Ga naar inhoud

Maikel_T

Junior
 • Aantal berichten

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  DeZaak.nl
  Sprout.nl

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Jemm's Group B.V.
 • Adres
  Euregioweg 366, Enschede, 7532SN, Nederland
 • Telefoonnummer
  0532059985
 • Branche
  32
 • Branche 2
  Life sciences
 • Branche 3
  31
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  net zoals wij enthousiast en gedreven zijn in hun vak. Mensen die ons kunnen helpen met het uitbreiden van ons netwerk als leverancier en als klant.
 • Mijn mening over ondernemerschap
  Ondernemerschap moet ik je bloed zitten, zit het er? Doe er wat mee ;)
 • Mijn mening over innovatie
  De beste innovatie is in mijn optiek te zoeken in de kleinste dagelijkse problemen.
 1. Maikel_T

  Maikel_T

 2. Ter info: het betreft hier: (s)(c)(a)(l)(a)(e)(u)(r)(o)(p)(e)(.)(n)(l) Wijze van schrijven ivm indexering Google. Na 10 succesvolle jaren hebben wij als bedrijf te horen gekregen dat onze fabrikant stopt met de productie van de shapewear waar wij distributeur van zijn. Het betreft een functionele shapewear lijn voor voornamelijk vrouwen. Diverse bekende Nederlandse vrouwen dragen het en hebben er zelfs over geschreven. We hebben in bijna alle grote media bladen en kranten gestaan. Met onze huidige voorraad kunnen we best nog een tijd vooruit maar hebben besloten afstand te willen doen van het geheel. Waar willen wij afstand van doen? Professioneel gebouwde Wordpress shop met een omzet van € 80.000 (gemeten van 01-09-2016 tot 04-12-2018) Daarnaast is er nog een omzet via Bol.com en diverse retailers van € 52.500 over 2018 (tot 04-12-2018) De voorraad (inkoop / productiewaarde) is circa € 213.529,93 De kostprijs voor verpakkingen, website en merkgebonden toebehoren zoals winkeldisplays: circa € 22.550 De gehele voorraad met website, displays, accounts en alle merkgebonden toebehoren mag weg voor: € 48.500 De voorraad neemt uiteraard nog dagelijks af, en zal bij een eventuele verkoop herberekend worden en in mindering gebracht worden op bovenstaande prijs. Indien je interesse hebt stuur mij dan een PM of bel mij op 064(acht)47(nul)(nul)6(zeven) (ook bovenstaande nummer zodanig geschreven om indexering in Google te voorkomen)
 3. Maikel_T

  Productie T-Shirts

  Als de aantallen het toelaten kan het voor jou interessant zijn dit uit handen te geven. Je geeft aan wat je wil en het bedrijf komt met een voorstel dat bijna altijd goedkoper is dan je eigen ontvangen prijs. Daarnaast hoef je je niet bezig te houden met kwaliteitscontrole, invoer transport enz.
 4. Maikel_T

  Kleding laten produceren in Spanje

  Hoi Maddie, Ik ben na het lezen van dit topic eigenlijk wel benieuwd waar je terechtgekomen bent. Wij produceren voor tal van grote internationale bedrijven in Europa verschillende soorten textiel. Je kan Bulgarije en Italie ook eens bekijken als optie. Ze spreken daar wellicht geen Spaans maar ze zijn goed, nauwkeurig en correct.
 5. Maikel_T

  WVJVM Made by me! Webshop

  Om het geheel netjes te houden zou ik proberen de afbeeldingen (producten) allemaal even groot te maken. Op bijvoorbeeld Sieraden maken --> onderdelen is de foto van Nietstiften langer dan de andere foto's. Het is netter om de foto's allemaal gelijke hoogtes en breedtes te geven.
 6. Interessant product en leuke site! Kleine grafische opmerking, ik zou de banner iets anders vormgeven, zet er bijvoorbeeld eens een dunne border omheen. Zo breek je de site een beetje. Het is nu een heel lang wit geheel.
 7. Naast de eerder besproken foto's kan een mooie impressie film heel veel emoties opwekken. Misschien is verstandig om een mooie korte maar spectaculaire film te maken. Een Ferrari moet iets losmaken, het geluid, de snelheid en het design zijn prachtig weer te geven in een korte film.
 8. Leuke site met, volgens mij voldoende potentie mits je blijft ontwikkelen. Mijn eerste persoonlijke indruk is dat ik bij binnenkomst op de HP een beetje sfeer mis, dit zou je volgens mij goed kunnen opvangen door een banner onder je menu te tonen, deze kan je vervolgens ook weer gebruiken voor bijvoorbeeld je acties en aanbiedingen.
 9. Maikel_T

  Call-to-action buttons: is groen het nieuwe oranje?

  Interessant, ga maar eens een A/B test uitvoeren ;)

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké