Jump to content

perry Broeders

Legend
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

perry Broeders last won the day on November 17 2018

perry Broeders had the most liked content!

Community Reputation

40

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • Company or organization name
  Broeders Schilderwerken
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Ik denk dat dit onderwerp met de overwinning van Boris ineens weer actueel is. Zoals het er nu voor staat zit de Brexit er nu definitief aan te komen.
 2. De enige oplossing zal zijn om deze computer (op papier) aan de plaatselijke computerboer te verkopen en gelijk weer weer terug te kopen. Dat zal dan hooguit een paar euro kosten voor de administratieve handeling (die computerboer moet ook wat verdienen), maar dan heb je wel een factuur die je kan invoeren.
 3. Een vraag voor iedereen die iets meer verstand heeft van verzekeringen: Kan een rechtbijstandverzekering in een situatie zoals deze hulp bieden? Als iemand bewust op zo'n manier werkt moet deze persoon toch juridisch aangepakt kunnen worden? De volgende vraag (indien de klant een zakelijke klant betreft): Hoe zit het belastingtechnisch met de onbetaalde facturen? Word de BTW wel door die klant terug gevorderd (= oplichten van de belastingdienst)? En het lijkt mij ook wel de hoogste tijd om anderen te vinden waarbij dit zelfde geintje is geflikt. En dan met z'n allen die klant op de juiste wijze aan pakken.
 4. Beschik je over de juiste diploma's om les te kunnen geven, en ben je daarmee bevoegd om erkende diploma's te verstrekken? Mogelijk kan je informatie verkrijgen bij stichting vakopleiding schilder (mogelijk is die naam door de jaren heen weer aangepast).
 5. Ik heb vandaag weer 9 emails gehad over 1 topic. Naar mijn weten had ik de mail notificatie een tijdje terug uit geschakeld: Meldingsinstellingen Methode om te gebruiken voor inhoud die ik automatisch volg - Een melding wanneer nieuwe inhoud geplaatst wordt - Stuur me één e-mail per dag met alle nieuwe inhoud die geplaatst werd op die dag - Één e-mail per week met alle nieuwe inhoud van die week X Stuur me geen meldingen Hierbij had ik de laatste optie aangevinkt, maar de mails blijven maar komen. Is dat een foutje in de instellingen, of moet ik ergens anders iets wijzigen? Edit: Ik blijk 7 topics (automatisch) te volgen. Waarschijnlijk heb ik met mijn bouwvakkervingers onbewust iets aangevinkt op mijn mobiel
 6. Zodra ik op op de button "Laat meet zien" (spelfoutje?) krijg ik een authenticatie-venster te zien (terwijl ik ben ingelogd) Zowel het klikken op "annuleren" als op "ok" levert daarna een "401 Unauthorized" pagina op. Ik werk met Firefox in Ubuntu 18.04.
 7. In dat geval is het aannemelijk dat de sensor ook niet meer in nieuwstaat was/door corrosie niet meer werkt. Kan een officiële dealer hier geen data van uitlezen?
 8. Tenzij het iemand is met meerdere domeinnamen, bedoeld om winst te maken. Dat zijn meerdere knaken en meerdere jaren. Niet verkopen is dan verlies nemen, wel verkopen is dan winst. Zodra iemand hapt kan je de vraagprijs hoog houden, maar als dat niet werkt kan de prijs zomaar zakken. En aan de gelezen info te zien verwacht ik dat de domeinhouder geen ondernemer is. Aangezien de prijs al naar 5000 is gezakt (wat natuurlijk goed nieuws is voor de ts) sta ik er niet van te kijken als het nog lager kan. En de domeinenhouder kan hier zomaar mee lezen.
 9. En dan is het juist de kunst om daar niet op te reageren en duidelijk te laten merken dat het bod elke maand lager word. De domeinhouder weet zelf ook dat de kans op een andere potentiële koper nihil is. Hij krijgt nu een bod en deze zal alleen maar lager worden. Dan is het aanpakken of laten gaan.
 10. Dan is hij dus bekend met dit punt: Als hij weet dat de verkoop in het buitenland niet rendabel zal zijn met een .nl extentie en een Nederlands bedrijf dat domein niet voor commerciële doeleinden kan gebruiken weet hij dus ook dat de opbrengsten van dat domein waarschijnlijk nihil zijn zolang jij hem niet koopt. Hoogste tijd om jouw pokerface op te zetten en de domeineigenaar duidelijk te maken dat: a. een ander nooit een hoog bod uit zal brengen b. jij nu bereid bent om nu het bedrag van €x.xxx,xx te bieden (zeer zeker geen €10.000,00) en bij geen overeenkomst over een maand met een nieuw maar lager bod te komen, en de maand daarop weer een lager bod etc. etc. Laat dus duidelijk merken dat jij de enige partij bent die bereid bent om voor dat domein te betalen en geef ook duidelijk aan dat het bod alleen maar lager gaat worden. Geef verder ook geen reactie indien je een mail terug krijg met een hogere vraagprijs. Zolang jij toe blijft happen zal hij niet zakken.
 11. In dat geval is 6 mm inderdaad (als minimale dikte) toegestaan, mits de lengte van de glasplaat maximaal 1000 mm is (volgens dit document).
 12. Volgens deze site is 8mm de minimale dikte voor een waterhoogte tot 50 cm, waarbij nog extra staat vermeld dat deze norm de ondergrens is.
 13. Zoeken gaat goed, vinden word lastig. Voor €16,00 per 20 minuten zal de vindkans wel kunnen stijgen 😄
 14. Voor €16,00 per uur is het goed mogelijk om rond te komen: Heel veel uren maken en daardoor geen tijd over houden om het uit te geven 🤣
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept