wouterh

Junior
  • Aantal berichten

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wouterh

  1. Beste Rene, Hartelijk bedankt! Inderdaad de gezusters ali bestel ik inderdaad mijn producten, is het de moeite waard om eens op zo'n beurs rond te gaan neuzen?
  2. Hallo JvdP, Bedankt, hier had ik al naar gekeken! Echter wordt in dit topic alleen maar de canton fair genoemd, maar ik denk dat dit vast niet de enige beurs in china / hongkong is. Welke grote hallen hebben bijvoorbeeld hun eigen website voor beurzen zoals de jaarbeurs in utrecht hier ook heeft?
  3. Beste forum leden, Sinds een jaar heb ik twee webshops, via china koop ik al mijn producten in die ik via de webshops weer verkoop. Een groot deel van mijn assortiment bestaat uit: - Hoesjes - Gadgets - Sieraden (kettingen, horloge's, armbanden etc) Het lijkt mij leuk, om als een stukje ervaring een beurs te gaan bezoeken in china, echter weet ik niet precies waar ik moet gaan beginnen met zoeken. Hebben jullie tips? Welke beurs kan ik het beste bezoeken? Hoe zit het met hotels in de buurt? Prijzen etc. Alvast bedankt Wouter
  4. Beste Forum leden, Inmiddels heb ik mijn 2e webshop opgezet, op dit moment run ik alles vanuit huis, echter begint de opslag nu behoorlijk groot te worden. Ik kben aan het kijken naar een kantoor ruimte, maar ik vraag mij af wat er allemaal bij komt kijken? Op dit moment heb ik een kantoor ruimte op het oog, de bedoeling is dat ik hier in de avonduren / weekend ga zitten om bestellingen in te pakken, en te versturen, deze kantoorruimte wordt dus tegelijk een kleine opslagplaats. Het is niet zo dat alle post en pakketjes hier naar toe gestuurd worden, deze wil ik gewoon naar mijn eigen huis laten blijven sturen. Welke dingen moet ik niet over het hoofd gaan zien? Heeft er iemand tips? Moet ik nog wat melden bij de belastingdienst, KvK en dergelijke? Hartelijk bedankt alvast voor jullie hulp. Met vriendelijke groet, Wouter [titel aangepast - mod]
  5. Dus je hebt wel een idee? Deel hem dan kunnen we beter een oordeel geven of het een kans heeft. Zo is het koffiedik kijken uiteraard. Ik open ook maar een topic dan:) ik heb domeinnaam loonbeslag punt nl waar ik niks mee doe. misschien heb jij dan ideeen voor mij? :) Succes! Danny Begrijpelijk je punt. Mijn idee is om er een soort "diensten" website van te maken, mensen kunnen hun talenten aanbieden in diverse uiteenlopende categorieën.
  6. Wel een grappige vraag, je koopt iets, maar je niet wat er mee te doen. Waarom heb je de naam gekocht of geregistreerd? Als eerste vond ik hem wel "lekker" klinken, en als tweede denk ik dat ik hier wel wat uit kan halen, voor die paar euro kon ik het niet laten om hem te registreren.
  7. Beste forum leden, Zojuist heb ik de domeinnaam zoek*talent.nl (zonder*) geregistreerd, deze is zojuist uit quarantaine gekomen nadat deze vanaf 2008 al bezet was. Heeft iemand tips, of ideeën wat ik hiermee zou kunnen doen? Heeft de domeinnaam potentie? Bedankt alvast voor jullie reactie(s) Wouter
  8. Bedankt voor jullie reacties, waar ik zeker wat mee kan! Toch maar focussen op de studie en eventueel een vaste baan, en dan maar hopen dat de site(s) goed gaan lopen.
  9. Beetje afwezig geweest, vandaar mijn late reactie. Om te beginnen, heb ik voor circa 8 dagen terug een aangetekende brief opgestuurd, in deze brief heb ik alle herinneringen gemeld, en de klant toch echt de allerlaatste kans gegeven! De klant pakt telefonisch niet op helaas. In de brief heb ik vriendelijk, doch streng vermeld dat de klant nog 7 dagen heeft om tot betaling over te gaan, deze termijn is inmiddels verstreken. Nu maar op zoek naar een incasso buraeu, voor mij is het geld niet zo'n probleem ik zou graag me verlies willen nemen, echter als ik dit altijd doe dan komt het niet goed. Geleverd = Betalen, tenzij de klant het product retour wil sturen natuurlijk. Wouter
  10. Maar via je profiel is de link nog steeds eenvoudig te zien. Wellicht toch ook het bedrag weghalen en hier iets als "een aardige omzet" van maken? Merci, aangepast.
  11. Url is verwijderd, bedankt voor de tip. Qua woonsituatie woon ik nog bij me ouders, ik ben 20, maar hoop over een x aantal jaar wel het huis uit te kunnen natuurlijk.
  12. Beste forum leden, In Januari van dit jaar ben ik de trotse eigenaar van een webshop. Op dit moment werk ik fulltime bij de overheid als BBL-er niveau 3 ICT (werken en leren). In de avonduren en in het weekend besteed ik al mijn vrije tijd aan de webshop, zie het als een bijbaan. in eerste instantie heb ik de webshop opgezet met het idee "ik zie wel wat het wordt", ik vond het leuk om producten in te kopen en weer te verkopen, hierdoor is het idee ontstaan om een webshop te beginnen. Sinds april sta ik officieel ingeschreven bij de kvk, inmiddels heb ik een leuke omzet uit 970 bestellingen gehaald. in mei loopt mijn contract bij de overheid af, ik twijfel alleen wat ik moet gaan doen, moet ik me volledig gaan focussen op de webshop? Een lening aanvragen, en daarmee een winkel openen? Hoe liggen mijn kansen? Een studie gaan volgen voor "ondernemen? Webshop combineren met een opleiding? etc etc. Tevens ben ik druk bezig met een 2e webshop, die wat specifieker producten gaat verkopen (mode, fashion etc) hiermee hoop ik de omzet nog hoger uit te kunnen laten komen. Ik hoop dat jullie wat tip(s) voor me hebben, wat zouden jullie bijvoorbeeld doen? Alvast bedankt, Wouter
  13. Het gaat hier om een "klein" bedrag van circa 40 euro.
  14. In de mail heb ik de klant gevraagd om voor de in de mail genoemde datum het bedrag over te maken naar onze rekening, in de mail heb ik ook onze bankgegevens verwerkt. De klant heeft gekozen voor overschrijving.
  15. Ik heb bewust twee keer op een vriendelijke manier geprobeerd te herinneren, dit om niet gelijk "gezeik" te krijgen. Helaas heb ik geen telefoonnummer.
  16. Goed dat je het zegt, de klant is tijdens het afrekenen "akkoord" gegaan met de algemene voorwaarden. Een stukje met betrekking tot de betaling: Verwijzing naar artikel 6, lid 1:
  17. Beste Forum leden, Ik ben eigenaar van een webshop, op 09-09-2013 heeft iemand een product besteld. Ik heb het product naar deze klant verzonden maar de klant heeft tot heden nog niet betaalt. Ik heb de volgende actie(s) tot nu toe ondernomen: - Op 17 september een betaal herinnering gestuurd. - Op 23 september een betaal herinnering gestuurd. - Op 7 oktober een betaal herinnering gestuurd. Alle betaalherinneringen zijn via de e-mail gestuurd, ik heb de klant in de laatste e-mail van 7 oktober vriendelijk gevraagd om het totaal bedrag voor 13 oktober 2013 naar onze rekening te hebben overgemaakt. Stel je voor, de klant betaalt morgen niet. Welke stappen kan ik dan ondernemen? Kan ik bijvoorbeeld extra kosten in rekening brengen? Ik zou in principe maandag nog een aangetekende brief op de post kunnen doen richting de klant, kan ik deze kosten op haar verrekenen etc? Bedankt alvast voor jullie hulp. Wouter
  18. Merci voor jullie reactie(s). meer reactie(s), op en/of aanmerkingen zijn van harte welkom. Bij het bezoeken van beurzen, aan wat voor soort beurzen zou ik dan moeten denken? Hebben jullie enkele voorbeelden met beurzen die in het verleden zijn geweest, of in de toekomst er aan zitten te komen?
  19. Beste forum leden, Voordat ik begin, zal ik even wat kort over mijzelf vertellen. mijn naam is Wouter, 20 jaar oud en oprichter van een webshop. Deze webshop heb ik op 1 januari opgericht, op dit moment is er een kleine omzet van € 13.000 gerealiseerd. ik zit nog op school, volg een ICT niveau 3 opleiding, en doe op dit moment werken en leren (4 dagen werken, 1 dag school) in de avonduren, en in het weekend besteed ik al mijn tijd aan mijn webshop. Echter, wil ik mijn webshop in de toekomst gaan uitbreiden, ik wil echte merken gaan verkopen van sieraden, horloge(s), en noem het maar op. Op dit moment koop ik alles in via China, de bekende alibaba.com en de zusjes hiervan. Ik heb een aantal vragen, en ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen, of eventueel tip(s) kan geven: - Hoe kan ik groothandels vinden, die bijvoorbeeld distributeur zijn van een (bekend) merk? - Bestaan er lijsten, die eventueel voor een vergoeding te koop zijn, waar meerdere groothandels op staan? - Hoe kan ik nog meer verkopen, bijvoorbeeld het bezoeken van beurzen? in contact komen met leveranciers, het lezen van boek(en) die aan te raden zijn enz. - Wat moet ik nog meer weten, met betrekking tot bovenstaande informatie? Alvast bedankt voor jullie hulp! Met vriendelijke groet, Wouter P.s. mocht ik dit topic in het verkeerde forum hebben geplaatst, mijn excuses hiervoor. [titel aangepast - mod] [site naam en link uit topic verwijderd, kan in signature - mod] [achternaam op verzoek verwijderd - mod]
  20. Nog meer tips, opmerkingen, positieve reacties etc zijn van harte welkom, wil graag meer uit me webshop halen met als doel misschien ooit in de toekomst vanuit een pand te kunnen opereren.
  21. Een telefoonnummer vermelden (ook als je maar beperkt bereikbaar bent) geeft vaak dat extra beetje vertrouwen. En als je echt niet gebeld kunt/wilt worden, haal dan die tekst "Telefoon: nvt" weg, want dat roept alleen maar vraagtekens op. Bedankt! hier ga ik mee bezig.
  22. Hier heb je gelijk in, ik neem niet echt de tijd eerlijk gezegd om alles goed in te richten, en te letten op hoofdletters, spatie's, etc. subshops is in principe ook een goed idee, in principe kan ik dus voor de meeste relevante producten een subshop maken, als voorbeeld gadgets.bestelzo.nl Enige nadeel is dat hier dan waarschijnlijk wel veel tijd gaat inzitten aangezien voor elke subshop weer een nieuwe opencart moet worden opgezet.
  23. Omschrijving van je concept: Webshop in diverse artikelen, een x aantal producten zijn trends die op dit moment helemaal in zijn. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Op 2 juli 2012 heb ik de site www.bestelzo.nl geregistreerd, hiermee wou ik mijn eigen webshop opstarten, na een hoop gedoe, is het mij in eerste instantie gelukt een simpele website op te zetten met cart66, helaas was dit niet voldoende voor mij, ik wou meer, rond 1 januari van dit jaar ben ik overgestapt naar opencart mijn webwinkel liep nog nauwelijks dus het werd tijd voor heel wat anders. In eerste instantie dacht ik; ik zie wel wat het wordt. Tot mijn verbazing liep de webshop wat harder dan ik zelf had gedacht, zo ben ik in april naar de kvk gegaan, ingeschreven een zakelijke rekening geopend, ideal aangevraagd, en de administratie gaan bijhouden. Alle producten importeer ik zelf vanuit china. Op dit moment heb ik sinds 1 januari, 412 bestellingen gehad met een totale omzet van circa 8000 euro, en een klantenbestand van 287 personen. Tevens ben ik nog een student, die een MBO opleiding volgt, 32 uur per week werkt en 1 dag naar school gaat. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Graag zou ik meer uit me webshop willen halen, gemiddeld heb ik per dag circa 5 orders maar ik denk dat dit nog wel meer kan gaan worden. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: In principe is mijn webshop niet veel anders dan een gemiddelde webshop. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Graag hoor ik wat jullie in eerste instantie van de webshop vinden, zoals het uiterlijk, de naam van de website, en wat ik hier nog meer mee zou kunnen doen. daarnaast hoor ik graag tips over verbeteringen, hoe ik meer klanten kan trekken, maar ook hoe ik meer orders per dag kan binnen halen. Alle feedback is van harte welkom!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.