Jump to content

Wouterjan_

Legend
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Corry Besselingplantsoen 32, Pijnacker, 2642DE, Netherlands
 • First name
  Wouterjan
 • Last name
  Stikkel
 • Company or organization name
  Stuiterballen.com
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Sitedeals
  Webshopfo

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Enthousiast zijn. Houden van wat ze doen.
 1. Misschien kun je cafe eigenaren (die aan de andere kant van het land zitten) vragen om er feedback op te geven? Die zullen met de ervaring die ze hebben misschien nog beter kunnen mee kijken en denken of het plan haalbaar is of niet.
 2. Sterk dat je direct in het zoekvak kan beginnen met typen! Wel heb ik ruzie met het uitklap menu. Als ik dan een subcatogorie wil aanklikken verdwijnt de uitklapbar soms bij mij. Verder misschien Voorwaarden en contact omwisselen. Maar misschien omdat je zoveel producten heb zou ik de zoekbar nog prominenter maken En misschien de slidephoto's wat minder. Dat mensen direct zien dat ze kunnen zoeken en sneller bij het product komen dat ze zoeken.
 3. 06 kán een hobby indruk geven. Maar meestal hebben klanten als ze bellen vanzelf door dat je mobiel opneemt. Soms heb je wel eens dat je een net nummer belt en dan vervolgens de trein op de achtergrond hoort vertrekken. Dan vind ik dat je beter gewoon een 06 op je website kan vermelden en dat je daarmee altijd mobiel bereikbaar ben. Dan eerst de suggestie wekken dat je een kantoor telefoon belt en vervolgens alsnog iemand mobiel aan de lijn krijgen.
 4. Kunnen we morgen live mee luisteren met het WWV13 verslag? Dat je daar met zo'n grote anntenne rond loopt :) Of ben je nog niet zo ver.
 5. Helemaal mee eens! Delen wij wel mooi samen de 26 plek! :)
 6. Ik denk het niet. Mijn doelgroep is (fictief) heel Nederland. 2% daarvan bestelt echt niet bij mij helaas. 1 Bepaal je echte doelgroep 2 Bepaal hoeveel daarvan online je producten zoeken 3 schat in hoeveel van die mensen je op jouw shop kunt krijgen 4 En van die mensen die op je site komen zal 0-5% bestellen (gemiddeld) Ik kan onderbouwen waarom ik in dit geval 2% noemde. :] In zijn voorbeeld heeft hij het over 25000 potentiële klanten. Blijkbaar is het dus een best wel specifiek product met een specifieke doelgroep. En dan zal het percentage hoger zijn dan bij een product waarbij de doelgroep heel Nederland is. :)
 7. Beste Maso, Bedankt voor je reactie. Maar zoals ik al zei is dit aantal fictief. Het gaat mij om de manier van de berekening. Je zou dan eerder in de buurt zitten als je bijv. uitgaat van 2% van je doelgroep die besteld.
 8. Welkom op Higherlevel, vr1, (hosting) Wat een goede hosting is zijn de meningen over verdeeld. Ik zal je de naam van het bedrijf waar ik host via pm sturen. Ik ben daar zeer tevreden over. Let wel op dat je een hosting pakket nodig hebt met een eigen ip adres. Dit vanwege het benodigde SSL certificaat. vr2. (kosten specifiek voor een webshop) Aan welke kosten moet ik denken bij een webwinkel? Buiten de normale bedrijfskosten Een thuiswinkelwaarborg is een optie, niet verplicht. Verder moet je rekening houden met afschrijving op voorraad. Is afhankelijk van wat je wil gaan verkopen natuurlijk. Maar defecte kun of onverkoopbare retouren kun je altijd hebben. Verder nog een link naar een website waar je aardig wat nuttige informatie kan vinden over het opzetten van een webshop. ( http://www.webwinkelopzetten.nl/) vr3. (aantal klanten) Hier maak je een fout in je berekening. Je gaat er van uit dat Iedereen uit je doelgroep ook daadwerkelijk besteld. In praktijk, ook afhankelijk van de situatie, is dat natuurlijk véél minder. vr4. (tips) -
 9. http://www.kvk.nl/ondernemen/bedrijf-starten/uw-eigen-bedrijf-in-10-stappen/ merkregistratie belastingdienst internetaankopen Hier staat denk ik al heel wat informatie waar je mee verder kan. En het is niet dat we je vragen niet willen beantwoorden. Maar ik denk dat het voor jezelf beter is om eens andere ondernemer(s) te spreken. Die je gewoon veel beter kunnen vertellen en uitleg geven over de basis dan ik zou kunnen doen via dit forum. Ik denk dat je je nog iets meer op de basis van een bedrijf beginnen moet richten. Wat komt er bij kijken. Daarna verder met uitwerken van een goed plan op papier. Maar als je daarbij iemand kan in je omgeving kan opzoeken die je daarbij kan helpen is dat altijd handig. edit: Oh zit ik nu met mijn lange link de hele topic opmaak te verpesten? :)
 10. Ik denk dat mensen dat niet zo erg vinden. En op zich denk ik dat redelijk wat informatie wat je nu vraagt ook al wel op internet te vinden is. Maar inderdaad zoals Wouter al aangeeft. Zoek eens iemand op in je omgeving die een eigen bedrijf heeft. Die zal je veel kunnen vertellen en je een beeld kunnen geven van ondernemen. Succes! En stel gerust nog vragen mocht je ze toch niet beantwoord krijgen.
 11. Ik moet geloof ik even mijn voorspellingen bijstellen. Met 1-2 verliezen kan natuurlijk niet. :(
 12. Het lijkt me erg leuk! @ Jeannine, mijn doelgroep voor de daadwerkelijke aankoop zijn vaak ouders van jonge kinderen. Zover ik daar zicht op heb is het vaak ook het kind wat op de website komt en dan de ouders tot aankoop zetten. Het idee van testpersonen is wel een leuk idee! Hoewel ik denk dat je met het advies van de experts en de andere webshopeigenaren ook al heel ver komt. Qua vervoer heb ik geen rijbewijs dus met de auto houd het op :) Maar met het OV kan ik overal komen. Mocht er nog iemand vanuit omgeving Delft Rotterdam gaan houd ik mij nog wel aanbevolen voor een lift.
 13. Kunnen jullie er daarna stuitenballen van kopen :P Na, laat ik het houden bij 100 stuiterballen voor nr 1. 50 voor nr 2 en 10 voor nr 3 :) (Of minder als je geen idee hebt wat je met 100 stuiterballen moet :p)
 14. Als iedereen die zegt dat hij 1e wordt nu eens 1000 euro inlegt als 1e prijs, als je wint raak je het toch niet kwijt :P ;D
 15. Wat een werk zeg om dat allemaal in te vullen! En nu maar wachten tot het zover is ;D Oh en ik heb nog wel voetbal stuiterballen voor de top 3 winnaars :P
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept