Jump to content

Zaphod

Super Senior
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Generaal Vetterstraat 2-1, Amsterdam, 1059 B, Netherlands
 • First name
  Pim
 • Last name
  Bliek
 • Company or organization name
  PingWings
 • Website address
 • How did you find us:
  partner-site
 • Blog

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.dreamstart.nl
  w

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Met passie werken, liefde hebben voor hun vak. Ik help graag bedrijven die door de IT bomen hun bos niet meer zien. Die inzicht willen krijgen in hun IT en deze willen verbeteren. Dit kan een projectevaluatie betekenen, of een inventarisatie van uw IT architectuur. Maar ook een herinrichting van uw software development processen of beheerprocessen.
 • My opinion about entrepeneurship
  Leuk, spannend, altijd veranderingen!
 • My opinion about innovation
  Innovatie is het vermogen om sneller te zijn dan de veranderende wereld. Helaas lopen we in Nederland vaak een beetje achter de feiten aan. Gelukkig zie ik hier op Higherlevel.nl dat het ook beter kan!
 1. En het kan zelfs op een Linux / UNIX commandline met de goeie tooling :). Afhankelijk van hoeveel foto's het omgaat zou ik kiezen voor een geautomatiseerde oplossing.. Als je al Photoshop gebruikt kun je ervoor kiezen om een automatische 'action' aan te maken. Deze kun je exporteren, en dan sleep je gewoon je foto's hierop. Op een Apple kan je dan nog allerlei vernuftige handigheidjes doen met Automator om je foto's dan nog weer in een mapje "klaar" te stoppen ofzo. Succes!
 2. Overbodig, ouderwets en idioot instituut, die hele KvK. En dan nu een netwerksite.. WOEHAA!! Alsof ze daar ineens wakker zijn geworden en even zijn vergeten dat we Higherlevel, LinkedIn enz enz enz al lang hebben. Opdoeken die tent. Kost alleen maar geld en ik heb werkelijk nog NOOIT iets gehad aan die tent... Kost alleen maar geld. Overigens heb ik dit al eens aangezwengeld bij Mei Li Vos, 2e kamerlid voor de PvdA. Zij is het met me eens dat 't een overbodig en ouderwets instituut is maar geeft aan dat ze geen kamermeerderheid kan vinden om hier iets aan te doen. CDA en VV
 3. Is het geen idee om je shop toch te splitsen in verschillende niches? En dan allemaal onder dezelfde webshopengine met dezelfde winkelwagen? www.pdashop.nl doet dat bijvoorbeeld. Die hebben allerlei URL's met verschillende landingpagina's, zoals smartphoneshop.nl enzo geloof ik. Kijk eens naar hoe zij dat doen!
 4. Ik sluit me bij Peter aan. Tenzij je zelf ervaring hebt met een UNIX / Linux shell prompt...
 5. Ik heb nu sinds enkele weken een Poken in huis... en draag 'm bij me... Maar ben nog niemand met zo'n ding tegen gekomen hahahaha. Echter... morgen bij Annedien langs, en die heeft er ook 1! Maar goed, daar heb ik al contactinfo van haha. Poken's gaan pas echt een hit worden als ehm... het populair wordt... Zoiets moet momentum bereiken, en dat zie ik helaas nog niet.
 6. Je zou ook een VPN (Virtual Private Network) kunnen overwegen. Dan kunnen je buitendienst medewerkers via een normale internetverbinding een versleutelde verbinding maken naar je kantoor, en dan kunnen ze precies zo werken als wanneer ze op kantoor zouden zitten. Je bouwt een versleutelde tunnel naar je lokale netwerk op kantoor. Erg handig als je nu of in de toekomst meer applicaties wilt gaan aanbieden aan medewerkers buiten de deur. Een provider die 150 euro rekent voor een emailadresje aanmaken? Sorry dat noem ik diefstal! Dat is absurd. Mocht je op zoek zijn naar een sparringpar
 7. Sja ik sluit me helaas aan bij de rest. Ik heb 't nog geen 5 seconden uitgehouden, en de tekst nauwelijks gelezen. Die kleuren! Daarnaast is het een aanrader om eens goed naar je CSS te kijken, want in Safari (mac) staan dingen in ieder geval heel vreemd uitgelijnd. Misschien alleen naar gekeken in IE? Ik kan je aanraden om of er zelf veel meer tijd in te steken (en je design op de schop te doen) of er een prof aan zetten. Designers (van websites) kunnen echt hele mooie dingen. En er zijn ook nog eens hele goeie die je gelijk helpen met je (online) identity en dat samen met jou niet all
 8. Zaphod

  Sporten!

  Sja naast het harde werken wil ik toch ook wat meer aan sport doen.. Gezonde geest in een gezond lichaam enzo ;). Heeft iemand een goeie tip voor een fijne sportschool? Regio Hoofddorppleinbuurt, A'dam. Geen macho-kijk-mij-eens-spierballen-hebben-tent, en ook geen kijk-mij-eens-mooi-het-hipste-pakje-aanhebben-tent bij voorkeur... Gewoon relaxt, prettig en als 't ff kan niet de hoofdprijs. Wat geven jullie uit aan de sportschool? Sites waar ik op kijk van fitnesstenten zijn erg summier. Op de 1 of andere manier durven ze allemaal hun prijzen niet online te zetten. Ze willen dat j
 9. Na een paar jaar 'gewoon' freelancen begint 't te kriebelen. Toch maar weer serieus aan het ondernemen. Meer ondernemen, minder 'uurtje factuurtje'. Leuk uitdaging! De omstandigheden zijn de katalysator van het idee dat al een tijdje borrelde. Dus... ook maar weer eens terug naar HL! Sowieso erg leuk om weer eens terug te zijn, en ook weer erg leuk voor de inspiratie. En altijd leuk om anderen ook weer te kunnen helpen.
 10. Leuk om te zien dat 't topic dat ik ooit ben gestart nog zo actief is! Terwijl ik veeeel te lang niet op HL ben geweest... Ondertussen zelf ook weer bezig met Adwords... Als ik meer ervaringen heb ermee.. dan horen jullie het! (staat pas een dag aan die campagne).
 11. Marloes, ik heb je even een PM gestuurd. Wat je nodig hebt is ergens een hosting accountje. Dit is zo te regelen bij elke serieuze provider. De Wordpress installatie is heel simpel (voor een IT nerd ;)). Daar heb je echt die theme bakkers niet voor nodig. Kortom, met wat HL'ers kom je er ook wel uit ;).
 12. Klopt ;). Ik denk dat je zoiets ook alleen moet doen, in welk land dan ook, als je de cultuur GOED kent. Een vriend / partner die je 100% vertrouwt die lokale kennis heeft is onontbeerlijk denk ik.
 13. Toch kan het ook goed gaan.. Vriend van me zit in een kleine startup en die doen hun development in Belgrado, Servie, via een Servische vriend in Nederland. Nu zit die vriend van me (java architect) wel heeeel veel in Belgrado om de boel te begeleiden maar ze zijn zeer tevreden over de resultaten. Het kan dus wel, maar je moet 't goed managen en zelf de boel opzetten. En heel veel verstand van zaken hebben.
 14. De tekst in de FAQ is rechtstreeks van de Belastingdienst site gekopieerd.... Of leg jij als administratiekantoor rechtstreeks voorlopige aanslagen op aan je klanten??? GILLER! Kan echt NIET. Verder rommelig. Standaard lelijk lettertype. Niet overzichtelijk.. En waarom heb ik Flash nodig voor de header? Dat hebben wij hier bij mijn klant niet, dus ik kan het niet zien. En sja dan tabellen. Hier zijn hele godsdienstoorlogen om uitgestreden maar de algemene consensus is tegenwoordig toch wel dat 't lastig is en moeilijk te onderhouden... Ik zou er niet meer mee willen werken!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept