Jump to content

perry Broeders

Legend
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

perry Broeders last won the day on November 17 2018

perry Broeders had the most liked content!

Community Reputation

40

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • Company or organization name
  Broeders Schilderwerken
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Voor vandaag online wel. Een domeinnaam registreren, een wp site van 5 pagina's in 5 minuten in elkaar zetten en dan een hoop geld vangen. De hosting kosten zullen ook niet zo hoog zijn vermoed ik.
 2. Bedrijf Zonder Naam? Beschrijf het ambachtelijke werk eens wat jullie gaan doen, pak dan daarna de juiste woorden en kijk of je daarmee een passende naam kan maken. Controleer daarna ook of die naam nog niet in gebruik is. Andere optie: Neem van jullie namen de 1e letter en voeg daar iets van "installatie en ventilatie" aan toe. Met deze hints mogen jullie de rest zelf af maken.
 3. Volgens mij zijn de meeste boeren ook zelfstandig ondernemer. Dan kan het weer druk worden op het maliveld. Ik vraaf mij ook af of dit plan wel zo doorgevoerd gaat worden met de 2e Kamerverkiezingen voor 2021. Het gaat dan toch om 1,4 miljoen kiezers die gedupeerd worden.
 4. Die €725,00 zal niet voor een standaard managed hosting zijn denk ik. Voor €60,00 per maand zal een pakket met 1 cpu, 1024mb ram en 20 gb webspace toch wel lichtelijk overpriced zijn. Ik vermoed dat het oom een vps gaat met een redelijk aantal gereserveerde processorkernen en ram geheugen. Aangezien dat dan aan het pakket is toegewezen kunnen deze kosten dus niet in een ander pakket bij een andere klant terug verdiend worden. Volgens mij staat een webhoster bij het uitblijven daarom in zijn recht bij het uitschakelen van het pakket bij uitgebleven betaling. Het is misschien wel handig om de data op de server te bewaren voor als de klant de rekening alsnog betaald. Zie het uitschakelen dan meer als het bevriezen van het pakket. Het een en ander blijft uiteraard wel afhankelijk van de algemene voorwaarden. Ik vind het wel opmerkelijk dat het contract kwijt is. Is dit heel toevallig ook net bij iemand die daar naar vraagt of zijn er meerdere zaken niet op orde?
 5. Helaas.... Volgeboekt. Maar ergens heb ik ook het idee dat een verplichte AOV niet per definitie slecht hoeft te zijn. Diegene die zonder AOV zitten (al dan niet vanwege het niet geaccepteerd te worden) hebben geen enkele sociale vangnet voor als er iets gebeurd. Ik vrees ook dat heel veel zzp-ers een probleem gaan krijgen zodra ze met pensioen willen gaan, maar dat is dan weer een anders discussie.
 6. Dat overbevolken is iets waar de mens goed in is: We beheersen namelijk de techniek om schadelijke bacteriën en virussen tot op zekere hoogte uit te schakelen. Op die manier is de mens de sprinkhanenplaag aan het worden met als resultaat dat bepaalde bronnen uitgeput beginnen te raken. Keerzijde van de medaille is dat bacteriën en virussen resistent kunnen worden, en het nieuwe griepje heeft zich ook al aangekondigd. De US of A verdient gelukkig bakken met geld aan de wapenindustrie, dus ome Trump zal o.a. in het midden oosten vast nog wel de boel op stelten gaan zetten. In de tijd dat bij sommige hun BMI een hogere waarde heeft dan hun IQ is het dus zaak om economisch te overleven en een slaatje te slaan uit de tegenvallers van anderen. Naast het overbevolken draait de economie nog steeds als een tierelier, dus voordat bovenstaande ons zal gaan raken kan het nog een behoorlijke tijd gaan duren. Wellicht is het een mooi script voor een Netflix serie wat voor ons land ook eens positief uit kan pakken. Om eens serieus te reageren ben ik razend benieuwd wat de definitieve Brexit voor ons import, export en bevolking gaat betekenen.
 7. Zelf heb ik mijn website uitgeschakeld vanwege het feit dat ik meer werk aangeboden krijg dan dat ik kan uitvoeren (in het welbekende "rondje om de kerk"). Ik heb ooit eens een telefoontje gehad van iemand die op "mijn site" een formulier had ingevuld voor een offerteaanvraag. Dat bleek dus ook via een andere site te gaan waarbij het schijnbaar de bedoeling was om mij te registreren om de offerteaanvragen binnen te krijgen. Ik heb deze potentiële klant dus maar uitgelegd dat ik geen zaken doe met die site, en dat die site mij zelfs totaal onbekend was. In mijn spammap zag ik later inderdaad een aanvraag staan: Aangezien ik in voor mij onbekende mails niet op een link klik en deze mail ook in de spam map terecht komt kan zo'n site dan toch eventuele klanten kosten. Bij nader inzien stat het contactformulier nog steeds op workle.nl. Tijdens het zoeken naar mijn bedrijfsnaam kom ik zelfs nog een branchegenoot met een vergelijkbare naam tegen die ook in mijn regio actief is. Het wereldje is maar klein en tot nu toe levert het geen verwarring bij mijn klanten op.
 8. Deze schilder heeft zijn website in oktober 2018 verwijdert (gebruik alleen het "info@" mailadres nog) wegens meer aanvraag dan mogelijkheid tot uitvoer. Zoals de economie nu draait denk ik dat de meeste eenpitters die met hun handen moeten werken en in de regio werken meer dan voldoende werk hebben. Voor grotere bedrijven met voldoende personeel, werkzaamheden door het hele land of in de verkopende branche actief zijn kan een goede website (hoog scorend in Google) dan weer wel een must zijn. Een WP site maken kan vrijwel iedereen wel. Het up-to-date houden (denk aan beveiligingsupdates) van een WP site zal door die doelgroep dan ook wel eens vergeten worden. Ik denk dat op dat punt aandacht brengen voor @Taxidriver999 nogal wat winst te behalen valt. Maak regelmatig blogs, strooi eens met info over beveiligingslekken, de AVG wetgeving en (extreme) voorbeelden hoe het een en ander gigantisch fout kan lopen en je trekt mogelijk de doe-het-zelf website bouwers aan als potentiële klant aan. Om lokale klanten aan te trekken kan het ook handig zijn om de website van een lokale (sport)vereniging gratis te onderhouden. Deze lokale klanten kunnen dan weer een mooie review plaatsen.
 9. Wat zijn de consequenties van een verplichte verzekering indien je al een aov hebt? Vervalt die laatstgenoemde dan, of kan deze dan gewoon met de reeds afgesproken regels aangehouden worden?
 10. Ik denk dat dit onderwerp met de overwinning van Boris ineens weer actueel is. Zoals het er nu voor staat zit de Brexit er nu definitief aan te komen.
 11. De enige oplossing zal zijn om deze computer (op papier) aan de plaatselijke computerboer te verkopen en gelijk weer weer terug te kopen. Dat zal dan hooguit een paar euro kosten voor de administratieve handeling (die computerboer moet ook wat verdienen), maar dan heb je wel een factuur die je kan invoeren.
 12. Een vraag voor iedereen die iets meer verstand heeft van verzekeringen: Kan een rechtbijstandverzekering in een situatie zoals deze hulp bieden? Als iemand bewust op zo'n manier werkt moet deze persoon toch juridisch aangepakt kunnen worden? De volgende vraag (indien de klant een zakelijke klant betreft): Hoe zit het belastingtechnisch met de onbetaalde facturen? Word de BTW wel door die klant terug gevorderd (= oplichten van de belastingdienst)? En het lijkt mij ook wel de hoogste tijd om anderen te vinden waarbij dit zelfde geintje is geflikt. En dan met z'n allen die klant op de juiste wijze aan pakken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept