Jump to content

Tizz

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  twohourworkweek.com
 1. Ok, kun je aangeven waarom VOF ipv bijvoorbeeld BV. Ik snap dat bij hoog risico een BV beter is. Is dit puur financieel?
 2. Nee dat denk ik niet. Uiteraard moeten er de standaard algemen voorwaarden voor ICT dienstverlening komen, maar verder geen bijzonderheden.
 3. Het is daarom ook niet zozeer bemiddeling, maar gewoon het leveren van de software oplossing
 4. Ja dat is het punt, het wordt een huur constructrie met maandelijkse inkomsten. Dit wordt via een groot afzetkanaal hopelijk steeds groter
 5. Al gezocht, maar nog niet een eenduidige oplossing gevonden. Situatie: Ik ben in contact met een bedrijf dat een softwarepakket wil kopen/huren. Ik ken een ander bedrijf (eenmanszaak) dat dit deels heeft en deels kan ontwikkelen. Ik en het eenmansbedrijf willen dit samen gaan oppakken. Dus allebei een verdeling van de winst. In welke vorm kunnen we dit het beste gieten? Een aparte BV? Ik hoef en wil verder niets met de andere diensten van de eenmanszaak te maken te hebben. [titel verduidelijkt - mod]
 6. Via google kom ik er niet achter. Mag je in Nederland Snus (pruimtabak) verkopen via het internet. Dus een webshop vanuit Zweden voor de Nederlandse/Europese markt. Wie weet meer?
 7. Dat is inderdaad niet zo duidelijk van mij. De rolverdeling is dat hij een programmeur is en ik de verkoop/administratie zal gaan doen. In het begin zal het naast mijn baan zijn en hopelijk kunnen we er full-time mee aan de slag. PEr wanneer is moeilijk te zeggen maar het doel is in de periode van 1-2 jaar.
 8. Via internet kom ik een hoop tegenstrijdige adviezen tegen. Een oud collega van mij heeft een online software programma ontwikkeld. Nou wil hij dit samen met mij in de markt gaan zetten. We worden allebei voor 50% "eigenaar". Welke rechtsvorm kunnen we dan het beste kiezen?
 9. Bedankt voor de tips. Ik ben momenteel inderdaad bezig met een businessplan en heb gelukkig ook aardig wat commerciele ervaring. Ook al trainingen op dit gebied gehad ;) Maar omdat het zo breed is, was ik op zoek naar de beste manier om te starten. Ik heb al een aantal doelgroepen/branches beschreven. Goed idee om per doelgroep een plan van aanpak te maken om deze te benaderen. De kanalen die we willen gebruiken zijn de website, social media, bestaande netwerk, cold calling en mailingen. Al mag je het laatste geloof ik niet meer zomaar doen.
 10. Goedendag, Samen met een oud collega ben ik bezig met het ontwikkelen van een online software programma. Wij en de mensen die we het laten zien, zijn erg enthousiast over de vorderingen. Zodra we wat verder zijn, kan ik ook wat laten zien !! Nu de vraag, als alles straks gereed is moeten er natuurlijk rijen met klanten gevonden worden. Ik heb niet de illusie dat ze zich vanzelf zullen aanmelden, dus ik ben op zoek naar wat handvaten om te beginnen. Het mooie van het product, is dat het voor heel veel verschillen branches/bedrijven geschikt is. Daarnaast is het ook internationaal/meertalig opgezet. Oftewel de hele wereld is onze markt. Super natuurlijk, maar niet erg overzichtelijk over hoe te beginnen. Bedrijven zullen niet vanzelf naar de website komen. Ik ben al bezig om via mijn bestaande netwerk te beginnen. Dit gaat natuurlijk het makkelijkst, maar ik wil ook graag een begin maken via andere kanalen.
 11. Erg belangrijk is dat een werkcoach zal bekijken wat de kortste weg voor jou naar werk is. Het doel is namelijk jou zo snel mogelijk uit de ww te krijgen. Als er voldoende mogelijkheden zijn op een baan bij een baas voor jou, zal je niet voor jezelf mogen starten. De ww is namelijk geen omscholingstraject (meer). Ze zijn hier wel strenger in geworden. Echter, het is nog steeds erg afhankelijk van je werkcoach en je verhaal. Maar hou hier rekening mee! Sommige zeggen, prima als je dit wilt, maar dan moet je van je ww afzien. Andere coaches geven je wel een kans. Ik kan het weten ;) Succes!
 12. Ok, dus het claimen van de domeinen bindt ons nog niet aan een partij. Das mooi. Qua diensten is het nu nog vroeg om daar heel specifiek te zijn. We willen wel graag producten kunnen aanbieden, dit makkelijk beheren, bezoekers kunnen laten inloggen en ze moeten informatie achter laten. En natuurlijk gigantisch veel traffic genereren :) Zie nu pas alle andere reacties. Dank alvast :)
 13. Goedendag, Samen met een vriend ben ik van plan bedrijf te beginnen, waar het zwaartepunt online zal komen te liggen. Het business plan zal ik in een later stadium met jullie delen. Voor nu een praktische vraag. We hebben verschillende websites nodig straks. We willen alvast wat domeinnamen gaan claimen. Hier zijn natuurlijk heel veel partijen voor te vinden. We zijn op zoek naar een partij, waar we straks makkelijk de hosting, email etc. kunnen regelen. Ik heb hier nog geen ervaring mee, maar heb wat op internet gezocht. Een partij als hostnet.nl ziet er goed uit. Omdat het voor ons erg belangrijk zal zijn, ben ik toch op zoek naar wat advies op dit gebied. Dus mijn vraag: Welke partij(en) raden jullie aan om onze websites onder te brengen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept