Jump to content

Daniël Trapman

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Middelburg
 1. Maar ik ben niet zo'n prater. Nu ik er over na denk.... ik kan mijn dochter de telefoon wel geven. Als die een keer d'r mond houdt dan is ze ziek.
 2. Overigens heb ik me daar 4 weken geleden ook ingeschreven. Volgende keer maar eens hun oren wassen. ;D
 3. Het bel me niet register is voor natuurlijke personen. Laten eenmanszaken daar nu ook onder vallen.
 4. Je bent niet de eerst Highio, maar gek genoeg blijf ik hem leuk vinden.
 5. Bedankt voor je reactie. De NSVO heb ik volgens mij ook al aan de telefoon gehad.
 6. Ik weet niet of ik in het goede board post maar ik had een vraagje. Ik ben nu al 3x gebeld door energievergelijkers. De precieze namen ken ik niet. Ik had recht op een zakelijk contract en dus lagere energieprijzen bla bla bla. Vandaag was het ook weer raak. Ik zat heel hoog in het tarief. Dat wist hij al voordat hij wist bij wie ik zat. Toen ik mijn energieleverancier noemde hadden ze daar "toevallig" een samenwerkingsverband mee. Iemand ervaring? Ik laat me liever goed geïnformeerd geld uit de zak kloppen.
 7. Ik moest net hard lachen. Werd net gebeld door bedrijvenpagina. Ze zei dat ik op niet vindbaar stond en wilde wat gegevens doornemen. Nadat ik zei dat ze er niet zo genadig vanaf kwamen op het internet en vertelde dat ik geen interesse had, werd ze boos. (na eerst verdedigt te hebben dat het om een ander bedrijf ging) Als ik zaken wil doen met bedrijven op internet zoek ik ze zelf wel op. ;D
 8. Jij ook bedankt TwaBla, ik moest toch wel grinniken om die spiegel opmerking. Ik wil juist wel voorkomen dat ik straks km declaraties moet terug gaan betalen. Vandaar deze vraag. Bedankt voor jullie antwoorden.
 9. Dank je RoelJ voor je heldere uitleg. Op de site van de belastingdienst kwam ik er niet uit. Maar nu is het vrij helder. Tenzij er nog iemand tegenin wil gaan? ;D
 10. Nee, hier heb ik bewust tijd voor uitgetrokken. Alleen valt dat te bewijzen tegenover de belastingdienst?
 11. Misschien is de titel een beetje onduidelijk maar ik zal het proberen te omschrijven. De km's die je zakelijk maakt met je prive auto zijn aftrekbaar heb ik begrepen. (19 cent de kilometer) Nu moest ik nodig foto's maken voor mijn zakelijke website waarmee ik met de auto moest. Kan ik deze kilometers ook zakelijk opvoeren of valt dit gewoon onder een prive rit. Foto's zijn niet in opdracht gemaakt. [verandering: titel]
 12. Bij het stukje "how to irritate" moest ik onbewust denken aan John Cleese's " " ;D
 13. Dank je wel voor je reactie mren. Tijdens het schrijven van mijn plan had ik al gesproken met potentiële afnemers en er is wel degelijk vraag naar. Dit was het laatste stukje wat ik nog in kaart moest brengen. En het plan is voor mij niet bedoeld voor een eventuele lening maar vooral bedoeld voor de levensvatbaarheid. Ik zal nog even goed naar jouw bijlage kijken. Bedankt hiervoor.
 14. Dat is vaak een probleem om daar achter te komen. Meestal kan je alleen zien of en wanneer een bedrijf failliet gegaan is. Ik denk dat ik het er maar uit laat dan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept