Jump to content

Jero

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen enkele
 1. Bij elke post check ik de reuzen en kneuzen en helaas worden er veel anonieme reuzen en kneuzen gegeven. Vooral anonieme kneuzen vind ik storend. Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd wie nu die anonieme kneus geeft. Als de nickname van de gever openbaar gemaakt word verhoogd dat de drempel om een reus/kneus te geven wat in mijn ogen een positief gevolg heeft namelijk dat reuzen/kneuzen goed beargumenteerd worden. De compensatiereuzen storen mij ook dus dat probleem is dan ook voor een groot deel opgelost (drempel is te hoog voor onzinnige kneuzen) Wellicht ben ik de enige die zo denkt vandaar de poll :)
 2. Daarvoor is iDeal ontwikkeld.. Wellicht beter aan de man brengen? Voor 16.00uur betaald morgen in huis* *alleen met ideal betalingen Maar ik begrijp de frustratie. Als er iemand bij mij een bedrag overmaakt met ING naar mijn Rabobank rekening op een vrijdagmiddag staat het er meestal pas maandag op. In de tussentijd kan ik helemaal niks.
 3. Is een goede baan zoeken en sparen geen optie?
 4. Ik importeer uit China en maak hierbij gebruik van koeriersdiensten. (voornamelijk DHL) Nu vroeg ik mij af of het mogelijk was om de verschuldigde 19% BTW, invoerrechten en inklaringskosten op rekening te betalen? Reden hiervoor is dat ik dan geen kasboek hoef bij te houden (al het betalingsverkeer verloopt dan via Internet) en omdat ik niet altijd losgeld thuis heb. (Edit: vraagstelling veranderd teveel glaasjes op..)
 5. Ja die knopjes zijn in dit forum precies omgedraaid ik had er ook last van :)
 6. Het duurde 10 seconden voordat de site geopend was. Hierdoor ga je heel veel potentiële klanten verliezen die wegklikken en naar de concurrent gaan. Een gemiste kans. Nu snap ik dat je met een SEOshop licentie die shared hosting er gratis bij krijgt (ter waarde van 10 euro paar jaar?) Maar die maandelijkse licentiekosten + x% omzetfee beperkt wel enorm je groei. Houd daar iig wel rekening mee. Hoe meer omzet je maakt hoe meer je moet afstaan. Heeft totaal niet mijn voorkeur.. Verder gebruik je voor de product text 2 verschillende blauwkleuren die, behalve dat ze met elkaar vloeken, nergens in het ontwerp van je website terugkomen. Ook zie ik het nut van het nederlandse vlagje niet in als er geen engelse versie beschikbaar is. Weglaten dus ;) Dit moet 7 werkdagen zijn :) 40 werkdagen? Lol? 30 dagen is maximale leverstermijn daarna heeft de consument het recht om de overeenkomst te ontbinden. En zo kan ik wel doorgaan.. Je kunt beter een jurist naar jouw algemene voorwaarden laten kijken want het is echt een zooitje.
 7. Klopt. Dit mag inderdaad niet. Alhoewel vele webwinkeliers deze regel aan hun laars lappen. Wat ik persoonlijk storend vind is dat ik de algemene voorwaarden eerst moet downloaden voordat ik ze kan lezen. Dit wekt bij mij de indruk dat je de rechten van de consument zoveel mogelijk uit het zicht wilt houden.
 8. Kort en bondig: Nee. Je hoeft geen grote inkopen te doen. Je plaatst pas een order als een klant een bestelling bij jou heeft geplaatst. Dropshipping
 9. Allereerst mijn complimenten dat je al op zo'n jonge leeftijd iets hebt opgezet. Top! Echter als ik aan stuiterballen denk, dan denk ik aan ingegooide ramen, deuken in auto's, stikkende dieren en kinderen en boze ouders die de stuiterballen (terecht) afpakken. En wellicht is dit ook de reden waarom zou je zo weinig concurrentie hebt en geen respons krijgt op je brieven. In mijn ogen is het geld dat gebruikt wordt voor Google Adwords en ander promotiemateriaal voor dit product dan ook zonde van het geld. (m.a.w. je zou het geld beter kunnen besteden in een project wat meer geld opbrengt) Nu is het uiteraard niet mijn bedoeling om je de grond in te boren dus draag ik mijn steentje bij in de vorm van een suggestie: Al eens gehoord van de Powerball? Leuk speelgoed met een therapeutische werking. De powerballs zijn te bedrukken en uitstekend geschikt als relatieproduct, promotie materiaal etc. Omdat powerballs een therapeutische werking hebben is je doelgroep ook vele malen groter dan stuiterballen: Je zou alle bejaardenhuizen in Nederland kunnen aanschrijven. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar en sommige geven ook licht in het donker dus je zou ook scholen kunnen aanschrijven. Kortom ik zie veel meer mogelijkheden met powerballs dan stuiterballen. PS: Ik heb verder geen aandelen in powerballs en kan je ook niet helpen met leveranciers ;)
 10. Ik zal mij even kort voorstellen: Ik ben een (retro)game liefhebber en een enthousiast verzamelaar en al jaren is het illegale aanbod van bootleg (illegale namaak) games en consoles en inbreukmakende apparaten (lees: flashkaarten) voor mij en vele andere liefhebbers een doorn in het oog. Ik heb het hier voornamelijk over het aanbod op tweedehands sites als marktplaats, speurders, ebay etc. Nu weet ik dat je dergelijke sites kan tippen, maar dit heeft in de praktijk geen enkel nut. Hooguit worden advertenties verwijderd waarna ze doodleuk herplaatst worden. Voor partijen als Stichting Brein en SNB-React zijn deze cases niet interessant genoeg wat ik mij uiteraard kan voorstellen. Tijd = geld en het is zinvoller om achter de grote jongens aan te gaan. (lees: fabrieken) Echter zijn er malafide aanbieders actief die door grijze import van deze bootlegs en andere troep de hele markt verzieken. Waarvan sommige al maanden en andere zelfs jaren actief mee bezig zijn. Afijn ik heb al jaren het idee gehad om een non-profit stichting op te richten om zelf mijn steentje bij te dragen en ik weet dat er heel veel mensen zijn die (vrijwillig) mee willen werken. Door tijdgebrek is het er eigenlijk nooit van gekomen. Waarom dit topic? Onlangs wilde ik een aanbieder rapporteren en nadat ik het formulier melding van inbreuk ontving van marktplaats las ik de volgende zin: Aangezien ik niet de eigenaar ben van de intellectuele eigendomsrechten en ook geen geauthoriseerde tussenpersoon ben kan ik hier niks mee. Ik kan de informatie hooguit doorspelen naar bovengenoemde partijen (die er dus niks mee doen) Mijn doelstelling (en die van andere game liefhebbers) is een einde aan het illegale aanbod van bootlegs en andere niet-gelicentieerde troep op tweedehands sites. Mijn vraag is: Hoe nu verder? Een afspraak maken met een notaris en een stichting oprichten? Na de stichting de eigenaren (Nintendo, Sony, Microsoft, etc) contacteren om te vragen om de stichting te authoriseren om inbreukmakende advertenties te laten verwijderen? Ik heb al uitgezocht wat het verschil is tussen een stichting, een vereniging en een Coöperatieve Vereniging. En een stichting leek mij de beste keuze aangezien ik (in de toekomst misschien 'wij') geen geld aan de eigenaren vraag. Alles gebeurd op vrijwillige basis en de relatief lage kosten zal ik uit eigen zak betalen. Wellicht kan ik grote dossiers van hardnekkige aanbieders doorspelen naar andere partijen zodat die strafrechtelijke stappen kunnen ondernemen (dat is namelijk niet mijn doelstelling) maar dat is maar een idee. Kortom: Hoe nu verder? Elke feedback wordt zeer op prijs gesteld :) Bedankt! Jero
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept