Jump to content

Jd1980

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Heeft hij, of heb jij misschien nog tips voor het beginnen van een nieuw concept in deze markt? Als mijn concept zo goed blijkt te werken als ik verwacht, is er dan niet de kans dat een grotere speler dit beter/met meer budget aan gaat pakken? Kortom, hoe overleef ik de beginfase in deze markt?
 2. Het concept is overigens gericht op de contacten / dating markt. Zijn er nog HL-leden die zich in deze markt bevinden of er ervaring mee hebben?
 3. -De graphics van je header zijn wat wazig. Zoals ik dat lees "Goede kwaliteit" met die wazige letters, komt dat me dan wat ironisch over ;D -Verder zoals anderen al zeiden, een beetje druk. Die balkjes met zwart/grijs, maak die 1 kleur, of maak het grijze stuk een heel dun strookje. -Let ook op de lettertypes, en groottes. Ik zie op het eerste gezicht al 6 verschillende variaties ( bold, caps, bold/caps, groen, rood, etc). Zorg dat daar wat consistentie inzit, dat maakt het al een stuk minder druk. -Probeer met de kleuren de aandacht te trekken naar de producten. Nu staan er aan de zijkanten ook allerlei kleurtjes, die leiden af. -Probeer de categorieen logisch in te delen. Nu heb je bijvoorbeeld een lijst waarin verschillende soorten items te koop staan, maar daartussen staat bijvoorbeeld ook "uw basketballwear voordelen". Dat is geen product wat je kunt kopen, en hoort dan ook niet thuis tussen de categorieën producten. -Zet de categorieën waar je het meest winst op maakt/meest van verkoopt bovenaan, of op een in het oog springende plek, mocht je dat nog niet gedaan hebben.
 4. Als je doel is om hier winst op te maken, zou ik pas uitbreiden wanneer je een werkend verdienmodel voor je huidige sites gevonden hebt. Anders heb je straks 12 sites, waar je allemaal break even op draait, en die je mogelijk allemaal moet aanpassen wanneer je het werkende verdienmodel hebt gevonden.
 5. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. En ik heb liever een harde boodschap dan aardige woorden. Ik "wacht" echter niet zozeer, als dat ik naar het punt toe werk waarop ik het zelf van de grond kan krijgen. Niet dat ik er nu al gebruik van wil maken, maar waar is het vraag/aanbod forum? Is er een gedeelte wat niet zichtbaar is voor iedereen, of zie ik iets over het hoofd?
 6. En of dat in mij zit. De omstandigheden zijn er alleen niet naar om op dit moment zelf de onderneming te starten, zelfs met een uitgewerkt ondernemingsplan en dergelijke, daarom zocht ik naar andere opties. Naar het er nu naar uit ziet wacht ik gewoon nog even tot ik het zelf kan, tenzij ik in de tussentijd een andere mogelijkheid zie. Het maken van een ondernemingsplan, conceptplan etc. is voor mij niet zo'n probleem, maar als ik zelf niet de onderneming start, dan maak ik in feite een ondernemingsplan voor een andere ondernemer. Is dat niet vreemd of onhandig?
 7. Wederom bedankt voor de tips. Zoveel possibilities :P Ga er nog eens goed over nadenken.
 8. Bedankt voor de tips L.A. en Annedien. Er staat nu nog weinig op papier. Ben zelf van plan om het ondernemings-, concept- en marketingplan te maken, evenals grafisch en functioneel ontwerp. Zal dat voldoende krachtveld zijn?
 9. Niet echt iets voor mij maar toch bedankt :P Ik laat het voorlopig toch maar even laat rusten tot ik later zelf een prototype op kan zetten. Dan zal het hopelijk wat makkelijker zijn om geinteresseerden te vinden.
 10. Ik ben niet in de illusie dat mijn idee nu al wat waard is of dat ondernemers zitten te springen om met mij samen te werken. Wat dat betreft ben ik vrij realistisch. Ik ben slechts op zoek naar personen of bedrijven die voor zo'n samenwerking openstaan. Het gaat om een samenwerking waarbij ik dus ook arbeid lever. In ieder geval zou ik graag wat contacten opdoen op dit gebied zodat ik wat meer opties zie.
 11. Goedemiddag allemaal, Ik loop al een tijdje rond met een idee voor een nieuw internet/mobiel concept. Helaas ben ik zelf niet in staat om op dit moment als ondernemer hier de leidende rol in te nemen. Ik ben daarom op zoek naar ondernemers of bedrijven die, mochten ze iets in dit concept zien, hiermee aan de slag kunnen. Wel werk ik er graag aan mee natuurlijk, ik heb ook een achtergrond in deze richting. Een samenwerking dus waarbij ik misschien een klein percentage van de opbrengsten opstrijk. Kan iemand mij in de goede richting wijzen, naar personen of bedrijven die hiervoor openstaan? Of misschien zijn er personen hier die zelf hiervoor openstaan, dat kan natuurlijk ook. Alvast bedankt voor de reacties. Groeten, JD [Titel aangepast]
 12. Okee, bedankt Highio :) En dat stukje over het idee verkopen is ook interessant.
 13. Goedemiddag mensen, Ik loop al een tijd rond met een idee voor een internet/mobiel concept, en zoek een ondernemer die hier misschien wat in ziet, of bedrijven die openstaan voor dit soort zaken. In welk forum kan ik dit het beste posten? Ik kwam er zelf even niet uit. Alvast bedankt voor de replies!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept