Jump to content

AdnanSalkic

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Waddinxveen
 1. HAHA, ik zou zeggen wordt een affiliater.
 2. Beste Micha, je hebt wel heel veel te vertellen, maar volgens mij snap je het zelf niet helemaal. professionele design met gekochte templates wil niet zeggen dat het gelijk onprofessioneel is? ik weet niet waar je dat vandaan haalt. En nog iets.. tegenwoordig vind je geen bureaus die een website maken volgens jou voor 500 - 1000 euro. En als dat zo zal zijn dan hebben zij grotere klanten zo als kpn etc.. [onnodige full quote van directvoorgaande post verwijderd ivm leesbaarheid topic - mod]
 3. Wat zou ik dan volgens jou bij de basispakket aan moeten passen? en het kan zo zijn dat iedereen wordpress kent, maar als je goed leest is het MEER dan alleen wordpress... veel meer.
 4. Dat ga ik er later bij voegen, bij: over ons pagina. Bedankt voor de tip!
 5. en kunt u dan ook nog een paar offline boekhoudprogramma's op noemen?
 6. Misschien zou je daarover eens contact kunnen opnemen met [knip]... Bedankt! ik heb ze een mail gestuurd en gevraagd of het mogelijk is om dedomeinnaam over te kopen. Mod edit: persoonlijke gegevens verwijderd
 7. Highio, Bedankt voor uw vraag, Voorbeeld projecten heb ik op dit moment helaas niet staat daar moeten de bedrijven/particulieren zelf toestemming voor geven. En officieel ben in 2014 begonnen met WebsiteStart als bedrijf, daarvoor was het een test project. En helaas is websitestart.nl bezet als domein. Is het mogelijk om deze ergens over te kopen?
 8. Volgens mij heb ik net ook vermeld dat niet ALLES af is. Het gaat nu puur om design, snelheid van de website,en fouten die op de website staan. EN het idee..
 9. Leg dat eens uit? Een voorbeeld: stel je wilt nu een nieuwe auto maar de prijs ligt een beetje hoog voor jou. En je kan de auto in termijnen betalen zonder dat er extra kosten in rekening gebracht worden zoals rente, bijtelling etc. + de wegensbelasting en autoverzekering word vergoed dus dat hoef je niet te betalen. dat is precies wat mijn dienst is dus.. Ik verkoop websites, je kan ze in termijnen betalen en je krijgt inclusief onderhoud etc.. alles wat dus op de website staat. Wanneer de contracts duur verloopt kunt u zelf kiezen om de contract te verlengen dan krijgt u dus 30% korting op uw huidige pakket, of u kunt er zelf een webhosting pakket nemen en de website verder zelf onderhouden. Maar dat staat misschien nog niet op de website maar wel op de algemene voorwaarden waar ik op dit moment mee bezig ben.
 10. Ook mijn mening:) Overtuig ons, waarom zou ik bij een 5 pagina tellende website een abbo nemen ipv direct afrekenen? Offertes voor dat soort website zijn goed te doen. Danny Omdat een vooruit betaling ook mogelijk is. En de reden dat het beter is om maandelijks te betalen is omdat je in de tussen tijd nieuwe klanten kan zoeken totdat je de website helemaal af betaald, sommige klanten vinden dat beter.
 11. Ik zou eens alibaba.com bezoeken.. wat chinese leveranciers op zoeken googlen naar adressen, contact opnemen en langs gaan.
 12. Omschrijving van je concept: Op 1 Augustus hebben wij onze website gestart www.websitestart.eu), het is een webdesign bureau. Wij ontwerpen websites voor minimaal €35,- per maand, en daar zitten de volgende mogelijkheden inclusief in: -Schijfruimte: 10GB -Dataverkeer Maand: 200GB -Gratis Domeinnaam - Logo ontwerp -Zoekmachine optimalisatie -Social media + Links -Content toevoegen; teksten, illustraties en YouTube -Plaats links naar andere websites -Contactformulier -Tips voor internet promotie -Kosteloos en vrijblijvend gesprek voeren Social media promoten Na 1 jaar contract, 30% korting ontvangen op huidige pakket OF de huidige pakket annuleren en zelf een webhosting nemen. Pagina’s: Maximaal 5. Dit is de kleinste pakket die wij verkopen, daarnaast zijn nog veel meer mogelijkheden met een ander maandelijks tarief. Er zijn nog wat fouten gevonden die ik nog aan moet passen op de website, zouden jullie mijn website willen beoordelen en kunnen vertellen wat goed is of wat ik moet veranderen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - HTML - PHP - MySQL - CSS - Wordpress - Magento - Opencart - Photoshop Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil tevreden, vaste klanten. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Maandelijkse kosten en inclusief mogelijkheden die andere websites apart verkopen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Tips! and Tricks, Graag met enige toelichting.
 13. Het ziet er goed uit. alleen inderdaad jammer dat er wat engelse zinnen tussen staan die de ontwerpers zijn vergeten te vertalen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept