Jump to content

Nali

Senior
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.eigenbedrijf.sta
 1. Hallo, Binnenkort staan we op een beurs en ik wilde eigenlijk een tv huren. Nu blijk ik meer dan 500 euro kwijt te zijn dus nu hebben we besloten er dan maar zelf een te kopen. Dit geldt ook voor de vitrinekast die we wilde huren. Hoe verwerk ik dit in de administratie en krijg ik later dan geen problemen als ik de goederen prive ga gebruiken? mvg Nali
 2. Nali

  Ondernemen eenzaam?

  Doe mijn best, doe mijn best..........
 3. Nali

  Ondernemen eenzaam?

  Voel me nu gelijk minder eenzaam ;) Tijd voor een virtuele lunch, wie schuift er aan? Maar jullie hebben wel gelijk, de start is moeilijk maar ik denk wel dat het went. Vind het heerlijk mijn eigen toko te hebben en verantwoordelijk zijn voor mijn eigen inkomsten. Over 6 maanden heb ik het zo druk dat ik blij ben dat er niemand in de buurt is want dan kan ik lekker hard doorwerken. ;D
 4. Nali

  Ondernemen eenzaam?

  Ik heb gelukkig ook een hond (Rhodesian Ridgeback), speciaal genomen om mij overdag gezelschap te houden. En een goede stok achter de deur om er even uit te gaan. Doe daar ook nog drie kinderen onder de 5 bij en afwisseling heb ik genoeg. ;D Mijn moeder had het goed ingeschat, ze zei dat ik prima in staat ben om een bedrijf op te bouwen maar al snel tegen de muur zou lopen omdat ik contact mis. Misschien dan toch een ochtendje gaan werken voor een werkgever? Kan ik dat nog wel? Ben nu al wel verslaafd aan de vrije gevoel van eigen baas zijn ;) ;D
 5. Nali

  Ondernemen eenzaam?

  Bedankt voel me al erg welkom en ben blij dat er een forum is waar je met andere ondernemers kan praten. Blijf het ook super leuk vinden om ervaringen van andere te lezen. De seats2meet ga ik zeker een keer doen. Ik ben erg blij om te horen dat het meer speelt onder de zzp-ers. Merk echt dat ik soms wat humeurig van wordt. Zo wie zo is het ondernemerschap een Rollercoaster voor je gevoelens. De ene dag denk je dat alles je lukt en een minuut later baal je weer omdat een opdracht niet doorgaat. En dat kan dan ook zo weer omslaan als je weer een mooi Yes moment hebt.
 6. Hoi, Ik ben nu een half jaar bezig mijn bedrijf op te zetten. Ik heb geen personeel en werk vanuit een kantoor aan huis. Al die jaren hiervoor heb ik voor een werkgever gewerkt. Ik vond mijn collega's altijd erg belangrijk. De sfeer bij een bedrijf telt voor mij meer dan het salaris. Ik moet nu dus erg wennen aan het "alleen"zijn. Ben erg benieuwd hoe jullie dit ervaren. Zeker nu in de opstartfase merk ik dat het soms wel moeilijk is om niet even met iemand te overleggen maar ook om gewoon de dagelijkse dingen mee te delen. Je wereld wordt in een bepaald opzicht ook kleiner omdat je toch meer in je eigen huis blijft. Nu heb ik gelukkig wel nog veel sociaal contact op school als ik de kinderen haal en als ik sport maar had nooit verwacht de omgang met collega's te missen. Gr. Nali
 7. Bedankt voor jullie reactie. Ik ga eens nadenken hoe ik meer content kan en wil creeeren. Ik wil namelijk toch een informatieve site blijven, misschien dan toch met een forum, blogs en interivieuws gaan werken. In de nieuwsbrief heb ik elke maand al een intervieuw misschien dat ik dan online moet gaan zetten.
 8. rk, mijn site biedt inspiratie voor je interieur. Bezoekers kunnen bij andere binnenkijken om te zien hoe zij bv een babykamer of tuin hebben ingericht en hier ideeen voor opdoen. De foto's zijn echt door bezoekers geuploadt. Het zijn gewoon kamers bij de mensen thuis. Door het uploaden van de foto's maak de uploader kans op een waardecheque van 250 euro. Ik bewaak de foto's ook erg goed want er mogen geen reclame foto's geuploadt worden. Een bedrijf mag alleen een foto uploaden als het een kamer bij hem thuis betreft. Er staat ook in de voorwaarden dat ik bij twijfel dit kom controleren. Van de 260 bezoekers komen er gemiddeld 50 a 60 van een adwords campagne. Daarnaast ben ik actief op twitter en hyves en probeer op allerlei manieren naamsbekendheid te creeren. Elke maand gaan er persberichten uit naar de bekende bladen en ik hang posters op bij verloskundigepraktijken en kinderdagverblijven. En groot gedeelte van mijn bezoekers komt via een link van een andere website binnen. Mijn site heeft nog geen pagerank en ik hoop dat dit ook nog verandering brengt in de bezoekersaantallen.
 9. Het CTR varieert van 0,35 tot 1,86% Het is afhankelijk van de plek waar men staat maar ook van de banner die men gebruikt.
 10. Waren er getuigen? Hoe duidelijk komt uit het expertise rapport naar voren dat de schuld bij de bus ligt? Misschien kan je een contra expertise laten uitvoeren? Raar dat je eigen verzekeraar zo weinig doet als de schuld duidelijk is. Je zou toch verwachten dat zij liever hebben dat de andere maatschappij jouw schade betaald dan zij.
 11. Op dit moment zijn alle banners die op mijn site staan gratis. Dit om voor mezelf het CMS te testen en om te zien hoeveel er wordt doorgeklikt. Eind deze maand ga ik die adverteerders ook zeker aanschrijven. Elke dag probeer ik minimaal een uur koud naar bedrijven te bellen maar ik twijfel dan dus wat ik in de mail naar deze koude prospects zet. Als ik de komende maand weinig betaalde adverteerders vind is het misschien wel een idee om bedrijven gratis ruimte aan te bieden zodat ze kunnen zien wat ze kunnen verwachten.
 12. Hallo, Mijn site is sinds 4 maanden online. Langzaamaan beginnen de bezoekers aantallen toe te nemen. De eerste maand had ik gemiddeld 100 per dag en nu rond de 260 per dag. Maar wanneer wordt het nu intressant voor adverteerders. En als je je prospects een aanbiedingsmail zendt vermeldt je dan gelijk je bezoekersaantallen of laat je hen daarom vragen? Groeten Nali
 13. Nou ik heb net ook een alleraardigst telefoontje mogen ontvangen. Mevrouw had PERSOONLIJK de brief voor ons bedrijf op de post gedaan. Die ik natuurlijk niet heb ontvangen. Toen ik vroeg om aan te tonen dat ik in 2009 dan getekend zou hebben voor deze advertentie ruimte kwam ze met het verhaal dat dat niet mogelijk was omdat de contracten op een andere lokatie/hoofdkantoor zouden liggen. Daar ben ik wederom op ingegaan door te zeggen dat ik niet teken, terugstuur of wat dan ook voordat ik mijn handtekening uit 2009 te zien kreeg. Mevrouw werd toen erg boos en zei dat ze dan maar gewoon ons neer zou zetten voor een 2 jarig betaald contract. Toen ik daar weer op inging ging ze doodleuk op. Nog wel even teruggebeld om mij woede te uiten, ondertussen even op HL gekeken en toen heb ik maar gezegd dat ik ze ging aanmelden bij fraudemeldpunt. GRRRR wat een ......... Ben benieuwd of het nog een vervolg heeft.
 14. Bedankt voor je reactie, dit is ontstaan omdat ik de 1e opzet niet handig vond. Men kon toen alleen bovenin invullen en dat was een beetje onduidelijk. Ik zal nog eens nadenken hoe ik het anders kan oplossen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept