Jump to content

cargoplanner

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Heerlen
 1. Dan voelt men zich wellicht meer aangesproken en zal men (wederom wellicht :-) ) meer moeite doen om er vanaf te komen.
 2. Zonder namen en rugnummers te noemen. Ik zou graag willen weten of je een website mag maken waarop klachten over 1 bedrijf worden verzameld. Het moet een soort forum worden. Het betreffende bedrijf krijgt daarbij ook de mogelijkheid om te reageren. Het doel is niet om het bedrijf schade te berokkenen maar om de dienstverlening te laten verbeteren. Echter kan het natuurlijk zo zijn dat negatieve berichten over een bedrijf niet erg positief zullen werken. Zeker als men er niks aan doet. Dus de vraag is of men zoiets mag doen.
 3. Ja. Hij had blijkbaar een verhuizing niet doorgegeven en probeert het nu te rectificeren. Ik schort de betaling maar gewoon op totdat er duidelijkheid is of dat lukt. En anders maar met een kwitantie de zaak afhandelen.
 4. Ik wil uiteraard best voor gedane arbeid betalen. Maar ik ga natuurlijk geen factuur voldoen als ik die vervolgens niet als kostenpost kan opvoeren.
 5. Ik heb alleen berichten gevonden over wat te doen met de betaling van een factuur nadat een bedrijf is gestopt. In dit geval heeft het bedrijf ná uitschrijving bij de kvk nog opdrachten voor mij uitgevoerd en daar ook facturen voor gemaakt. Deze persoon heeft dus werkzaamheden uitgevoerd terwijl zijn bedrijf überhaupt niet meer bestaat. Moet ik nu die facturen gewoon niet in behandeling nemen ? mvg Tim
 6. Gezien het in transportwereld regelmatig voorkomt dat charters/ZZP-ers hun diensten rechtstreeks aan de klanten van hun eigenlijke opdrachtgever aanbieden wil ik alle charters een charterovereenkomst laten ondertekenen. Ik kan echter voornamelijk zaken vinden over overeenkomsten die een werknemer met een werkgever heeft. Hierin staat dan een boeteclausule dat hij/zij niet voor de klant van de baas mag gaan werken. Mijn vragen. 1. Hoe lang zou ik een charter kunnen verbieden om zijn diensten aan te bieden aan onze klanten ? Bijvoorbeeld 1 jaar 2 jaar (Nadat hij zijn chartercontra
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept