Ga naar inhoud

Annedien Hoen

Legend
 • Aantal berichten

  3178
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

224

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  maak een keuze
 • Jij bent:
  maak een keuze
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  41-45
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  innovatief ondernemen
  expert advies

Bedrijfsinfo

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Annedien Hoen

  Het plafond bereikt als eenmanszaak. Hoe verder?

  Als je het al zo ver hebt weten te brengen ben je wel degelijk zakelijk en commercieel getalenteerd. Anders zou je wel ergens in loondienst werken, of verlies draaien. "Met een vraagstuk opgezadeld" zou je ook kunnen herdefiniëren als: "Uitgedaagd door een enorme kans". Als je het plafond bereikt hebt zaag je een trapgat! Je zet je zelf totaal klem met je opvattingen over jezelf, de situatie en wat je daarmee zou kunnen Je gedraagt je mentaal als een vrachtwagen, terwijl je een motorfiets zou kunnen zijn. Voel je 'm? Je kunt je businessmodel lostrekken van je eenmanszaak, een nieuw bedrijf opzetten in verbeterde vorm, de formule aanbieden aan een partij met meer executiekracht en jezelf in dat plan schrijven (met een mooie rol en vergoeding), je kunt financiering gaan ophalen om op te schalen (en een professionelere branding/communicatie neer te zetten bijvoorbeeld), je kunt je bedrijf te koop aanbieden en met wat je daarmee kunt verdienen iets nieuws starten dat jou nog enthousiaster maakt, je kunt met een businesscoach gaan bepalen waar de grootste kansen liggen en een tweejarig plan maken ...
 2. Annedien Hoen

  hoe lang aanmanen

  Laat het los.
 3. Annedien Hoen

  Tagline/Payoff IT consulting

  Het klinkt allemaal nogal imperialistisch en pompeus. Waarom wil je al groter klinken dan je bedrijf is? Wie wil je aanspreken met je bedrijfsnaam/payoff? Staat de naam al vast? Weet niet of je internationale (Engelstalige) klanten gaat bedienen, maar ... Groet, Annedien (naamcreatiespecialist ;-)
 4. Annedien Hoen

  Incasso kosten klant reageert niet en nu?

  Zij denken: die maakt er nooit werk van voor 1500 euro. Ik zou dat wél doen, geld is geld en het gaat om het principe.
 5. Ik word er gewoon helemaal nostalgisch van ... ;D
 6. Ik heb wat foto's, zie wil ze hebben/uploaden?
 7. Er is ook een nieuw plannetje geboren, maar daarover later meer! ;D Iets met lente, een camping en Higherlevel speciaalbier.
 8. Gefeliciteerd met je revolutionaire oplossing, je bent nu lid van de Club van Bedenkers van Revolutionaire Oplossingen - we hebben nogal wat leden hier rondlopen ;-) Er is iets raars aan de hand met dat soort formats. Hoewel ze heel eenvoudig zouden kunnen worden gekocht door partijen voor wie ze relevant zijn gebeurt dit zelden. Zelfs al in de business case nog zo goed - ik denk dat het te maken heeft met het 'was not invented here' syndroom, en het feit dat het jouw idee, jouw vonk, jouw enthousiasme is. Bovendien disrupten dinosaurussen zichzelf niet graag ;-) En bijna niemand koopt een idee, de vraag is ook hoe octrooieerbaar je idee is, maar dat is voor ons te weinig informatie om je echt goed advies te kunnen geven, snap ook dat je niks prijs kunt geven, dus zoek zoals gezegd iemand die je dit wel voor kunt leggen. De wereld waarin ideeën (die gewichtloos en frictieloos zijn en zonder trade-off oneindig uit kunnen dijen) werkelijkheid worden werkt traag en stroperig - iets wat we in retrospect als disruptive en plotseling duiden was eigenlijk ook een hele hoop gedoe voordat het er eindelijk was. Wij hebben dat als 'uitvinders' allang een keer gedacht en tien jaar later (of nog veel later) wordt iets heel erg voor de hand liggends eindelijk eens geproduceerd. We've been there ... je staat bij de X en ineens denk je: Als er nou eens een app zou zijn waarmee je xyz! in gedachten werk je het nog een beetje meer uit en hopla, je disruptive technologie is uitgevonden! Als je er iets mee wilt doen is zelf een startup rondom je concept opzetten wellicht het beste. Ook het meeste werk, en daar zul je dan waarschijnlijk ook financiering voor moeten gaan zoeken, enzovoorts. Maar je zult je gewichtloze idee zelf zwaartekracht moeten gaan geven.
 9. Annedien Hoen

  Naam+ .nl domein: DESKER.NL

  Omdat we altijd meer geweldige naamvoorstellen bedenken dan de klant kan gaan gebruiken: een buitenkans voor een bedrijf dat iets met nieuws of content doet!
 10. Annedien Hoen

  Merknaam in domeinnaam

  A/B testen die hap.
 11. Annedien Hoen

  Merknaam in domeinnaam

  Is de distributeur de rechthebbende in deze? Of zit die de gouden eieren van een ander te bewaken, en is het goed mogelijk dat je toestemming zou kunnen krijgen van de producent/merkhouder als je dit aanvraagt? 60% omzetverlies is wel dramatisch.
 12. Als we er 19 oktober van maken, kan het dan wel, of vallen er dan weer anderen af?
 13. Yes! Hapjes gaan we hosselen! ;D

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké