Jump to content

HCS Legal (Heleen)

Super Senior
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • Address
  Kanaalweg 33-35, Rotterdam, 2903LR, Netherlands
 • First name
  Heleen
 • Last name
  Sammelius
 • Company or organization name
  HCS Legal
 • Website address
 • Twitter
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  2903 LR Capelle aan den IJssel
 • Phone number
  010-7110392
 • Branch
  Overheid
 • Branch 2
  Groothandel
 • Website address
 1. Dat alle dromen realiteit worden in 2014 :)
 2. Ben ik heel erg voor :) . Dan kan ik het poolen ook overslaan :P carpoolen is heel erg gezellig hoor. :) Als ervaringsdeskundige kan ik dat zeker beamen ;) . Maar less=more als het om regelen gaat ;)
 3. Ik plaats het maar even in dit forum,omdat de link met ondernemerschap wel erg ver is (althans, net zo ver als het 'basis-inkomen' topic). Er zijn (in mijn idee, gelukkig) steeds meer deskundigen die een beetje buiten de lijntjes durven te tekenen. Het (voor mijn gevoel kwadratisch) effect van grote groepen die financieel aan de grond komen, moet nog gevoeld gaan worden. Als Nederland aan de bejubelde 3% norm kan voldoen, gaat het echte werk pas beginnen. Zie het artikel in de Volkskrant: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11304/Vonk/article/detail/3563047/2013/12/16/Al-die-families-de-schuldsanering-injagen-levert-economisch-niets-op.dhtml#!
 4. Dat was niet mijn insteek, het oplossen van deze crisis (en volgens mij ook niet van anderen). Als deze crisis voorbij is gaan wij waarschijnlijk opgelucht weer verder op de ingeslagen weg. Daar ligt het echte gevaar, het doormodderen met een niet-functioneel, wegzakkend, systeem.
 5. Truste (en die video's vind ik wel interessant maar komen nà vandaag wel) ;D
 6. ik sluit me dus aan bij Marcel S. Dus als jij een ticket boekt dat gemiddeld 200 euro kost, maar jou feitelijk maar 100 euro, dan trek je 200 euro af?
 7. Nee, die heb ik nog nooit geproefd en dank je, nu ga ik met trek naar bed >:( Maar goed, keep up the spirit en vergeet niet hier op Hl een oproepje te plaatsen. Ik heb het idee dat er genoeg forummers zijn die van een lekker hapje houden. En kom voor die tijd ook eens terug om je kokswijsheden te plaatsen :)
 8. Ach, elk antwoord van jou roept meer vragen op ;D Kom naar de volgende 'offline meeting' . Dan heb ik een hoop vragen :P Lijkt me super gezellig! ;D Maaruh.. krijg ik dan van die Britt en Ymke vraagstellingen?? Of weet je ook al niet wie dat zijn? ??? :P Nou moet je ophouden :-[ . Ik voel mij inmiddels een Neanderthaler :'( . Maar nee hoor, offline zijn wij allemaal heel aardig voor elkaar ;) oh maar Neanderthalers lijken me interessant! Die zijn lekker eigenzinnig 8) Nja ik ben op HL vrij nieuw. Ben hier gekomen met wat, hoe toevallig ook op een ondernemersforum, ondernemers vragen. maar even zonder gein. Zodra ik mijn restaurant van de grond heb a.s. nazomer plan ik een HL borrel/lunch/dag/dingetje. Lijkt me gezellie. In Nijmegen. Geen idee hoeveel animo er voor is maar Twabla riep dat er al snel een 20tal zullen zijn die dat leuk lijken. Dus a idea is born op deze zoetsappige vrijdag avond Ik kom (als je iets voor vegetariërs hebt :P ) ! (a.s. nazomer: dat is het al, of heb je het over 2014?)
 9. Mijn alternatief is -en daarmee schaar ik mij bij anderen in dit topic- is om na te denken over manieren van het verschaffen van inkomsten die niet direkt gerelateerd zijn aan calvinistische uitgangspunten. Wat mij verbaast is, dat ik meende dat juist de voorstanders van 'afrekenen op de euro' gevoelig zouden zijn voor 'het kost net zo veel als wat wij nu hebben', maar dat pakt anders uit. Ik zie om mij heen alleen maar argumenten die er op neerkomen dat besparen goed is, soms te koste van andere uitgangspunten, maar dat gaat blijkbaar niet op voor arbeid (of het ontbreken daarvan). Vraag: "Als wij iedere Nederlander (laten wij het beheersbaar houden) een survival inkomen kunnen verschaffen zonder dat het ons meer kost dan nu, mede omdat er geen te controleren voorwaarden aan zitten, is dat acceptabel?" Ik proef hier toch een hoop 'neen's". Is dat een kwestie van 'arbeid adelt'?
 10. Ach, elk antwoord van jou roept meer vragen op ;D Kom naar de volgende 'offline meeting' . Dan heb ik een hoop vragen :P Lijkt me super gezellig! ;D Maaruh.. krijg ik dan van die Britt en Ymke vraagstellingen?? Of weet je ook al niet wie dat zijn? ??? :P Nou moet je ophouden :-[ . Ik voel mij inmiddels een Neanderthaler :'( . Maar nee hoor, offline zijn wij allemaal heel aardig voor elkaar ;)
 11. Ja, gebeurt ook natuurlijk ook wel. Maar veel 'gewone' bestellingen van mensen die 'gewoon' het gevraagde bedrag willen betalen, ondergaan dezelfde charmante behandeling.
 12. Ach, elk antwoord van jou roept meer vragen op ;D Kom naar de volgende 'offline meeting' . Dan heb ik een hoop vragen :P
 13. Ooow, ik wil toch wel weten wat je nu weer hiermee bedoelt. (zijn koks altijd zo moeilijk in de communicatie?) Koks hebben vaak een lolbroek, grapjas of lach'gas'onderbroek aan. Je moet wát he als je met bijna alleen maar mannen 12-17u lang tussen 4 muren staat dag in dag uit. Humor in de keuken is mega belangrijk. Maar als je het zo graag wil weten.. Ik wilde eigenlijk zeggen van, misschien komt het omdat je onder een steen hebt gelegen de laatste jaren? Maar toen besefte ik mij dat dat nogal grof is tegen iemand die ik niet ken. (alsnog excuus maar je vroeg erom :-[ :P ) Point taken :P (weet ik veel wat mannen in een keuken doen 8) )
 14. Ik begrijp mensen wel die zeggen, dat wij te veel verwend zijn ;) Oh ja, die roze Nokia is wel erg 'old style' hoor :P
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept