Jump to content

wouterh

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste Rene, Hartelijk bedankt! Inderdaad de gezusters ali bestel ik inderdaad mijn producten, is het de moeite waard om eens op zo'n beurs rond te gaan neuzen?
 2. Hallo JvdP, Bedankt, hier had ik al naar gekeken! Echter wordt in dit topic alleen maar de canton fair genoemd, maar ik denk dat dit vast niet de enige beurs in china / hongkong is. Welke grote hallen hebben bijvoorbeeld hun eigen website voor beurzen zoals de jaarbeurs in utrecht hier ook heeft?
 3. Beste forum leden, Sinds een jaar heb ik twee webshops, via china koop ik al mijn producten in die ik via de webshops weer verkoop. Een groot deel van mijn assortiment bestaat uit: - Hoesjes - Gadgets - Sieraden (kettingen, horloge's, armbanden etc) Het lijkt mij leuk, om als een stukje ervaring een beurs te gaan bezoeken in china, echter weet ik niet precies waar ik moet gaan beginnen met zoeken. Hebben jullie tips? Welke beurs kan ik het beste bezoeken? Hoe zit het met hotels in de buurt? Prijzen etc. Alvast bedankt Wouter
 4. Beste Forum leden, Inmiddels heb ik mijn 2e webshop opgezet, op dit moment run ik alles vanuit huis, echter begint de opslag nu behoorlijk groot te worden. Ik kben aan het kijken naar een kantoor ruimte, maar ik vraag mij af wat er allemaal bij komt kijken? Op dit moment heb ik een kantoor ruimte op het oog, de bedoeling is dat ik hier in de avonduren / weekend ga zitten om bestellingen in te pakken, en te versturen, deze kantoorruimte wordt dus tegelijk een kleine opslagplaats. Het is niet zo dat alle post en pakketjes hier naar toe gestuurd worden, deze wil ik gewoon naar mijn eigen huis laten blijven sturen. Welke dingen moet ik niet over het hoofd gaan zien? Heeft er iemand tips? Moet ik nog wat melden bij de belastingdienst, KvK en dergelijke? Hartelijk bedankt alvast voor jullie hulp. Met vriendelijke groet, Wouter [titel aangepast - mod]
 5. Dus je hebt wel een idee? Deel hem dan kunnen we beter een oordeel geven of het een kans heeft. Zo is het koffiedik kijken uiteraard. Ik open ook maar een topic dan:) ik heb domeinnaam loonbeslag punt nl waar ik niks mee doe. misschien heb jij dan ideeen voor mij? :) Succes! Danny Begrijpelijk je punt. Mijn idee is om er een soort "diensten" website van te maken, mensen kunnen hun talenten aanbieden in diverse uiteenlopende categorieën.
 6. Wel een grappige vraag, je koopt iets, maar je niet wat er mee te doen. Waarom heb je de naam gekocht of geregistreerd? Als eerste vond ik hem wel "lekker" klinken, en als tweede denk ik dat ik hier wel wat uit kan halen, voor die paar euro kon ik het niet laten om hem te registreren.
 7. Beste forum leden, Zojuist heb ik de domeinnaam zoek*talent.nl (zonder*) geregistreerd, deze is zojuist uit quarantaine gekomen nadat deze vanaf 2008 al bezet was. Heeft iemand tips, of ideeën wat ik hiermee zou kunnen doen? Heeft de domeinnaam potentie? Bedankt alvast voor jullie reactie(s) Wouter
 8. Bedankt voor jullie reacties, waar ik zeker wat mee kan! Toch maar focussen op de studie en eventueel een vaste baan, en dan maar hopen dat de site(s) goed gaan lopen.
 9. Beetje afwezig geweest, vandaar mijn late reactie. Om te beginnen, heb ik voor circa 8 dagen terug een aangetekende brief opgestuurd, in deze brief heb ik alle herinneringen gemeld, en de klant toch echt de allerlaatste kans gegeven! De klant pakt telefonisch niet op helaas. In de brief heb ik vriendelijk, doch streng vermeld dat de klant nog 7 dagen heeft om tot betaling over te gaan, deze termijn is inmiddels verstreken. Nu maar op zoek naar een incasso buraeu, voor mij is het geld niet zo'n probleem ik zou graag me verlies willen nemen, echter als ik dit altijd doe dan komt het niet goed. Geleverd = Betalen, tenzij de klant het product retour wil sturen natuurlijk. Wouter
 10. Maar via je profiel is de link nog steeds eenvoudig te zien. Wellicht toch ook het bedrag weghalen en hier iets als "een aardige omzet" van maken? Merci, aangepast.
 11. Url is verwijderd, bedankt voor de tip. Qua woonsituatie woon ik nog bij me ouders, ik ben 20, maar hoop over een x aantal jaar wel het huis uit te kunnen natuurlijk.
 12. Beste forum leden, In Januari van dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een webshop. Op dit moment werk ik fulltime bij de overheid als BBL-er niveau 3 ICT (werken en leren). In de avonduren en in het weekend besteed ik al mijn vrije tijd aan de webshop, zie het als een bijbaan. in eerste instantie heb ik de webshop opgezet met het idee "ik zie wel wat het wordt", ik vond het leuk om producten in te kopen en weer te verkopen, hierdoor is het idee ontstaan om een webshop te beginnen. Sinds april sta ik officieel ingeschreven bij de kvk, inmiddels heb ik een leuke omzet uit 970 bestellingen gehaald. in mei loopt mijn contract bij de overheid af, ik twijfel alleen wat ik moet gaan doen, moet ik me volledig gaan focussen op de webshop? Een lening aanvragen, en daarmee een winkel openen? Hoe liggen mijn kansen? Een studie gaan volgen voor "ondernemen? Webshop combineren met een opleiding? etc etc. Tevens ben ik druk bezig met een 2e webshop, die wat specifieker producten gaat verkopen (mode, fashion etc) hiermee hoop ik de omzet nog hoger uit te kunnen laten komen. Ik hoop dat jullie wat tip(s) voor me hebben, wat zouden jullie bijvoorbeeld doen? Alvast bedankt, Wouter
 13. Het gaat hier om een "klein" bedrag van circa 40 euro.
 14. In de mail heb ik de klant gevraagd om voor de in de mail genoemde datum het bedrag over te maken naar onze rekening, in de mail heb ik ook onze bankgegevens verwerkt. De klant heeft gekozen voor overschrijving.
 15. Ik heb bewust twee keer op een vriendelijke manier geprobeerd te herinneren, dit om niet gelijk "gezeik" te krijgen. Helaas heb ik geen telefoonnummer.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept