Jump to content

Peter30

Super Senior
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Peter
 • Company or organization name
  Startkracht
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.b2bcontact.nl

Company info

 1. Ik heb hier nog een leuk linkje (Engels) met alles over geld verdienen met een website (28 manieren): http://www.dailyblogtips.com/ways-to-make-money-online-with-website/ succes!
 2. Beste Nail, Echt goed om te horen dat je zulke fijne ambities hebt! Ik heb je site bekeken en deze ziet er mooi en verzorgd uit. Een adverteerder kijkt natuurlijk ook of het er allemaal wel oke uit ziet. Dus dat is prima. Ten 2e kijkt een adverteerder net als een bezoeker ook naar de content die op jouw website staat. Op dit moment staat er nog te weinig op om echt heel interessant te zijn, maar ik zie goede kansen voor je om te groeien. Je doet dat door meer content toe te voegen, dus tekst in combinatie van foto's. Goede interviews met bijvoorbeeld designers of mensen met een
 3. Hallo, Ik heb hier een hele berg Quotes van ondernemers: http://www.b2bcontact.nl/koffiepauze/555-quotes-spreuken-en-wijsheden en in het forum staan er nog meer. Ik pluk er even een paar mooie uit: - er zijn geen problemen maar uitdagingen. - Concordia res parvae crescent - Werk samen om meer te bereiken Deze twee in het kader dat de overheid meer moet samenwerken met ondernemer ipv al maar meer regeltjes te bedenken.
 4. Heb je hun ook met deze feiten geconfronteerd? In de handelsnaam wet staat de naam niet gelijk mag zijn als of sterk lijken op een bestaande naam. Volgens mij is een maatstaaf dat het publiek niet op het verkeerde been gezet mag worden. Je kan ze met deze feiten confronteren en even wachten wat hun reactie is. Misschien stoppen ze er mee en dat scheel heel veel gedoe. Ook omdat ze in dezelfde branche en dorp zitten lijkt mij reden genoeg om het er niet bij te laten zitten. Ik zou eerst goed advies inwinnen bij een juridisch adviseur. Sterkte er mee!
 5. Ik werk met Reeleezee, al een aantal jaren. Persoonlijk vind ik het erg overzichtelijk en in combinatie met een biznerrekening hoef ik mijn bankregels zelf ook niet meer te importeren. Je drukt op 'boeken' en zoekt de jusite post erbij en klaar is kees. Ook handig is dat het bij openstaande bedragen zelf een aantal suggesties geeft en dat er ook het aantal % achter staat dat ze matchen. Alles is te exporteren als pdf files, facturen worden netjes opgemaakt en het hele pakket is vrij flexibel. BTW overzicht is netjes waardoor aangifte doen een kwestie van minuten is. Snelstart h
 6. Reminder: Vanavond 1e aflevering om 22:30 RTL4 http://www.b2bcontact.nl/laatste-nieuws/448-tv-ik-begin-voor-mezelf http://www.ikbeginvoormezelf.com
 7. Bedankt, lang leve google :) Moet zeggen dat het wel een grote site is met (volgens hun eigen statistieken) 125.000 actieve members, maar goed dat is misschien wat anders dan 125.000 actieve kopers. Je zou toch zeggen dat er mensen moeten zijn met ervaringen. Aan de kneusuitdeler: 'je communiceert veel, maar beantwoord geen vraag' reactie: ik geef aan dat de persoon in kwestie leden van de site zelf kan benaderen, daarnaast ben ik zelf ook benieuwd naar een antwoord, en daarover mag ik best een aanvulling geven lijkt mij. Jammer dat je het zo zwart-wit ziet. Jammer.
 8. Kun je deze vraag niet gewoon aan het bedrijf of aan de webmaster zelf stellen, misschien hebben ze wel cijfers, of kijk eens of je gebruikers via de site kan benaderen om te vragen wat hun ervaringen zijn. Wie weet kom je dan meer te weten, gewoon vragen. Als je meer weet, zou je dat dan in dit forum met ons willen delen?
 9. Wat zou dat moeten zeggen dan? Dat de gemiddelde higherlevel gebruiker hier geen ervaring mee heeft? Of maak je een andere suggestie? Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd..
 10. http://www.nuzakelijk.nl/20090324/ondernemen/kvk-start-sociaal-netwerk-voor-ondernemers/ Ik dacht dat Higherlevel al door Ministerie van Economische zaken gesteund werd.. is dit dan niet wat dubbelop? 2 fora gesteund door hetzelfde ministerie met hetzelfde doel? 'De KvK wil met het eigen netwerk ondernemers “informeren, ondersteunen en verder helpen”. Volgens de Kamer van Koophandel kunnen ondernemers zo op de hoogte blijven van het wel en wee van andere bedrijven in hun branche en regio.' dit is de link: http://hallo.kvk.nl/hallo/
 11. Ik las het volgende artikel: http://www.nu.nl/internet/1932548/site-internetoplichting-offline.html Ik verbaas me toch redelijk over de uitspraak, alhoewel ik niet de details weet. Heb hier op higherlevel ook wel eens discussies gezien waarbij mensen/bedrijven een topic verwijderd willen zien. Hoe moet je als forumbeheerder omgaan met zulke zaken? Je kan toch niet een vrije discussie gaan verwijderen? Door deze uitspraak is een forumbeheerder blijkbaar verantwoordelijk voor de inhoud op zijn site die door anderen is gepost.
 12. ohja, dat is best slim bedacht!
 13. Ik zou dan wel een zakelijkere versie willen, en niet rondlopen met een pandabeer.. Maar dat is mijn mening. Hier nog een artikel over poken: http://www.b2bcontact.nl/netwerken/275-wat-is-poken-en-is-het-ook-handig-voor-zakelijk-gebruik Ik ben benieuwd of er al veel ondernemers zijn die het dingetje al veelvuldig gebruiken en die de visitekaartjes in de kast willen laten liggen.
 14. Hallo Martijn, Je kan al beginnen een 'handtekening' met link naar je website bij te voegen in je HL profiel zodat we je website kunnen bekijken. Je kan via de site van KvK adressen van starters kopen en die benaderen. Verder het actief zijn op nuttige startersfora is handig om met je doelgroep in contact te komen. Je doelgroep moet dan niet het gevoel hebben dat je ze alleen iets gaat verkopen. Veel succes!
 15. In principe denk ik dat het online zetten niet uit maakt maar per wanneer je hier aandacht aan gaat geven. Is ook al eerder gezegd: combinatie met je marketingactiviteiten. Ben je daar al druk mee bezig geweest dan moet je shop zo snel mogelijk online. Mijn ervaring is dat dinsdag zich uitstekend leent. Dinsdag is niet te dicht na het weekend en vaak een rustige dag waarbij mensen net even meer tijd hebben om zich ergens in te verdiepen. Eind van de week zit weer te dicht bij het weekend. Uiteindelijk denk ik dat je je site het beste eerst stil online moet zetten en het onder een kle
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept