Ga naar inhoud

Peter30

Super Senior
 • Aantal berichten

  169
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Peter30

 1. Ik heb hier nog een leuk linkje (Engels) met alles over geld verdienen met een website (28 manieren): http://www.dailyblogtips.com/ways-to-make-money-online-with-website/ succes!
 2. Beste Nail, Echt goed om te horen dat je zulke fijne ambities hebt! Ik heb je site bekeken en deze ziet er mooi en verzorgd uit. Een adverteerder kijkt natuurlijk ook of het er allemaal wel oke uit ziet. Dus dat is prima. Ten 2e kijkt een adverteerder net als een bezoeker ook naar de content die op jouw website staat. Op dit moment staat er nog te weinig op om echt heel interessant te zijn, maar ik zie goede kansen voor je om te groeien. Je doet dat door meer content toe te voegen, dus tekst in combinatie van foto's. Goede interviews met bijvoorbeeld designers of mensen met een nieuwe inrichting, de nieuwste trends op woongebied etc. Zorg dat je gaat opvallen met je site en deel je content via social media. Je komt dan in aanraking met de gewenste doelgroep en daar zitten ook adverteerders tussen. Ten 3e kijkt een adverteerder ook naar het aantal bezoeken, aantal unieke bezoekers en het aantal pageviews. Dat laatste is hoeveel pagina's van jouw website in een maand vertoont worden. De prijs die je kunt vragen hangt af van wie jouw site zullen bezoeken en hoeveel geld er met die bezoekers te verdienen is. Dus kun jij als site ook bezoekers omzetten in kwalitatieve leads voor je adverteerder? Een adverteerder kan je ook gewoon sponsoren, dan doet deze het vooral om de naamsbekendheid en een stukje goodwill. Het allerbelangrijkste is vaak toch dat enige aantallen bezoekers (duizenden) per maand moet krijgen wil je echt interessant zijn. Dit hangt natuurlijk ook samen met de conversie. Heb je niet heel veel bezoekers, maar is je doelgroep reuze interessant en krijgen je adverteerders relatief veel leads dan is adverteren op je site nog steeds interessant. Ik zou op dit moment een paar leuke sponsors zoeken waardoor je de kosten wat kunt dekken en zo structureel je website kunt uitbouwen dmv content en extra features. Lange adem, passie en doorzettingsvermogen zullen je helpen. Heel veel succes!
 3. Hallo, Ik heb hier een hele berg Quotes van ondernemers: http://www.b2bcontact.nl/koffiepauze/555-quotes-spreuken-en-wijsheden en in het forum staan er nog meer. Ik pluk er even een paar mooie uit: - er zijn geen problemen maar uitdagingen. - Concordia res parvae crescent - Werk samen om meer te bereiken Deze twee in het kader dat de overheid meer moet samenwerken met ondernemer ipv al maar meer regeltjes te bedenken.
 4. Heb je hun ook met deze feiten geconfronteerd? In de handelsnaam wet staat de naam niet gelijk mag zijn als of sterk lijken op een bestaande naam. Volgens mij is een maatstaaf dat het publiek niet op het verkeerde been gezet mag worden. Je kan ze met deze feiten confronteren en even wachten wat hun reactie is. Misschien stoppen ze er mee en dat scheel heel veel gedoe. Ook omdat ze in dezelfde branche en dorp zitten lijkt mij reden genoeg om het er niet bij te laten zitten. Ik zou eerst goed advies inwinnen bij een juridisch adviseur. Sterkte er mee!
 5. Ik werk met Reeleezee, al een aantal jaren. Persoonlijk vind ik het erg overzichtelijk en in combinatie met een biznerrekening hoef ik mijn bankregels zelf ook niet meer te importeren. Je drukt op 'boeken' en zoekt de jusite post erbij en klaar is kees. Ook handig is dat het bij openstaande bedragen zelf een aantal suggesties geeft en dat er ook het aantal % achter staat dat ze matchen. Alles is te exporteren als pdf files, facturen worden netjes opgemaakt en het hele pakket is vrij flexibel. BTW overzicht is netjes waardoor aangifte doen een kwestie van minuten is. Snelstart heb ik geen ervaringen mee, dus kan er ook niks over zeggen. ik weet wel dat je met Reeleezee geen verkeerde keuze gaat maken. Succes met je keuze!
 6. Reminder: Vanavond 1e aflevering om 22:30 RTL4 http://www.b2bcontact.nl/laatste-nieuws/448-tv-ik-begin-voor-mezelf http://www.ikbeginvoormezelf.com
 7. Bedankt, lang leve google :) Moet zeggen dat het wel een grote site is met (volgens hun eigen statistieken) 125.000 actieve members, maar goed dat is misschien wat anders dan 125.000 actieve kopers. Je zou toch zeggen dat er mensen moeten zijn met ervaringen. Aan de kneusuitdeler: 'je communiceert veel, maar beantwoord geen vraag' reactie: ik geef aan dat de persoon in kwestie leden van de site zelf kan benaderen, daarnaast ben ik zelf ook benieuwd naar een antwoord, en daarover mag ik best een aanvulling geven lijkt mij. Jammer dat je het zo zwart-wit ziet. Jammer.
 8. Kun je deze vraag niet gewoon aan het bedrijf of aan de webmaster zelf stellen, misschien hebben ze wel cijfers, of kijk eens of je gebruikers via de site kan benaderen om te vragen wat hun ervaringen zijn. Wie weet kom je dan meer te weten, gewoon vragen. Als je meer weet, zou je dat dan in dit forum met ons willen delen?
 9. Wat zou dat moeten zeggen dan? Dat de gemiddelde higherlevel gebruiker hier geen ervaring mee heeft? Of maak je een andere suggestie? Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd..
 10. http://www.nuzakelijk.nl/20090324/ondernemen/kvk-start-sociaal-netwerk-voor-ondernemers/ Ik dacht dat Higherlevel al door Ministerie van Economische zaken gesteund werd.. is dit dan niet wat dubbelop? 2 fora gesteund door hetzelfde ministerie met hetzelfde doel? 'De KvK wil met het eigen netwerk ondernemers “informeren, ondersteunen en verder helpen”. Volgens de Kamer van Koophandel kunnen ondernemers zo op de hoogte blijven van het wel en wee van andere bedrijven in hun branche en regio.' dit is de link: http://hallo.kvk.nl/hallo/
 11. Ik las het volgende artikel: http://www.nu.nl/internet/1932548/site-internetoplichting-offline.html Ik verbaas me toch redelijk over de uitspraak, alhoewel ik niet de details weet. Heb hier op higherlevel ook wel eens discussies gezien waarbij mensen/bedrijven een topic verwijderd willen zien. Hoe moet je als forumbeheerder omgaan met zulke zaken? Je kan toch niet een vrije discussie gaan verwijderen? Door deze uitspraak is een forumbeheerder blijkbaar verantwoordelijk voor de inhoud op zijn site die door anderen is gepost.
 12. ohja, dat is best slim bedacht!
 13. Ik zou dan wel een zakelijkere versie willen, en niet rondlopen met een pandabeer.. Maar dat is mijn mening. Hier nog een artikel over poken: http://www.b2bcontact.nl/netwerken/275-wat-is-poken-en-is-het-ook-handig-voor-zakelijk-gebruik Ik ben benieuwd of er al veel ondernemers zijn die het dingetje al veelvuldig gebruiken en die de visitekaartjes in de kast willen laten liggen.
 14. Hallo Martijn, Je kan al beginnen een 'handtekening' met link naar je website bij te voegen in je HL profiel zodat we je website kunnen bekijken. Je kan via de site van KvK adressen van starters kopen en die benaderen. Verder het actief zijn op nuttige startersfora is handig om met je doelgroep in contact te komen. Je doelgroep moet dan niet het gevoel hebben dat je ze alleen iets gaat verkopen. Veel succes!
 15. In principe denk ik dat het online zetten niet uit maakt maar per wanneer je hier aandacht aan gaat geven. Is ook al eerder gezegd: combinatie met je marketingactiviteiten. Ben je daar al druk mee bezig geweest dan moet je shop zo snel mogelijk online. Mijn ervaring is dat dinsdag zich uitstekend leent. Dinsdag is niet te dicht na het weekend en vaak een rustige dag waarbij mensen net even meer tijd hebben om zich ergens in te verdiepen. Eind van de week zit weer te dicht bij het weekend. Uiteindelijk denk ik dat je je site het beste eerst stil online moet zetten en het onder een klein publiek laten testen, dan eventuele bugs eruit halen en dan keihard promoten! Veel succes met je shop!
 16. Er wordt ook wel gezegd dat ´het weer´ dat bedroefend slecht was tijdens de enquete/peiling erg van invloed was op de antwoorden die de consumenten hebben gegeven. Ik ben benieuwd wat nu de uitkomsten zouden zijn. Ikzelf heb alle vertrouwen, het is vaak een sneeuwbaleffect.. nederlanders zijn vaak wat pessimistisch ingesteld en hand op de knip zit er gewoon in. Verder worden we overstelpt met slechte berichten uit de media.. maar goed ik denk dat er voor de mkb ondernemer niks aan de hand is. De dipjes zitten altijd rond de zomer qua omzet en dat gaat straks wel weer aantrekken denk ik. Persoonlijk denk ik dat het consumentenvertrouwen behoorlijk beinvloedbaar is door vaak niet relevante externe factoren. Immers, de consument laat zich ook juist door bedrijven en media makkelijk manipuleren..
 17. Weet niet of het al genoemd is... en het is ook geen bug maar meer iets dat ik mis. ik vond de dagelijkse quotes altijd erg leuk, zijn in de nieuwe versie verdwenen :-* Verder ziet het er top uit!
 18. Eh daar ben je ondernemer voor... Je moet van te voren een marktonderzoek doen om te testen of er vraag naar je product is en of mensen het willen kopen voor het bedrag dat jij er voor wilt hebben. Ik neem toch aan dat je wel een beetje weet waar je 6 ton in stopt. Je zekerheid baseer je op een goed geschreven ondernemersplan inclusief marktonderzoek en haalbaarheids onderzoek. Je kan dan bij de bank aankloppen of eenbij particuliere investeerder. Maar dan moet je de feiten wel heel goed kennen. Om welk idee gaat het? Of wil je dat geheim houden? succes!
 19. Ik heb het toevallig gisteren uitgeprobeerd. Maar het is zeker (nog?) niet zo goed als google. Ook de donkere lay-out spreekt mij niet zo aan (persoonlijk). Ze hebben een enorme achterstand op google (ook vooral qua naamsbekendheid) maar de ervaring hebben ze wel binnen het bedrijf, dus wie weet. Had een aantal (nederlandse) woorden uitgeprobeerd en de meeste kon het nog niet vinden. Opzich wel goed als google een serieuze concurrent gaat krijgen, want zoals het er nu naar uit ziet wordt/is google het nieuwe microsoft maar dan voor het internet.
 20. Klopt, je kan het beste bbz aanvragen en dan met de inkomsten uit je bedrijf gaan investeren. Veel succes!
 21. Net zoals ik al in het andere topic had geschreven: http://www.alibaba.com Veel bedrijfjes uit China met evt referenties en recensies. succes!
 22. Ga eens kijken op http://www.alibaba.com Genoeg bedrijven uit china (en de rest van de wereld) te vinden en met recensies/ervaringen! Daar vind je vast wel betrouwbare partners. succes!
 23. Stel je zit in de bijstand en wilt een eigen bedrijf starten, dan is de bbz een goede oplossing. Het bedrijf dat jouw ondernemersplan moet toetsen is vaak ook je begeleiding in een voorbereidingsjaar. Dus in dat geval gaan voorgaande redeneringen niet op. Aangezien begeleiding ze nog meer op zou leveren... In het voorbereidingsjaar mag je zelfs op kosten van de gemeente cursussen doen en een lening aanvragen voor de start/aanloopkosten van 2000 euro die als je bedrijf op de fles gaat kwijtgescholden wordt. Ook BBZ is niet oneindig, gaat het niet lukken dan gooien ze je er ook weer uit. Dus voor de serieuze ondernemer is het een optie, immers waarom zou je voor het ondernemerschap kiezen als je zelf de boel niet uit kan werken. Een ondernemer is in eerste instantie toch zelfstandig. Een bbz uitkering neemt je kopzorgen weg, even niet druk maken of je elke maand net je huur en lasten kan betalen. Maar een focus op je ondernemersschap. Zorgen dat je geen winst maakt de eerste periode en winst uit opdrachten herinvesteren zodat wanneer je de jaarrekening moet presenteren je op 0 staat. Dan hoef je ook niks terug te betalen. Ik vind het zelf nog niet zo´n slecht ding. Loopt je bedrijf om aanwijsbare redenen slecht dan is het een optie voor een bbz aanvulling aan te vragen zodat je je vaste lasten kan betalen en je tijd in je bedrijf kan steken om de boel weer op de rails te krijgen. advies: Gewoon een afspraak maken en vastberadenheid tonen. Geloof in je eigen plan en laat je inschrijven voor het voorbereidingsjaar. Je krijgt een minimum uitkering waar je je vaste lasten mee kan betalen (ben je van die zorg af). Gebruik dan dat jaar om je plan met begeleiding inelkaar te zetten. Daarna de lening aanvragen van 2000 eu en je gaat voorbereid van start in de bbz.
 24. Ik heb ondanks de vakantie- en zomerperiode toch een grote oprdacht binnengehaald. Wel een klein Yess momentje van de dag, aangezien alles redelijk stil ligt in deze periode 8)
 25. Geen dank :) Je hebt gelijk, ze weten de prijzen al via de site. Misschien moet je iets meer aandacht geven aan kleine puntjes. Zorg dat de offerte er professioneel uitziet en besteed ook wat aandacht aan de lay-out. Zie het als een sollicitatiebrief, zien je klanten fouten dan verminderd het vertrouwen en kunnen ze afhaken. Laat even weten als je meer succes hebt met een nieuw aanpak.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.