokkerig. Ook heb je rekening te houden met een bepaalde doelgroep. Dit zijn waarschijnlijk mensen die daar ook mee bezig zijn. Enig idee hoe je deze benaderd? Heb je qua SEA en SEO alles op orde? Weet je hoe je hieraan kan werken? Weet je een beetje hoe Google redeneert. Dit zijn wel essentiële dingen voor een webshop al dan niet de belangrijkste. Ik zou je er eventueel belangeloos bij willen helpen. Ook ben ik benieuwd wat je insteek is. Haal je bijvoorbeeld mensen binnen via 'houten speelgoed' op Google? Zo ja, dit hoeven niet mensen te zijn die specifiek ook duurzaam speelgoed zoeken. Mocht je men zo binnenhalen dan is het assortiment voor die groep vrij klein. Ik hoor het wel van je.
 14. @TwaBla Ik verwacht inderdaad niet dat een geldschieter snel geld leent aan een persoon die totaal geen ervaring heeft in de branche. Maar als ik de geldschieter was zou ik wel heel goed kijken of de persoon in kwestie goede plannen heeft. Desondanks is ervaring in de branche geen overbodige luxe dat ben ik met je eens. Bedankt voor je tip! @Derek-Jan Een brouwer of drankenleverancier benaderen is misschien niet zo'n gek idee. Maar heb je enig idee waarom juist hen? Uiterraard snap ik het maar is het gebruikelijk dat ze eventuele goede plannen realiseren? en staan ze daar überhaupt open voor is daar ruimte voor binnen het bedrijf? Ook jij bedankt voor de tip.
 15. Beste Wouter, Dat is zeker een idee. Alleen de uniekheid ligt meer in de totaliteit van de club. Dus van het gebouw tot aan de stoelen waar men opzit bij wijze van. Het is niet zo zeer dat ik een uniek thema heb bedacht wat men naar de club trekt. Wel is daar natuurlijk over nagedacht alleen is dat verder niet uniek. Misschien dat ik niet helemaal duidelijk ben geweest in het topic dat kan want 2 mensen reageren nu met het idee om het in een andere club uit te voeren maar dit is dus niet mogelijk.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept