Jump to content

Peter van Zanten

Super Senior
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Mijlweg 65a, 's-Gravendeel, 3295KG, Netherlands
 • First name
  Peter
 • Last name
  van Zanten
 • Company or organization name
  PVZ Service Metaalbewerkingen
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  vooral veel via goog

Company info

 • Location
  's-Gravendeel
 • Phone number
  0786731105
 • Branch
  Juridisch
 • Branch 2
  Life sciences
 • Branch 3
  31
 • Website address
 1. Het vervaardigen van een paar roeibootjes en reparatie (las) werkzaamheden aan schepen, komt dat in de buurt? ;)
 2. Ow oke :) Ik had helaas geen tijd om te komen, ik heb heel wat gemist dus ;)
 3. Bedankt P.J.! Ik kwam er echt niet op :-[ @ Hans, Caatjes Pen?? Bij mij valt het kwartje nog niet..
 4. Hallo allemaal, Ik moet een offerte maken voor een energiebedrijf, hierbij moet ik het product ook monteren op locatie. Ik kan precies inschatten hoeveel werk dit is maar het probleem is dat ik bij dit bedrijf nooit zeker ben of ik de hele dag kan werken. Dit komt vooral doordat ik hier niet zonder begeleiding vanuit hun bedrijf mag werken. Het is goed mogelijk dat na een paar uur werk die mensen weg moeten voor een storing of iets dergelijks en ik pas een aantal dagen later weer op die locatie aan de slag kan. Jullie begrijpen dat het monteren dan al snel uren of dagen uitloopt. Met welke pakkende zin kan ik dit probleem benoemen in mijn offerte zodat ik dan meerprijs voor de extra uren en gereden kilometers mag rekenen? Ik zit al een tijdje op google te zoeken maar ik vindt het nergens in een offerte benoemd.. Alvast bedankt voor de hulp :) ps Ik weet niet zeker of ik deze vraag in het juiste forum gedeelte post?
 5. Mijn persoonlijke ervaring is dat een Dymo snel storing heeft en snel kapot gaat. Postzegels uitprinten is dan ook zeer frustrerend als de ene na het andere onbedrukte velletje eruit komt terwijl het tegoed wel een paar euro minder is geworden.. >;(
 6. Allemaal nog bedankt voor het meedenken in dit topic. Gisteren heb ik een 45 jarige, ervaren metaalbewerker aangenomen. Maandag gaat hij al beginnen. :)
 7. Nee hoor! Ik heb precies het zelfde.. How it's made is ook een van mijn favoriete tv programma's
 8. Ik ben wel vaak gebeld door uitzendbureaus. (Valt me trouwens erg op dat vooral uitzendbureaus mensen aanbieden die totaal niet in mijn bedrijf passen. heftruck chaufeurs, schilders, enzovoort ) Door kandidaten zelf ben ik nog niet gebeld. Waarschijnlijk heb je helemaal gelijk dat ik van het bellen kan leren maar sommige mensen werken nu nog bij een bedrijf (moeilijk te bereiken dus) en anderen kan ik met het antwoord op 1 vraag al afstrepen, dan vindt ik het toch best zonde van mijn tijd om ook nog te gaan bellen. Nadat ik antwoord op wat vragen ontvangen heb bel ik de overgebleven personen uiteraard wel even persoonlijk op om uit te nodigen voor een gesprek. Om een beeld te vormen over het soort vragen wat ik heb: Er zijn mensen die geven aan bij een bedrijf gewerkt te hebben, zeg een scheepswerf.. In dat bedrijf zijn bijvoorbeeld 3 afdelingen: 1 grof metaalwerk (rompen, spanten, enzovoort), 2 verspanende werkzaamheden (draaien, frezen, enzovoorts) 3 het fijnere metaalwerk (trappen, leuningen, leidingen, stuurhutten, enzovoorts) Mensen die ervaring in het fijnere metaalwerk hebben zullen in dit geval bij mijn bedrijf passen, de andere niet..
 9. Ik vindt de groep van 21 man te groot om langs te laten komen en door enkele vragen via de mail te stellen denk ik de groep alweer een stuk kleiner te maken. Ik ben zelf ook niet echt een beller en ik wil zoals Dennis zegt ook niet mensen overvallen met mijn vragen.
 10. Bedankt Rick, Dan ga ik eerst de mailtjes sturen voordat ik ze uitnodig voor een gesprek.
 11. Ik heb nog een vraag ;) Ik heb nu best veel sollicitaties ontvangen. Er is een gedeelte waarvan ik meteen zeg dat het niet bij mijn bedrijf past maar er zijn nog 21 personen over waarvan ik zeg dat het kan passen. Deze 21 personen zou ik allemaal kunnen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek maar liever selecteer ik uit deze groep een kleiner groepje. Is het normaal om via de mail aan deze 21 personen nog een paar vragen te stellen? Ik heb bij alle 21 personen namelijk nog wat kleine vragen waarvan de antwoorden ervoor kan zorgen dat ik wel of niet in gesprek met deze personen wil. Zoals jullie begrijpen gaat er in het versturen van de mailtjes veel minder tijd zitten dan alle personen uit te nodigen.. Als er een betere manier is om het groepje kleiner te maken hoor ik graag van jullie. Met vriendelijke groet, Peter
 12. Ik heb inderdaad een vacature op het internet geplaatst om personeel te werven. De manier van personeel via een payroller is inderdaad ook een optie maar ik heb er nu vertrouwen in dat ik voor een eigen personeelslid moet gaan. Ik sta nu op een gratis site maar op de meeste sites moet ik (flink) betalen om in cv's te kijken en om een vacature te plaatsen. Via welke manier hebben jullie kenbaar gemaakt dat er een vacature open staat?
 13. Dat is inderdaad een punt. In mijn tijd zaten we met een aantal goed gevulde klassen die de richting metaal gingen volgen (opleiding lassen, opleiding bankwerker, opleiding verspaner, opleiding pijpfitter, enzovoort) Nu zit een vakantiewerker die bij mij werkt in één slecht gevulde klas waar alle richtingen bij elkaar zitten.. Er zit zelfs 1 loodgieter bij hun in de klas omdat er voor die opleiding maar 1 leerling voor het 1e jaar is..
 14. We zijn nu enkele weken verder en ik heb contact opgenomen met best veel uitzend organisaties. Ik heb duidelijk en goed kenbaar gemaakt wat ik voor persoon zoek ( zagen, boren, tekeninglezen, samenstellen, lassen) maar helaas heeft niemand een persoon beschikbaar die deze werkzaamheden kan uitvoeren.. Wel kunnen ze buitenlandse krachten regelen die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren (kosten gemiddeld 25,5 euro per uur) En als ik voor langere tijd (ongeveer 3 maanden) iemand nodig heb willen ze gaan zoeken naar Nederlandse krachten die in de ww zitten.... :-\ Verder heb ik ook zitten zoeken naar zzpers maar die zijn toch moeilijker te vinden in de buurt dan ik dacht. En de zzpers die ik tegen kwam zitten ook allemaal vol. Mijn voorkeur gaat steeds meer naar een eigen personeelslid, ondanks dat ik dat toch een wat moeilijke stap vindt om te nemen..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept