Jump to content

gijs1974

Senior
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • Gender
  Male
 1. Ik bedoel meer dat bijvoorbeeld allerlei bedrijven hun reclames gingen intrekken rond Veronica Inside tijdens de Derksen/Akwasi "rel". Aan dat soort acties heb ik een hekel. Ik verwacht van een bierproducent (om maar een willekeurig voorbeeld te noemen) helemaal niet dat zij een standpunt over wat dan ook innemen. Alleen als het met hun eigen product te maken heeft (bijvoorbeeld over alcohol in het verkeer), dan kan ik dat nog pruimen. Maar voor de rest.... je bent "maar" een bierproducent, houd je dan ook gewoon bezig met bier brouwen.
 2. Persoonlijk heb ik er een hekel aan wanneer bedrijven standpunten gaan innemen die verder niets met het bedrijf te maken hebben. Zogenaamde "maatschappelijk verantwoorde" standpunten innemen...... ik krijg er nu al jeuk van! Houdt dat gewoon lekker voor prive.
 3. Even een terugkoppeling: de deal is in het laatste stadium afgeketst. Ons inziens o.a. op een (sterke) overvraging van geëiste zekerheden door Verhuurder. Verhuurder wilde uiteindelijk enkel de priveborg laten vervallen, maar wilde voor het overige geen mm wijken. Helaas, de stekker is er nu uit, maar wij gaan onze nek niet onnodig in een strop hangen. We gaan wel een andere manier vinden. Het positieve is dat de werkmaatschappij al jarenlang zeer positieve cijfers draait, ook in coronatijd. Nu even alles laten bezinken en daarna weer verder met de dagelijkse handel.
 4. Bedankt voor al jullie verhelderende inzichten. Hedenochtend hebben we overleg met de door ons ingeschakelde huurspecialist en gaan we daarna de "onderhandeling" in.
 5. De "dubbele" borgstelling komt mijn inziens vooral, omdat er ook nog een externe investeerder met het vastgoed meedoet. Met zijn eigen investeringsmaatschappij neemt hij ca. 50% van het pand voor zijn rekening. Er komen dan ook 2 huurovereenkomsten. Het pand gaat zodanig gebouwd worden dat het achteraf gemakkelijk in 2 delen gesplitst kan worden. Beide huurovereenkomsten zullen ons inziens onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten gaan worden. Best wel complex allemaal.... De borgstelling zoals het nu in de huurovereenkomst staat is : onbeperkt. Mijn eigen gevoel zegt:
 6. Het betreft een pand tbv een groothandel (in zware materialen). Eigenlijk is het een grote lege doos, voorzien van kraanbanen en een goede vloerbelasting + inpandig kantoordeel. Redelijk universeel te gebruiken, alleen geen dockshelters.
 7. Goedendag, Op dit moment zijn wij in een vergevorderd stadium om een nieuw pand voor ons bedrijf te laten bouwen. Als werkmaatschappij huren wij op dit moment ons bestaande pand van een beheermaatschappij. De mede-aandeelhouder (45%) in de werkmaatschappij is nu ook mede-aandeelhouder in de beheermaatschappij. Ikzelf ben enkel aandeelhouder (45%) in de werkmaatschappij. Daarnaast is er nog 1 aandeelhouder (10%) in de werkmaatschappij. Wij (45% en 10%) trekken gezamenlijk op). Het nieuwe pand gaat door de beheermaatschappij worden gebouwd en wij hebben een voorstel voor een n
 8. Op het hoogtepunt van de (snijbloem)crisis werden de (particuliere) bloemenstalletjes gedoogd door de gemeente. Ondertussen, nu het ook weer wat beter in de sierteelt gaat, is door verschillende gemeentes (o.a. Gemeente Westland) aangegeven dat dit soort verkoop door particuliere stalletjes niet meer gedoogd wordt. Enkel nog op het eigen terrein van de kweker zelf is het nog toegestaan. Sommige (orchidee ) kwekers hebben dit (jaren geleden al) vergaand geprofessionaliseerd. Zoals bijv. Ter Laak (een eigen belevings Orchid Store incl. een webshop), jou ongetwijfeld niet onbekend. Mijn e
 9. Zij vindt dat je moeilijk doet en verwacht meer service voor een toch aanzienlijke internetaankoop van EUR 2.000,00. Wellicht is de klant te overreden door met fotomateriaal te laten zien dat jouw winkel echt heel weinig tot geen ruimte heeft om de kasten nog veel langer te laten staan.
 10. Dan moet je de kasten gewoon in opslag houden totdat de klant ze komt afhalen. Ergens extra ruimte creëren, hoe onhandig dan ook, moet dan even "maar". Ook een arrogante klant is een klant.
 11. Je kan het retourrecht aan consumenten niet uitsluiten/anders inrichten via je eigen Algemene Voorwaarden. Sterker nog, je moet het opnemen in je Algemene Voorwaarden of in ieder geval niets zeggen dat het tegenspreekt. Zie evt. verder : https://www.ictrecht.nl/juridisch-advies/e-commerce/herroepingsrecht
 12. Het retourrecht geldt 14 dagen na ontvangst van de goederen. Als dit niet goed is gecommuniceerd, dan geldt een retourtermijn van 12 maanden (!). Hoe dit in dit geval zit, weet ik niet. Ik zou het toch maar even nagaan.....
 13. Ik lees : "heeft besteld via de webshop". Dus dan is het retourrecht ook nog van toepassing (wanneer het een consumentenaankoop betreft). Dus ze kan de kasten ook gewoon nog retourneren en haar geld terug krijgen.
 14. Op de Webwinkel Vakdagen in februari staan ook altijd veel logistieke partijen.
 15. Op 5 t/m 7 november wordt de ICT & Logistiek beurs (Logistica 2019) in de Jaarbeurs gehouden. Wellicht kan je daar nog wat ideeën/ nieuwe partners opdoen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept