Ga naar inhoud

Daniël Trapman

Junior
 • Aantal berichten

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 1. Daniël Trapman

  Energievergelijkers

  Maar ik ben niet zo'n prater. Nu ik er over na denk.... ik kan mijn dochter de telefoon wel geven. Als die een keer d'r mond houdt dan is ze ziek.
 2. Daniël Trapman

  Energievergelijkers

  Overigens heb ik me daar 4 weken geleden ook ingeschreven. Volgende keer maar eens hun oren wassen. ;D
 3. Daniël Trapman

  Energievergelijkers

  Het bel me niet register is voor natuurlijke personen. Laten eenmanszaken daar nu ook onder vallen.
 4. Daniël Trapman

  Energievergelijkers

  Je bent niet de eerst Highio, maar gek genoeg blijf ik hem leuk vinden.
 5. Daniël Trapman

  Energievergelijkers

  Bedankt voor je reactie. De NSVO heb ik volgens mij ook al aan de telefoon gehad.
 6. Daniël Trapman

  Energievergelijkers

  Ik weet niet of ik in het goede board post maar ik had een vraagje. Ik ben nu al 3x gebeld door energievergelijkers. De precieze namen ken ik niet. Ik had recht op een zakelijk contract en dus lagere energieprijzen bla bla bla. Vandaag was het ook weer raak. Ik zat heel hoog in het tarief. Dat wist hij al voordat hij wist bij wie ik zat. Toen ik mijn energieleverancier noemde hadden ze daar "toevallig" een samenwerkingsverband mee. Iemand ervaring? Ik laat me liever goed geïnformeerd geld uit de zak kloppen.
 7. Ik moest net hard lachen. Werd net gebeld door bedrijvenpagina. Ze zei dat ik op niet vindbaar stond en wilde wat gegevens doornemen. Nadat ik zei dat ze er niet zo genadig vanaf kwamen op het internet en vertelde dat ik geen interesse had, werd ze boos. (na eerst verdedigt te hebben dat het om een ander bedrijf ging) Als ik zaken wil doen met bedrijven op internet zoek ik ze zelf wel op. ;D
 8. Daniël Trapman

  Foto's maken t.b.v. website ook zakelijke kilometers?

  Jij ook bedankt TwaBla, ik moest toch wel grinniken om die spiegel opmerking. Ik wil juist wel voorkomen dat ik straks km declaraties moet terug gaan betalen. Vandaar deze vraag. Bedankt voor jullie antwoorden.
 9. Daniël Trapman

  Foto's maken t.b.v. website ook zakelijke kilometers?

  Dank je RoelJ voor je heldere uitleg. Op de site van de belastingdienst kwam ik er niet uit. Maar nu is het vrij helder. Tenzij er nog iemand tegenin wil gaan? ;D
 10. Daniël Trapman

  Foto's maken t.b.v. website ook zakelijke kilometers?

  Nee, hier heb ik bewust tijd voor uitgetrokken. Alleen valt dat te bewijzen tegenover de belastingdienst?
 11. Misschien is de titel een beetje onduidelijk maar ik zal het proberen te omschrijven. De km's die je zakelijk maakt met je prive auto zijn aftrekbaar heb ik begrepen. (19 cent de kilometer) Nu moest ik nodig foto's maken voor mijn zakelijke website waarmee ik met de auto moest. Kan ik deze kilometers ook zakelijk opvoeren of valt dit gewoon onder een prive rit. Foto's zijn niet in opdracht gemaakt. [verandering: titel]
 12. Daniël Trapman

  Dure Zuidasadvocaten haten deze contractentruc

  Bij het stukje "how to irritate" moest ik onbewust denken aan John Cleese's " " ;D
 13. Daniël Trapman

  Inzien aantal faillissementen

  Dank je wel voor je reactie mren. Tijdens het schrijven van mijn plan had ik al gesproken met potentiële afnemers en er is wel degelijk vraag naar. Dit was het laatste stukje wat ik nog in kaart moest brengen. En het plan is voor mij niet bedoeld voor een eventuele lening maar vooral bedoeld voor de levensvatbaarheid. Ik zal nog even goed naar jouw bijlage kijken. Bedankt hiervoor.
 14. Daniël Trapman

  Inzien aantal faillissementen

  Dat is vaak een probleem om daar achter te komen. Meestal kan je alleen zien of en wanneer een bedrijf failliet gegaan is. Ik denk dat ik het er maar uit laat dan.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké