Jump to content

Robert_Hoekstra

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.12klik.com

Company info

 • Location
  Haarlem
 • Phone number
  023-2302068
 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 • Branch 2
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Ik ben er de afgelopen jaren geweest. Als je de juiste presentaties uitkiest dan is het absoluut van toegevoegde waarde. Pak dan wel de onderwerpen waar je zelf ook mee aan de slag wilt gaan. Ook goed om dit na te bespreken met collega ondernemers.
 2. Goed om te horen dat het goed gaat met het bedrijf. Zoals ik kan lezen gaan er heel veel zaken goed met het bedrijf. Het is nu zaak voor jezelf om de huidige resultaten te analyseren om te kijken hoe je hier nog meer effect mee kan krijgen. Door hier actief mee bezig te gaan kun je hier nog veel meer uithalen. Als je conversie nu 2% is en je verhoogd dit naar 4% dan pak je veel meer omzet. Voor de offline marketing kan je voor jezelf kijken welke magazines voor jullie interessant zijn en gewoon de stap zetten om hier te gaan adverteren. Maar zoals ik het lees ga je online goed maar kun je dit nog verder verbeteren waardoor je bereik en omzet flink kunnen verhogen/vergroten.
 3. Daar heb je gelijk in. Maar ik wil graag eerst de makkelijkste manier proberen en dat is toch via dit forum zelf al informatie verzamelen.
 4. Hallo, Met 2 collega's heb ik een VOF. Wij willen graag drie tablets aanschaffen zodat wij deze voor het werk kunnen gebruiken. Daarnaast zullen we hem af en toe ook prive gebruiken. Kunnen we deze gewoon vanuit het bedrijf kopen? Wat zijn de voorwaarden?
 5. Ik wil graag mijn Nederlandse webshop ook op Google.be gaan ranken. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Sowieso natuurlijk een .be aanmaken maar moet ik een geheel nieuwe site maken of kan ik bijvoorbeeld doorlinken naar mijn Nederlandse site?
 6. Joost, Bedankt voor je antwoord. Het is mij nog niet duidelijk. Kan ik dit gewoon op mijn particuliere IB doen? Want ik heb voor de belastingdienst ook een inlog waarmee ik als ondernemer IB in kan vullen en dit is een hele uitgebreide. Wat moet ik nu precies doen?
 7. Hallo, Ik ben vorig jaar samen met twee vrienden een VOF gestart. Nu is het zo dat we voor 1 april de inkomstenbelasting in moeten vullen. We hebben dit alle drie al als particulier gedaan. Hoe werkt dit nu voor het bedrijf? Op dit moment hebben we nog geen winst en geen geld uit het bedrijf gehaald. Moeten we nu als bedrijf aangifte inkomstenbelasting doen of nogmaals maar nu als vennoot?
 8. Wat zijn op dit moment de beste Nederlandse marketing fora?
 9. Marcel, bedankt voor je antwoord. Dat is goed om te horen. Wat betreft je andere vraag. Vanaf welk punt moet ik mijn inkomstenbelasting als ondernemer invullen en wanneer als particulier?
 10. Volgens die criteria ben ik nog niet aan te rekenen als ondernemer voor de belasting dienst. De aftrekposten zijn bij Box1 en dan overig werk. Dan blijft nog steeds mijn vraag staan. Kan ik dit rekenen als zakelijke kilometers?
 11. Maar ook als dit kosten zijn voor het voorbeeld dat ik gaf. Ik zit in Haarlem. Mijn compagnons in Sneek en Groningen.
 12. Hallo, Ik heb samen met 2 compagnons een VOF. Wij werken vanuit 3 verschillende steden. Kan ik de reiskosten die ik heb voor het vervoer naar een plek waar wij dan samen gaan werken rekenen als reiskosten €0,19 voor het invullen van mijn inkomstenbelasting? Ik werk niet genoeg uren dus ik mag nog het biljet voor een particulier gebruiken en zie die reiskosten dus als aftrekpost. Wie helpt mij verder?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept