Jump to content

TopWesselton

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Chiel
 • Last name
  Wessel
 • Company or organization name
  TopWesselton
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Bedankt voor al deze info! Ik zal alle bruikbare informatie verwerken! ;)
 2. Klopt. Dit mag inderdaad niet. Alhoewel vele webwinkeliers deze regel aan hun laars lappen. Wat ik persoonlijk storend vind is dat ik de algemene voorwaarden eerst moet downloaden voordat ik ze kan lezen. Dit wekt bij mij de indruk dat je de rechten van de consument zoveel mogelijk uit het zicht wilt houden. Dit is totaal niet de bedoeling! Ik kan me indenken wat voor idee dit bij de consument schept en zal je feedback dus verwerken!
 3. Bedankt dit ga ik zeker aanpassen! Bedankt voor je reactie! Ik heb inderdaad last met de contact & winkelmandje button, de phper geeft aan niet te weten hoe dit opgelost moet worden. Heeft iemand hiervoor misschien een oplossing? ??? Heb je toevallig een goede website waar ik meer over SEO kan lezen om zo de website te kunnen optimaliseren? Alvast bedankt! :D We zijn nog bezig met het verwerken van de nieuwstopic in de admin panel, ik zal hier binnenkort veel gebruik van gaan maken! Wat meer vertellen over de visie en missie van TopWesselton is inderdaad een goede! Dit zal ik binnenkort verwerken onder het kopje "over ons". Bedankt! Bedankt! Ik zal hier morgen even voor gaan zitten en kijken hoe ik deze statement wil onderbouwen. Ik houd u hierover op de hoogte! Bedankt voor uw reactie! - Uitstekende service staat uitgelegd bij "ons keurmerk", maar dit is ook heel oppervlakkig ik zal hier dieper op ingaan. Misschien is het ook een idee om van de 6 groene v'tje een link te maken, waardoor de consument meteen de gewenste (gevraagde) informatie heeft. - Volgens het Thuiswinkelcertificaat moet ik die algemene voorwaarden hanteren, daarom staan ook alleen die algemene voorwaarden op de site. Daarnaast is de algemene voorwaarden die ik voorheen had precies het zelfde. - Zou u een link kunnen sturen van het desbetreffende horloge waar het I-icoontje het niet bij doet? Bij mij doet deze het namelijk wel. Alvast bedankt!
 4. Omschrijving van je concept: Beste HL'ers, Al een geruime tijd ben ik bezig met het opzetten van een internet bedrijf. Nu dat hij af is, zou ik graag feedback & tips hoe ik de website kan promoten/ positioneren van jullie ontvangen. De website is: http://www.topwesselton.nl/ Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Chiel van Wessel Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: De website is al gelanceerd. Op het gebied van marketing: - Flyers printen - Aanmelden bedrijvengidsen - Aanmelden socialmedia platformen - Het verloten van een horloge: http://www.topwesselton.nl/index.php/default/nieuwsbrief_actie Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Fouten constateren & tips op het gebied van marketing. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: TopWesselton probeert de weg tussen een fysieke winkel en een internet winkel kleiner te maken dmv goede service. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Feedback die TopWesselton helpt om haar tot een succes te leiden/ te positioneren.
 5. Modeshow bij uw bedrijf voor de deur, met kleding die te koop is in uw winkel?
 6. Ik ben het met Highio eens, aan het begin is het naar mijn idee verstandig om samen te werken met een bestaande keuken. Naast lagere kosten kunnen zij je helpen in deze markt bv connecties. Tenzij je natuurlijk veel centjes hebt dan schaf je gelijk een gehele keuken aan! ;D
 7. Misschien een beetje aan de late kant, maar de volgende website is ook erg handig mbt logo, huisstijl, banners etc. http://www.ontwerpen-voor-geld.nl/
 8. Pagina beveiligen tegen kopiëren? Lost het probleem niet direct op (print screen), maar is makkelijk toe te passen en belemmert de kopieerder. Tijdelijke oplossing dus :P
 9. Google heeft hiervoor een handig programma, deze helpt je om de juiste zoekwoorden te vinden en hoeveel concurrentie je hebt met het desbetreffende zoekwoord. Google programma: https://adwords.google.nl/o/Targeting/Explorer?__c=1000000000&__u=1000000000&__o=kt&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none Daarnaast kun je de conversie verhogen door de zoekwoorden specifieker te maken, als voorbeeld: "Horloge kopen" in plaats van "Horloge". Het nadeel is da nwel dat je op deze wijze het aantal hits verlaagt, maar het aantal hits die tot conversie overgaan zal stijgen.
 10. Het boek "Internetmarketing voor Dummies", is ook erg handig! Samen met het boek maak je stapsgewijs een internet marketingplan. Het nadeel is wel dat het alleen betrekking heeft op marketing via internet. Al is het ook een belangrijk onderdeel van het marketingplan. (:
 11. Weer wat geleerd, zal het onthouden ;)
 12. Naar mijn idee moet het maatschappelijk kapitaal minimaal 18.000 zijn om een BV op te richten. Van dit bedrag moet je een geïnvesteerd vermogen hebben van 20% en een geplaatst kapitaal van 25%. De overige 55% dien je te onderbouwen, maar niet te bezitten op het moment van de oprichting. Als BV kunnen er aandelen verdeeld worden op naam, misschien is het zoeken naar een investeerder een oplossing. Ps. ben student dus kan het fout hebben.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept